Slovenija
2454 ogledov

Pirc Musar komentira kazensko ovadbo, vloženo proti njej

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 21:36 29.december 2022.

    nx11ne bit preveč srečen. torej RK je naj rečem od Jeliniča naprej in njegove tajnice eno mesto kjer poštenje in integriteta izpuhtita. ne samo da me žalosti da oseba ki ima čez glavo prihodkov se loti predsednikovanja organizacije RK in ...prikaži več za to si izplačuje honorar, pa četudi ji pripada. žal mi je da ga. Pirc ni sprejela člena v statutu RK da je funkcija predsednika probono, kajti če že tisoče prostovoljce v krajevnih uradih dela tako, pa naj še predsednik.

    • Avatar torolino
      torolino 23:23 29.december 2022.

      Je zelo uspešna, celo sama sebi odvetnik in skoraj tožilec. Zanimivo je, da se taka vprašanja ne razčistijo pred volitvami. Težko razumljivo mehko obravnavanje vseh politikov od novinarjev.

    • LudvikK. 01:11 30.december 2022.

      Si pa kar naiven, če ti je žal, da ni sprejela, da bi bila ta funkcija probono. Gospa je čistokrvna levičarka, podobno kot socialistka in podpredsednica eu parlamenta iz grčije. Taki ponujajo folku potico, ko ni kruha, sami pa imajo ...prikaži več krvave steake in kaviar na krožniku. Da je socialistka, rtv, 24ur in mladina seveda zamolčijo.

    • Avatar NX11
      NX11 03:14 30.december 2022.

      Torolino, saj razčistijo, ko se gre za neprave, sposobni so celo krivih obtožb. Za umazano delo najemajo srbske sodnike. Prej maslešo, zdaj miodraga đorđevića. Pri njej pa so raje počakali, da ne bi zmagale "temne sile". Mehko obravnavanje se tiče ...prikaži več samo levih politikov. Erika je v tarči trdila da ima gospod premier samo 7000 plače, čeprav smo vsi vedeli da potegne blizu pol milijona na leto. In ko povprečni slovenski idiot to gleda, verjame eriki.

    • rd2dmk2 09:48 30.december 2022.

      ludvik.k tebi predlagam branje. veliko branja recimo marksa in englsa v osnovni biti. socilalist ali celo komunist ki je srcem in dušo ne pa z žepom je stokrat boljš od desničarja tipa margaret thatcher. in ludvik ko boš zaključil z ...prikaži več osnovami socilalistične literature pa si preberi Živalsko farmo, da boš dojel kaj pomeni spreobrnjenje socilalista v požrešnega in pohlepnega desničnarskega stremuha. in ne pozabit. lahko se maha z rdeča knjižico, ampak še srce je pa čist drugje.

  • Avatar luckyss
    luckyss 05:40 30.december 2022.

    Tudi ona ni bila moj izbir, ampak je nekakšno nujno zlo, podobno kot predsednica državnega zbora Urška Monroe - Lolobrigita...Ampak takšna je politika, ko živiš v državi kjer je 15% idiotov, moraš sklepati kompromise...In da boste lažje dihali med orgazmiranjem, ...prikaži večm, pomislite na svojega Janeza in njegove ovadbe in na tiste reči, kjer bo še ovaden..

    • LudvikK. 20:38 30.december 2022.

      Ti še kar sanjaš o nekih ovadbah. O kakšnih pa? Na neznanem kraju ob neznanem času? Se bojim, da to celo pri nas ne bo šlo več skozi.

  • Avatar NX11
    NX11 21:09 29.december 2022.

    Pod to novico pa ne bo komentarjev skrajnih levičarjev? Ko en pravnik plača premalo davka prepogoltni lopovski levičarski mafiji, zlivate žolč, ko pa predsednica! države ogoljufa dobrodelno organizacijo, pa ni vredno komentiranja? Ko premier obogati z vašo elektriko in hkrati ...prikaži več povzroči več milijardno škodo, tudi ni vredno komentiranja? Ali ko jankovićem odpišejo blizu 50 milijonov tudi ne?

  • Avatar R_D
    R_D 01:53 30.december 2022.

    Milijonarka plačuje manj dohodnine od povprečnega zaposlenega. Poskušala je ogoljufat dobrodelno organizacijo pa so jo zalotili. Ampak, ker rtv in 24kur pravita da je kul, vi plešete. Važno, da je ženska pravi Mladina. Imate lopovskega pv, ki je obogatel na ...prikaži več vaš račun in vam zvrtal milijardno luknjo v eles in hse in brezčutno, brezsrčno predsednico, ki vam prodaja pravno državo. Pravna država bo veljala samo za vas, za njo/njih nikoli.

    • jaz8 04:17 30.december 2022.

      Pa tocno to ti govorim ti mi pa ocitas naj gledam sirse pa da se kacim na nekih prispevkih nicvrednega osebka...zato me je sram da sem slovenec oz tu rojen. Po tvoja naj me bo sram tvoje napacne interpretacije mojega komentarja...

  • LudvikK. 03:33 30.december 2022.

    Gospa nas je preko rtv stožila za 70.000 odškodnine, poskušala je oškodovat dobrodelno organizacijo, plačuje manj dohodnine od povprečnega državljana, premoženja pa ima v vrednosti večih milijonov. G. Brecelj pravi, da mu je celo grozila, nekateri obupanci, ki so rabili ...prikaži več pravno pomoč pa so povedali, da jim je njena pisarna zabrusila, da niso dobrodelna organizacija.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.