Eni ljudje so fajn garali cel življenje in imajo zdaj minimalno penzijo,ona pa je cel življenje pljuvala čez vse,in ima zaslužno penzijo 3000 evrov,zakaj je ona več vredna kot drugi,samo to me zanima
Ker je jugovička in zagrizena levičarska hostarka, katera se je po vojni ven pritepla iz hoste, pa nikoli ni bila v partizanih, in ne kot pisateljica, pred leti, ko ji je mož umrl, so prišle ven govorice, da naj bi… ...prikaži veči si prilastila njegovo dela, naj bi.
Danes je pust damo čarovnici priliko naj se preobleče v človeka .
Pa kdo, hudiča, se sploh še ukvarja s kokodakarci?
Eni ljudje so fajn garali cel življenje in imajo zdaj minimalno penzijo,ona pa je cel življenje pljuvala čez vse,in ima zaslužno penzijo 3000 evrov,zakaj je ona več vredna kot drugi,samo to me zanima
Ker je jugovička in zagrizena levičarska hostarka, katera se je po vojni ven pritepla iz hoste, pa nikoli ni bila v partizanih, in ne kot pisateljica, pred leti, ko ji je mož umrl, so prišle ven govorice, da naj bi… ...prikaži veči si prilastila njegovo dela, naj bi.
Babji ravs, briga me pa res za ti dve čarovnici, kateri se mastita na naš račun, MATILDA ?
Bomo kmalu pozabili na njen boljši del, če bo svojo ranjeno dušo še naprej zdravila z opletanjem svojega strupenega jezika.
"Pisateljica ne bo dobila ne opravičila in ne tone mačje hrane" Ja , kaj bo pa zdaj jedla ?
naj jo Matilda čimprej vzame da se ji lahko gremo podelat skupaj z mačkami na grob
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Babji ravs! Ena naj vrne zavrnjeno Prešernovo nagrado, druga pa denar, ki ga je poneverila na fakulteti v Beogradu...
a že pobijajo komuniste; sam prašam ? ?
Ne še, sta ostro proti SD in SDS, ker bi ostali brez večine članstva in vodstva.................