Slovenija
25 ogledov

Piskanju naredili konec

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 12:32 07.marec 2014.

    Sklepam, da je šolska inšpekcija zagotovila vir denarja za neplačnike in da to ne bo pristalo kot doslej na plečih:1. Drugih staršev.2. Dobaviteljev z zamikom plačil.Ali je mogoče pristalo na kom drugem?

  • dragec 14:00 07.marec 2014.

    PREDLAGAM,DA KOSILO V PARLAMENTU STANE MINIMALNO 10 EUR IN GA EVIDENTIRAJO S KLJUČEM ALI KARTICO NA PISKANJE!!!!

  • zokius 14:00 07.marec 2014.

    neodgovornost staršev ne moremo prelagat na otroke. Še slabše pa je nekoga označevat z nečim. To je nedopustno.

  • bfilipe 12:03 07.marec 2014.

    ..mausarjeva bo ukrepala ja..pr čem?..pri prenažiranju za kaj druzga itak ni sposobna..izmeček človeštva

  • jezero 12:58 07.marec 2014.

    Le kdo je tak človeški stvor nastavil za ravnateljico? Baba bi lahko vedela, da je abolutna verjetnoist, da imajo najbogatejši otroci s seboj ukradeni, naropani denar.

  • zokius 13:49 07.marec 2014.

    stigmatizacija ljudi je potekala z židovskimi zvezdami za časa Hitlerja . Da se danes kdo kaj takega sploh spomni oz. mu pride na pamet je nedopustno. Najmanj kaj je, da se ravnateljica vsem "piskajočim" otrokom opraviči ter pokrije stroške, ki ...prikaži več so nastali v zvezi s tem neumnim sistemom zapestnic. Sam pa bi jo vsekakor odpustil.

  • zokius 13:55 07.marec 2014.

    predlagam ti, da se izračaš vsaj slovnično pravilno, čeprav prostaško.

  • drmr1980 14:09 07.marec 2014.

    Pepe ne bluzi. Obstajajo zelo hitri in učinkoviti načini izterjave. Mi, ki delamo in plačujemo precenjene stoške in položnice to dobro vemo.

  • drmr1980 14:17 07.marec 2014.

    Tako bi naredili v vsaki kolikor toliko normalni državi !Pri nas pa jo določeni debili celo zagovarjajo ?!?Zato pa je ta država takšna kot je in tam kjer je...

  • joža 15:18 07.marec 2014.

    Parlamentarci pa se veselo nažeravajo za davkoplačevalski denar v njihovi menzi. Seveda, vsi že imajo odrasle otroke, da študirajo in stanujejo v parlamentarnih stanovanjih in jedo na študentske bone!!!!

  • Mirna Peč 15:50 07.marec 2014.

    to je spet samo en dokaz o morali ljudi, kateri nam krojijo naša življenja, kateri niso nikoli občutili pomanjkanja in od svoje objesnosti in polnih riti več ne vedo kaj bi se izmišljevali, da bi izpadli pametni in celo pričakujejo ...prikaži več nagrado za svojo inovativnost.... dol z njimi... čas je že...!!!

  • 4krogci 16:47 07.marec 2014.

    Preberi še enkrat in boš mogoče razumel kaj sem hotel povedat! Žal tega ki je to dal v medije osebno poznam zato pa sem lahko napisal tako kot sem, saj se tako dogaja! Otrok v šoli po cele dneve, mami ...prikaži več po trgovinah, oči pa v gostilni! Vozijo se z zelo dobrimi vozili privoščijo več kot marsikater naš politik potem pa kao nimajo za otroku plačat kosila! In če še hočeš vedet več: otrok je prišel iz šole domov, valda lačen in doma nobenga se je obrnil in šel v šolo kjer je potem pač zapiskalo, saj ni imel več naročenega kosila ker se v preteklosti ni plačevalo! Oprosti ampak jaz takih staršev nebom zagovarjal! In ja tudi sam nisem bil nikol v izobilju, pa vendar sem poskrbel da je bil otrok nahranjen in na toplem pa suhem čeprav oba z ženo nisva imela kaj dati v usta! Se pa povsem strinjam da otroci nebi smeli trpeti zaradi staršev in politike! In ja novinarji dajo vedno samo eno stran zgodbe, drugi strani pa nočejo prisluhnit!

  • drmr1980 14:14 07.marec 2014.

    @4krogcipa kaj je tebi in ostalim debilom, ki tako razmišljajo kot ti? Kaj mediji napihujejo ???Ne govori neumnosti, če ne poznaš realnega stanja. Pametujejo samo tisti, ki imajo celo življenje polno rit vsega, tako kot ta ravnateljica, ...prikaži več ki očitno raje bere Main kampf kot pa ustavo RS. Takšni, ki ne vedo kako je, če dobivaš mizerijo od plače za pošteno delo, pa še z nekaj mesečnimi zamiki je vsaka položnica breme...takšni ne morejo plačati !!! In otroci ne smejo trpeti, ker je ta država bolana !!!!

  • Ziher 12:48 07.marec 2014.

    Ko sem jaz hodil v OŠ in starši niso imeli denarja, da bi mi kupili malico, je meni vedno piskalo v želodcu od lakote.

  • smejka 12:57 07.marec 2014.

    Ne glede na razlog neplačevanja,ne smejo za to pristati otroci na sramotilnem stebru!!!!!Otroci si pač ne izbirajo sami staršev....kaj ko bi se alarmi vklapljali raje tajkunom...pregoreli bi!

  • 4krogci 13:53 07.marec 2014.

    Aha se pravi jaz nimam denarja za plačat otroku kosilo in ker se imam za nekaj več in se mi neda kuhat doma sem raje kje s kolegi otrok pa prepuscen sam sebi ali pa v šoli še popoldan ga ...prikaži več vseeno pošljem na kosilo čeprav se zavedam da bo piskalo! po drugi strani pa je piskanje isto za zlomljen ključek ali nenaročeno kosilo! Pa še to: ta stvar se ni zgodila staršem kateri niso sposobni plačat (taki starši si denar magari sposodijo samo da dajo otroku za jest ali pa sami stradajo!) zgodilo se je pa enim ki se preseravajo in se imajo za boga in trdijo da jim ni potrebno plačat! Ampak mediji tko vedno objavijo nerealno zgodbo!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.