Zdravje /zdravje/aktualno
3 ogledov

Plačevali naj bi tudi od najemnin

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ferluci 09:34 16.avgust 2015.

    Idiotizem, ki mu ni primera. Samo bedakom lahko rojijo po glavi takšni neumni predlogi.

  • valerijakregar 10:46 16.avgust 2015.

    ta tovarišica oćitno ne bere portalplus-a , financ in ostalih medijev in ne ve za javno znana dejstva, da v zdravstvu ponikne skoraj milijarda našega denarja na raćune 7o let posvećenih !!!!!!!!!!!!!v to se oćitno ne bo "spotaknila" ...prikaži več" in bo raznim zemlja-rich (em) še naprej dopušćala oćitno krajo našega denarja !!!!še ena ministrica, ki sama najbolj potrebuje zdravniško pomoč !psihiatra !

  • Klemen Ko 13:15 16.avgust 2015.

    itak...Kmal se bo ta kokoš od Milivojke spomnla še, da hoče v svoj žakelj to je prospevek za zdr. blagajno še od pasivnih dohodkov od dobitkov loterije...pa še od pasivnih bisekcualcev, pa.....Čimprej zapret kokoš v kurnik, pa da ne mrda več

  • kapibara 14:57 16.avgust 2015.

    psihiatra.. ! mislim da pre RadojniĆa...

  • kapibara 15:06 16.avgust 2015.

    Pa kaj splet bluzijo- naj potegnejo vun iz prahu, projekte, za katere Je bilo Preplečano denarja !! in niso dokončani, poberejo prejemnikom in "evo ti ga na" Vsega V Izobilju.. !!

  • Avatar praufo
    praufo 09:46 16.avgust 2015.

    Državljani plačujemo davke, ampak ti davki ne pokrijejo ne šolstva, ne zdravstva, ne krpanje cest, ne železnic, ne policije, ... itd, skratka ničesar, razen skromnih poslanskih plač. Za zdravstvo ekstra davek ! Nabirali se bodo milijoni, ki bodo po "neznanem" ...prikaži več tunelu poniknili. Je pa res, da je mnogo ljudi bolanih v glavi in to zaradi sistema, ki proizvaja bolnike. Vse gre pa v korist farmaciji. Bolj smo odtujeni od narave, bolj smo bolani. In če nas farmacija preko svojih agentov, ki sedijo v ambulantah in jim pravijo zdravniki, prepričuje, da smo bolani, smo lahko samo še bolj bolani. Vse je v glavi.

  • mph 14:47 16.avgust 2015.

    Večje gnilobe in pokvarjenke kot je sedanja ministrica, bi težko našli. Naj že enkrat pojasnijo do konca afero, ki jo je ta imela z zemljišči pod izolsko bolnišnico, ko so jo torpedirali, sedaj pa je pod cmerarjem postala vrh zdravstva. ...prikaži več Narobe svet. Ima pa Cerar neverjeten dar, da si je izbral vse podobne ministre, od šolstva, vojske, ... Morda bo zvenelo noro ... ampak morda je na koncu koncev Erjavec še najbolj normalen med vsemi. :-)

  • res.no 11:16 16.avgust 2015.

    ... nadaljevanje, ker me je skrajšalo - ... torej, ki jo bomo potrebovali. je pa še ena resnica - torej prispevke za zdravstvo so pred kratkim že enkrat zviševali - pa še vedno ni dovolj - torej rešitev ...prikaži večev očitno ni v višanju,ampak v pravičnem zbiranju in namenski porabi bro odtekanja dnarja po vezah in poznanstvih v privat žepe enako so davel za ceste nam ob registraciji že dvakrat dvignili v zadnjih letih - pa dnarja še vedn ni dovolj - spet, ker ni problem v našem premajhnem plačevanju - ampa spet je očitn rešitev v pravičnem zbiranju in namenski porabi bro odtekanja dnarja po vezah in poznanstvih v privat žepe... in podobno in tako naprej velja za vse naše blagajne, kjer se zbirajo davki - red naredite in pošteno in pravičnood vseh poberite denar in ga pošteno in pravično tudi namensko porabite in bo za vse nas kar naenkrat dovolj!

  • Swap 11:36 16.avgust 2015.

    Isto tako ne bo nic dokler boste po forumih jokal, in skup stopli, do takrat pa lep pozdrav

  • nostradamus 12:21 16.avgust 2015.

    miljarde vsako leto izpuhtijo v zdravstvu in najbolj cudno vsi vedo kdo je v ozadju a glej zlomka vsi molcijo cemu se vprasam?

  • res.no 11:12 16.avgust 2015.

    ta ministrica in tisti, ki so se tega spomnili rabijo resno pomoč takojšno glede njihovega zdravega razuma...namreč - če jaz zdaj kot zaposlena npr. dobim plačo, od nje plačam prispevke za zdravstvo, ker je država nesposobna organizirati in zagotoviti ...prikaži večti pokojninski sistem, ki mi bo zagotavljal dostojno pokojnino še na starost, si moram že sedaj sama od te moje plače - od katere so že plačani davki in prispevki - še sama že sedaj odtrgati in dajati na stran, da bom lahko s pomočjo te rente na starost sploh preživela... in kaj zdaj se pametni spomnijo,da bodo še od te rente pobrali za prispevke... ja pa kaj vem je za vraga ljudje, ki to predlagate??? od tega dnarja so že bli plačani enkrat moji prispevki... sam pobirali bi in pobirali, da bo lahko še bolj sebi polnili žepe pri koritu... saj je javno blo povedano kolk danrja ponikne nerazumno v zdravstvu - tega dobte nazaj in bomo mali narod kot smo mi lahko uživali ko carji vso zdravstveno spreskrbo, ki jo bomo potrebo

  • drzavljan 14:13 16.avgust 2015.

    Potem bi se končno bolnice morale boriti za pacienta in ne obratno.Na področju pokojnin pa bi morali zadeve v temeljih spremeniti. Narediti bi morali individualne račune. Ljudje v naši državi so tako zabiti in leni, da se jim ...prikaži več ne ljubi niti izračunati koliko v 40 letih prispevajo za pokojnine. Večina, ki je delala 40 let bi morala imeti vsaj enkrat višje pokojnine pa volijo bedaka Kahla Ehjavca za katerim stoji samo en interes; interes raznih kulturnikov, "odlikovancev", vdov po 35-tem kolenu borcev iz 2. svetovne vojne, priseljencev,... vseh tistih, ki v blagajno niso prispevali skoraj nič :)Naš narod je tako zabit, da ga vsak, ki ima 5 minut časa goljufa.Zakaj v noeni drugi državi ni upokojenske stranke (vsaj v parlamentu). Ker imajo povsod za izračun pokojnin matematično funkcijo. Vplačal si toliko, in toliko imaš pokojnine. To nikoli ne more biti politična debata pri ljudstvu, ki mu možganske funkcije normalno delujejo.

  • Žvižgač 12:57 16.avgust 2015.

    Še malo mojo te prispevke obesili na kruh in mleko, na vodo in elektriko, pa boo še vedno premalo za polnit račune vsem pijavkam sistema. Pri imenovanju VD direktorja KC je vidno kakšen profil moraš imeti, da prideš na dobro ...prikaži več plačo visoke prispevke, ki bodo omogočali dobro penzijo ob svojih nekaj podjetjih doma in tujini. To mesto odpira vrata biznisu in odločevalcem v politiki.. Banda nagravžna, ko zboliš pa v vrsto z upanjem, da prej crkneš, kot pa prideš na vrsto. Ko voje pristavijo še sindikati s svojimi mnenji in podporami me pa nekam požene... oprostite me je že prijelo...

  • drzavljan 14:11 16.avgust 2015.

    Dokler bo zabiti narod navijal in volil socialistične politike bo tako kot je, oz. še slabše. Socializem ni nič drugega kot diktatura birokracije in negativna kadrovska selekcija.Zakaj trgovci ali katerokoli drugo privatno podjetje ne stavka. Če bi v ...prikaži več Mercatorju stavkali bi šli kupci v Spar. Če bodo v Sparu slabo delali bodo šli v Hofer...In tako to deluje v normalnih državah. Imajo večinoma privatne bolnice (ali mešano državne in privatne ), ljudje pa se lahko odločajo kam bodo šli.Mi imamo pa sistem kot bi ti država iz žepa mesečno 200 evrov potegnila in bi moral iti po hrano v Hofer (ki bi bil državni). Tam bi lahko zaposleni poležavali, imeli pokvarjeno hrano, ti pa bi ne bi imel izbire :)To je slovenski zdravstveni sistem in umsko zaostalo ljudstvo, preparirano s socialističnimi debilnostmi to že 25 let na 45 podlage podpira.Edina zadeva, ki bi popravila to stanje je delna privatizacija zdravstva in zavarovalnic. Potem bi

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.