Slovenija

Po burnem sporu v parlamentu je le padel dogovor: Luka Mesec zadovoljen

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Facja 12:37 13.maj 2026.

Zoran Drhal Stevanović je koruptiven politik, a nič bolj kot Janša, Golob, Metsola, Kallas... Janšo sem navedel namenoma, da bodo janšisti pritiskali minuse. Izvajam namreč moralno-socialni test, ki bo dokazal, da četudi napišeš kaj o občih vse-sprejetih moralnih normah, pa ...prikaži več zraven omeniš janšo, dobiš minus, ker generalnega sekretarja centralnega komiteja pardon predsednika rumeno-modrih pač nikoli in nikdar ne smeš skurcati.

• hpet 13:15 13.maj 2026.

Jaz sem ti stisnil minus. Pa ne zaradi janše ali goloba, ampak zaradi Zoran Drhal Stevanovič. Torej v svojem moralno socialnem testu, obče sprejetih moralnih normah, si padel na svojem testu. Razen če se čutiš moralno nadpoklican, da nekoga ozmerjaš z drhal?

• maček 13:27 13.maj 2026.

Steviči odstopi

• maček 13:30 13.maj 2026.

Bravo luka,še ceputota odstavi za nas socijalce,pasi zmqgal.

• Ender3 13:21 13.maj 2026.

Kako dobro bi bilo, če bi se o vseh stvareh strpno in pametno dogovarjali. Zadovoljni bi bili vsi tako politiki kot volilci, državljani..

• munja 13:45 13.maj 2026.

Zdaj bo pa mesečnik, brez sekunde delovne dobe, hodil kot puran, marš!!!!!!!!!

• ferdopis59 13:16 13.maj 2026.

Tukaj bi morali narediti , da je številov članov v odborih glede na rezultate volitev strank in to v obratne vrstnem redu. Predsedniki odborov za kontrolo ministerstev pa naj bi zahtevne odbore prevzela opozicija ostale pa koalicija. (samo na hitro).

• hpet 13:21 13.maj 2026.

Marsikaj ne štima v našem parlamentu in politiki. Jaz bi dodal še minimalni pogoj 5let delovnih izkušenj v gospodarstvu za vsakega poslanca/ministra.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.