Slovenija
37 ogledov

Po CNN za Žurnal24

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • vili.manili 08:28 05.april 2013.

    Sicer pa, zakaj nekdo teh idiotov ne toži, saj nam s takšnimi lažnimi izjavami poslabšujejo položaj in povzročajo ogromno gospodarsko škodo?!

  • sprehajalec 08:58 05.april 2013.

    Kaj zdej, sedaj je pa vse v redu? Koliko so mu naši plačali, da je tole preklical. Čim prej trojko sem, dokler ni res čisto vse zavoženo.

  • mirko 09:04 05.april 2013.

    Če se ne bi zadolževali nam takšna medijska vojna proti nam ne bi nič škodovala. Ne razumem pa, zakaj slovenske državne obveznice z 6.20% obrestmi ne morejo kupovat slovenski državljani. Očitno rajši dajemo zaslužit nekim ameriškim hedge skladom, kateri ...prikaži veči pa pravzaprav, prav oni določajo pribitke k obveznicami preko podkupljivih bonitetnih agencij in preko medijskega linča, katere ravno tako podkupijo, da povzročajo paniko z lažmi.

  • vili.manili 12:42 05.april 2013.

    Tukaj se dogaja novodobna oblika okupiranja držav. Ne več s tanki ampak prek uničenja gospodarstva in nepojemljivega zadolževanja. Čez kakšnih 100 let bomo nazaj na stoplji suženjstva, le da se večina tega sploh ne bo zavedala. Pravic bodo imeli isto ...prikaži več ali celo manj kot včasih sužnji, delali pa bodo za golo preživetje - da si lahko plačajo streho nad glavo in toliko hrane, da ne pocrkajo. Čaki mal, precej jih že danes tako živi. Tudi pri nas. In čedalje več jih bo.

  • Presvetli 09:05 05.april 2013.

    Koga bomo tožili,če pa je to naročilo vlade kaj morajo sedaj domači tisk pisati v zagovor vlade.Nobena vlada ne želi,da se objavi črni scenarij tako tudi sedajšnja ne!Ne verjamem več,da so to prazne čenče saj preveč zunanjih slovencev na visokih ...prikaži več položajih govori o skorajšnjem sesutju državne blagajne.Naši kvazi strokovnjaki za finance pa vselej samo nekaj mutijo in če pogledaš na soočenjih dve različni stranki kateri imasta vsaka svojega strokovnjaka se zmeraj dela norca tisti strokovnjak kateri trenutno nima govora.Sedaj pa naj mi navadni državljani vemo kaj je res in kaj ne.Ali je to načrt,da nas naredijo bebaste,da pač zagovarjamo vsak svojo stran katera nam odgovarja in verjamemo pač tistemu kateri nas je navidezno prepričal na drugi strani pa je lahko to le načrt politikov kateri nas hočejo opetnajstit 478974568657069765-ič!!!!!

  • tralala 08:13 05.april 2013.

    Glede na večkratne izjave Gologlavega patološkega bolnika o 'skorajšnjem bankrotu' Slovenije, me taki signali iz tujine ne presenečajo.

  • vili.manili 08:26 05.april 2013.

    To niso signali iz tujine, to so skrbno premišljena dejanja. Da Slovenija "bankrotira" dejansko ni potrebno, da se zgodi karkoli, dovolj je že, da CNN objavlja takšne lažne novice, bonitetne hiše nam nižajo oceno, obresti se višajo in ta-da.. na ...prikaži več neki točki smo bankrotirali, pride trojka iz Bruslja in nam poklesti pravice in plače. To je plan. Nismo več daleč. Poetm bomo pa (do kakšne vojne) pridni in ubogljivi sužnji.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.