Me že skrbi, da bo to spet en presežek od oddaje. Tri gobčne, antipatične babnice, ki si bodo skakale v besedo. Se pa pustim presenetiti in vzamem nazaj prejšnji stavek, v kolikor sem se zmotila.
Katarina ni Keček, temveč Stojanović! Nekdanja najbolj zlobna novinarka na POP tv. In njena, menda "kao", tragična zgodba izbrisanke s tem nima nobene zveze.
A je Tomičeva že na minimalcu,sam uprašam???!!!
Menda je ja,samo kar je za njo minimalec 3000eur he he he
Ne ni- se je že na nek drugi sesek prisesala- neka kvazi dela z NEĆivili ( od tam ji nekaj krvi )
zdej je najbrž na socialki...
Me že skrbi, da bo to spet en presežek od oddaje. Tri gobčne, antipatične babnice, ki si bodo skakale v besedo. Se pa pustim presenetiti in vzamem nazaj prejšnji stavek, v kolikor sem se zmotila.
Nč bat... NISI se zmotila
tv3 hahaha...to pa bo gledanost ja... ene 10 ljudi bo mogoče gledal, pa še to vprašanje...
Od Stojanovićke in Tomičke pač ne moreš dobit spoštljive debate o čemerkoli. Mitićka je pa itak le za afne guncat dobra.
..pa velke joške ma
@gustl - Sorči_ Sorči _ Sorči.. imaš prav ! Mislil sem na stojanovićko..
Pa še enkrat: Velke- Dobre joške ma Katarina..
Večjih od Mitićke zagotovo ne ;)
3 čefurke show
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Katarina ni Keček, temveč Stojanović! Nekdanja najbolj zlobna novinarka na POP tv. In njena, menda "kao", tragična zgodba izbrisanke s tem nima nobene zveze.
A tu se je zdaj našla "ugledna" politikantkinja Violeta ? Jaz pa sem upal, da je šla na smetišče zgodovine !
Tota pa sam pri Štefanćiću naklada..