Magazin > Film & Glasba & TV
29674 ogledov

Po hudi bolezni se na male ekrane vrača ta znana Slovenka!

Dober dan, Slovenija Instagram
Novosti v televizijskem programu TV3

Nekdanja novinarka POP TV in pisateljica Katarina Keček, ki je pred dvema letoma izdala zabavno knjigo Umetnost zavijanja z očmi, se vrača na male ekrane.

Na TV3 bo v družbi igralke Violete Tomič in komičarke Ane Marie Mitič vodila oddajo Dober dan, Slovenija. Začne se danes, na sporedu pa bo trikrat na teden. Kot že sam naslov nakazuje, se bo oddaja ukvarjala z življenjem v naši državi, z dogodki, ki barvajo naše dneve ter zlasti z ljudmi, ki zaznamujejo naš čas. Tako ali drugače. "Naš javni prostor je skrčen in dirigiran z različnih strani, želimo si sproščene in spoštljive debate o vsem, kar se dogaja v naši državi,” pravijo voditeljice nove pogovorne oddaje, ki še zagotavljajo: “Nihče ni popoln, žal niti me, zato v oddaji Dober dan, Slovenija lahko pričakujete nepričakovano, z obilico smeha.” 

Katarina, ki je z nami pred časom spregovorila tudi o hudi bolezni, s katero se je borila, ima izkušnje z vodenjem pogovornih oddaj. Leta 2007 je na Kanalu A namreč vodila oddajo Katarina. 

 

 

Komentarjev 16
  • sandi76 19:14 20.februar 2024.

    A tu se je zdaj našla "ugledna" politikantkinja Violeta ? Jaz pa sem upal, da je šla na smetišče zgodovine !

  • Soljatar 18:27 20.februar 2024.

    3 čefurke show

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:23 20.februar 2024.

    Me že skrbi, da bo to spet en presežek od oddaje. Tri gobčne, antipatične babnice, ki si bodo skakale v besedo. Se pa pustim presenetiti in vzamem nazaj prejšnji stavek, v kolikor sem se zmotila.