Slovenija
160 ogledov

Po napadu na novinarko ponuja odstop

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 12:04 20.januar 2014.

    Veteran, to pa ni res. Obstaja novinarska svoboda, obstaja pa tudi dejstvo, da je tudi direktor Ficko soodgovoren za stanje prometnic in komunikacij v Sloveniji, pa tudi 2 leti nazaj za stanje v avtošolah. Njegovo aroganco sem občutil tudi jaz, osebno.

  • Žurnalček 19:17 20.januar 2014.

    Novinarji ,novinarji! Se mogoče spomnite enega malega članka , ki ga je napisal en jebiveter od novinarja , ki je govoril o temu kolko stečajni upravitelj SCT plačuje za varovanje premoženja SCT. No in stečajni se je ustrašil in odpovedal ...prikaži več varovanje, da ga ne bi vlačili po zobeh. In so prišli lopovi, slednji so tako kradli , da so še svojega viličarja pozabili na kraju dogodka, pa so prišli Švedi , pa so prišli eni manj Švedi in naredili škode za 2-3 miljone €.

  • Gregor Bolka 13:34 21.januar 2014.

    Tiri so v še slabšem stanju kot ceste, s čimer SŽ, ne glede na njihove napake, nimajo nič. Infrastruktura je namreč last države, ta pa je železnice kronično zanemarjala od osamosvojitve naprej.

  • Veteran 10:57 20.januar 2014.

    Ficko novinarji bi se morali tebi opravičiti zaradi njihovega načina nekorektnega in neobjektivnega izvajanja oz. poročanja, saj do sedaj so novinarji s svojim "raziskovalnim" novinarstvom povzročili več škode kot koristi. Novinarske ugotovitve in običajno tudi njihove sprotne obsodbe naletijo v ...prikaži več sedanji situaciji na plodna tla in pri večina bralcev spoži domišljijo in znano Slovensko zavist in to novinarji spretno izkoristijo samo za to, da povečajo naklado; samo prodaja novic jih zanima in nič drugega!!

  • Oxxo 19:41 20.januar 2014.

    Pomembno, da se zastarele vlakovne kompozicije peljejo po zastarelih tirih... z denarjem, ki je plačan po računih, da katerih piše NADOMESTILO ZA UPORABO CEST... Ker kret** je preusmeril denar v SZ in njihove sindikate se pa tudi ve.

  • Lionel 10:48 20.januar 2014.

    A je spet nazaj ta debil od babe Turkove? Škoda k ni ostala 10 let na porodniški bi bil vsaj mir pred tem nasilnim in krvoločnim zajedalcem. Čudim se da jo ni dvakrat okol kepe, k tok zoprne babe pa ...prikaži več še u življenju nisem vidu. Prav je da raziskuje sam njena agresivnost pa res nima meja. Naj bo vse na nekem nivoju. Če pa rada laufa naj gre pa ovce preganjet ne pa da za ljudmi teče ker ona ni tista, ki ji je treba polagat račune ampak naj samo prenaša informacije v medije in potem si bodo ljudje že sami ustvaril mnenje.

  • tincamalinca 14:06 20.januar 2014.

    veteran in lionel... pejta se rajš v mišjo luknjo skrit... ker prov zarad takih k sta vedva pa seveda horde naših nesposobnih novinarjev, ki se sploh ne znajo it raziskovalnega novinarstva (ker pač tega zavoljo višjih interesov pač ne jemljejo ...prikaži več na fdv), se pri nas dogajajo take svinjarije in smo najbolj skorumpirana država v evropi... očitno gre res ljudem še predobro, pa so si še naprej pripravljen zatiskat oči češ kaj to mene briga... slovenci=butalci...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.