Slovenija
36 ogledov

Po pojasnila o "sumu šokantnega dogovora med Hrvaško in EU"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar praufo
    praufo 11:35 13.januar 2017.

    če nekaj zaščitiš, oz. patentiraš, pomeni, da tega izdelka pod takim imenom ne sme nihče uporabiti v nasprotnem primeru, po pravnem redu, sledi tožba ... zdej tukaj mi ni jasno kaj je narobe, je bil mogoče patent že leta 2000 ...prikaži več slabo pripravljen ali pa patentni urad dela po svoje ... tako kot razumem, sem napisal, namesto gore klobasanja in prazne slame ... ne razumem zakaj se s tem ukvarja nek politik, to je delo za profesionalne pravnike, razen če ... je dokument malo po šalabajzersko napisan, oz. ga nekateri ne spoštujejo, v tem primeru je treba tožit tudi to inštitucijo

  • wolf.ata 17:06 13.januar 2017.

    HRČKI SO BARABE,nimam proti normalnim ljudem,vendar kaj delajo to ni res,še ko ga srečaš tu v sloveniji se obnašajo kot da so doma v lepi njihovi hrčkariji,banda,vse pokradejo,res pa je da vlečejo veze na politični sceni in nas prikazujejo in ...prikaži več lažejo tako,da jim v Eu verjamejo,ja težko bo razen,če bodo šli naši politiki v polno ofenzivo,kjer se je treba včasih malo zlagati vsaj 2x,da ti verjamejo

  • Avatar praufo
    praufo 10:27 13.januar 2017.

    polno prazne slame in blebetanja ... , tako delujejo naši politiki, medtem ko hrvaške podgane vse dosežejo kar jim paše, ... ne bo dolgo, ko bo "njihova" postala kranjska klobasa in potica, pa še kaj bi se našlo in potem ...prikaži več bomo zopet slišali stavek "mi smo samozavestni" ... sicer pa eu se kaže v pravi luči, žal smo preveč zadolženi, da bi izstopili, dejstvo pa je, da nam ne bi bilo nikoli treba vstopit, evropa nas rabi in to najbolj zaradi tranzita, "res pa je" (kot pravi židan), da potem ne bi bilo tako lepih plač nekaterih, ki sedijo gor v prelepem brukslu (to zadnje ne pravi židan)

  • Avatar Leon
    Leon 09:39 13.januar 2017.

    Židan je verjetno rad židane volje drugače bi zadevo izpeljal na drugačen manj odmeven način. Sicer pa ,kaj bodo vinarji porekli ,če se Hrvati odločijo ,da je ozemlje ,kjer raste teran od nekdaj hrvaško ? Ob naših diplomatih je vse možno .

  • ode 16:41 13.januar 2017.

    Državo nam vodijo naivni nesposbnjakovići. Zato pa smo tam, kjer smo.

  • Zmago 17:10 13.januar 2017.

    Pa saj ne vem ali je tako naiven ali pa se dela ............. butlna,....... da bi izgledalo kako se bori in naklada o: "kršenju evropske zakonodaje" https://www.youtube.com/results?search_query=who+runs+EUPodobno se mi zdi tisto o emigrantih:http://www.zurnal24.si/obsodbe-iz-tujine-zaradi-nacrtovanega-zakona-o-tujcih-clanek-283996da ne bi ...prikaži več izgledalo, da ne naredijo ............ NIČ ?????

  • Ferluci 13:20 13.januar 2017.

    ""Mi smo samozavestni" Figo smo. Židan vedno deluje zaspano, monotono in dolgočasno. Takšni tipi ne morejo NIKOLI dobro predstaviti svojih argumentov, niti verodostojnosti - s Cmerarjem na čelu. Tako pač je, na žalost!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.