Šport /sport/kolesarstvo
12057 ogledov

Po "primeru Remco" organizator dirke spreminja pravila in predpise

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 19:21 15.maj 2023.

    Za Covid nateg bi morale padati glave, dobesedno, ne pa da kreteni vlačijo te bedastoče po potrebi na plano..Kot prvo VSEM odvzeti vse Covid dodatke razen tistim sestram in negovalkam, ki so imele neposreden stik z obolelimi...Kot drugo, Farmacija in ...prikaži več hlapčevsko zdravstvo morata kazensko odgovarjati za zavajanja in laži, ter siljenje v tvegano in neučinkovito cepljenje..Ovce imate spomin Borutove zlate ribice..

  • Avatar @narhist
    @narhist 22:18 15.maj 2023.

    haha, maske. Iz katere votline so se pa ti prireditelji prikobacal?.

  • Jernej65 00:39 16.maj 2023.

    Prav je da se nosijo maske, da se zmanjša prenos virusa. Zakaj bi okuženi pospešeno trosili virus okoli. Nekaterim virus ne naredi nobene škode, nekateri so pa bolj občutljivi. Remco ga je čutil do te mere, da se je odločil ...prikaži več iti domov. Ni namreč obvezno zapustiti dirko, če si okužen.

    • Avatar pantani
      pantani 06:45 16.maj 2023.

      A bejž no,še sam Fauči je izjavil,da maske ščitijo NIČ oz. max 10%!!! On je en navaden pusi,1x je že na podoben način zapustil Giro, sredi vzpona zabrisal kolo in se vsedel v ekipni avto,ter zapustil dirko. če ne se ...prikaži več ne spoznaš na stvari, prosim ne komentiraj!!!

    • Avatar pantani
      pantani 07:00 16.maj 2023.

      Mednarodna kolesarska zveza (Uci) je namreč precej omilila koronske predpise in kolesarjem več ni potrebno zapustiti dirke v primeru pozitivnega testa. Tudi testiranja niso obvezna, so le priporočljiva. Toda ekipa Soudal-QucickStep (tako kot tudi Jumbo-Visma našega Rogliča) vseeno redno testira ...prikaži več svoje kolesarje, zdaj pa je Remca kljub zgolj blagim simptomom poslala domov ter naletela na bes dela kolesarske javnosti.

    • Jernej65 07:30 16.maj 2023.

      A se nisi mogel zadržati, pa si napisal, da ne boš več debatiral z mano. Corona te ba zdrma, a ne. Kaj je ta Fauči, a ima vse znanje v svoji betici, tako kot ti. Kje je pa na tisoče ...prikaži več znanstvenikov, ki pa govorijo popolnoma drugače. Remco se je sam odločil da gre domov, ker se ni dobro počutil, pozanimaj se malo bolj.

    • Avatar pantani
      pantani 09:28 16.maj 2023.

      Sem ti lepo napisal,da je podobno že 1x naredil,ampak ne,ti moraš imeti prav,a ne?!!!

    • Jernej65 09:41 16.maj 2023.

      "zdaj pa je Remca kljub zgolj blagim simptomom poslala domov ter naletela na bes dela kolesarske javnosti." To si prepisal iz članka, ali pa imam jaz privide. Ne vem kaj mi hočeš sedaj dokazati. Po koncu kronometra, je že njegova ...prikaži več partnerica opazila izpuščaje na njegovi koži, na novinarski konferenci se je že videlo, da nekaj z njim ni vredu. Pri takšnih simptomih, bi tudi jaz zapustil dirko, ker bolan nimaš šans za dobre nastope na takšni ekstremni dirki. Natolcevanja pa mene ne zanimajo.

    • Avatar pantani
      pantani 09:58 16.maj 2023.

      Kako da ne,saj sam kar naprej natolcuješ!!!

    • Jernej65 11:51 16.maj 2023.

      "On je en navaden pusi,1x je že na podoben način zapustil Giro, sredi vzpona zabrisal kolo in se vsedel v ekipni avto,ter zapustil dirko". Eto to je natolcevanje. Ne moreš kar posploševati zadev, brez dokazov samo na podlagi, baba čula, ...prikaži več, baba rekla. In kje si kaj podobnega prebral v mojih komentarjih?

    • Avatar pantani
      pantani 13:54 16.maj 2023.

      https://www.cyclingweekly.com/news/remco-evenepoel-abandons-benelux-tour-with-stomach-issues Sami izgovori so ga!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.