Slovenija
147 ogledov

"Po slabši vozniški kulturi izstopajo vozniki velikih, prestižnih vozil"

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • revizorka 12:04 11.maj 2013.

    Pozabljamo,da smo narod kmetov največ v drugem kolenu in da se z avti srečujemo praktično šele zadnjih 30 let, intenzivneje pa 15 in se po sposobnostih obvladovanja vozil in kulture ne moremo primerjati z razvitimi državami,kjer je že ena generacija ...prikaži več preje imela svoj avto,temveč smo nekje vmes,med zahodom in vzhodom... s časom bo bolje...prehude omejitve pa samo iritirajo in iz slabih voznikov delajo še slabše...

  • macko 13:20 11.maj 2013.

    seveda jo premorem nergač, in nisem si je privzgojil v yu, in ne slo,kot si si ti verjetno kulturo pisanja, enkrat seljo-vedno seljo, priporočam, da "nergaš" doma v kuhinji,in z manjvrednostnimi avtomobilskimi kompleksi ne svinjaš medijski prostor.lep dan..

  • Bozidar.Frelih 10:27 11.maj 2013.

    Vse si povedal v zadnjem stavku.

  • dd 10:38 11.maj 2013.

    Ljudje, ki so že v starejših letih, bi morali vsi ponovno na vozniški izpit. Kot vidim, jim je velika neznanka vožnja v krožnem prometu, dvopasovnici, bočno parkiranje, se ne znajdejo v križiščih.... Pri tem delajo velike prekrške in ogrožajo ostali promet.

  • Bozidar.Frelih 10:57 11.maj 2013.

    Medtem ko ultra sposobna mladina obvlada vozilo v nulo tudi v vinjenem stanju. Dobr, včasih tud kakšnega ubijejo, al drucga al sebe. Ampak to je že manjši prekršek. P.S. O krožnih križiščih bi pa lahko mela doooooooolgo debato. V ...prikaži večV križišču ni dovoljeno prehitevanje. Tolk za začetek.

  • macko 11:12 11.maj 2013.

    mogoče bi razmejili na voznike ki smo "drage" avtomobile kupili v slo, plačali davek in praviloma premoremo vozniško kulturo, in tiste, ki so jih uvozili preko missing traderjev, državo prikrajšali za davek, za kulturo jim je pa zmanjakalo....turbo hribovci, v ...prikaži večv vsakem mestu jih premoremo nekaj..običjano jih prepoznate po parkiranju pred lokali, na pločnikih in P za invalide....

  • zcmr 11:22 11.maj 2013.

    Ta revez Marjan je en velik teoretik ki z realnostjo na slo cestah nima pojma....med drugim je ugotovil da ima slo. par udarnih jam na cestah....

  • Andrej Kovačič 12:42 11.maj 2013.

    v nemčiji ima kandidat za vozniško dovoljenje minimalno 30 ur vožnje, od tega 15 ur avtocesta, vključevanje itd.... pr nas dve uri avtocest... niti pod razno pokavec z 21 leti ne sme vozit avta z več kot 80kw ..... hrvati ...prikaži več so že sprejeli neki zakon o letu in moči motorja v vozilu ki ga sme vozit.. tu treba nekaj naret. razumam da starejši vozniki zabluzijo ko treba na avtocesto ker jih prej ni bilo ampak ta generacija pa jih ima na razpolago dovolj.

  • bla_blabla 14:51 11.maj 2013.

    To bo Marjan ja.... http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/010/277/genius-meme.png

  • varan 20:25 11.maj 2013.

    Vsi imajo alibije za njihovo početje.Kot da to grozljivo nasilje velikih pošasti ne obstoja.To je cvet naše "razvojne politike".

  • revizorka 12:06 11.maj 2013.

    verjetno je bolj pravilna samo počasna vožnja po zunanjem pasu... glede sposobne mladine pa se zelo strinjam!

  • dragec 12:49 11.maj 2013.

    zamislite kaj mi imamo - nacionalni program varnosti v cestnem prometu v RS, imamo agencijo, DARS, policijo, mestne redarje...in stanje na cestah nam je v skladu s stanjem v naši družbi

  • nergač 12:56 11.maj 2013.

    "Ta revez Marjan je en velik teoretik "ne more bit revež, če je velik teoretik...;-)pa ne more biti velik teoretik, če je pa učitelj praktičbe vožnje (nekdanji inštriktor)

  • nergač 12:58 11.maj 2013.

    ta ti je dobra -post leta:"mogoče bi razmejili na voznike ki smo "drage" avtomobile kupili v slo, plačali davek in praviloma premoremo vozniško kulturo..."

  • nina 13:02 11.maj 2013.

    Če bi samo kmeti vozili po cestah ne bi bilo takih problemov,kot jih imamo.Bolj pametno bi bilo,da bi na vseh področjih delovala zdrava kmečka pamet ,kot preveliko filozofiranje od taga nam vrag jemlje državo,državljane pa na rob preživetja adijo pamet ...prikaži več s takim sistemom in politiko.

  • kmet 13:30 11.maj 2013.

    GOSPA REVIZORKA SE OPRAVIČUJEM,AMPAK ČE NE BI BILO KMETOV,BI SE VI IN OSTALA MESTNA GOSPODA PREHRANJEVALA IZKLJUČNO Z ASFALTOM.PA BREZ ZAMERE

  • revizorka 17:16 11.maj 2013.

    Dragi moj kmet, brez zamere,nisi dojel bistva mojega zapisa.Še enkrat samo zate: vozila na naših prostorih uporabljamo premalo časa,da bi se skozi generacije privzgojila vozniška kultura,da bi se izgubila fascinacija kubature in moči vozila pri nekaterih in nesposobnost slediti prometu ...prikaži več v okviru prometnih predpisov. Sem pa proti dodatnim omejitvam,ker ni naravno,da se cela družba spušča na nivo najslabšega člena v njej...Mimo zapisanega pa-vsak dan bolj računamo na tvoje pridelke! Se priporočam!

  • varan 20:19 11.maj 2013.

    Teh "prestižnih" je vse več. Šele sedaj se začenjamo približevati vzhodnim postkomunističnim državam. Izgleda, da smo odlagališče velikih pošasti, ki jih drugje ne marajo več.To je plast kmetijsko-skladiščnikih profilov, ki so že zadnjih nekaj let "svetla luč" naše prihodnosti.

  • BenX 10:17 11.maj 2013.

    blablabla... avtošole in sisstem avtošol je za en drek! vse skupaj je namenjeno kasiranju (in to konkretnem), drugo pa nič! še ne dolgo nazaj je bil članek, kako je ena stara gospa naredila izpit pri 77, na poti domov se ...prikaži več je izgubila, na avtocesti pa ji je težko vozit. na avtocesti?? bravo! kdo je bil inštruktor in kdo v komisiji?? ko mi bo stara zapeljala pred motor bo pa itak spet standardno: ni ga videla, raketa pa je priletela 200 v ovinek...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.