Polona pa še kar verjame pravljicam. Če se ti ne da uporabljati lastne pameti in ne zmoreš kritično presojati dejstev, potem pač verjameš velikemu vodji in njegovi falangi. Saj te bo mogoče enkrat srečala pamet.
Pred dobrim letom je Ivan označil Šarčevo vlado s temi besedami:"Vlada je politčno truplo odvisno od Jelinčiča" LOL!
Po dobrem letu je on v isti godlji. A se mu kaj kolca?
https://www.zurnal24.si/slovenija/jansa-sarceva-vlada-jed-politicno-truplo-odvisno-od-jelincica-340098
Ja enkica moja, pa ga je motilo in zato je odstopil. Zaradi izdajalcev in pokončne hrbtenice, ki pa jo tvoj oboževani nima. Žal, v škodo slovenskih državljanov.
Ubogi bogdan76 ti pa s svojo nepismenostjo do popravcev sploh ne moreš priti. Daj poskušaj dobiti inštruktorja za tretji razred, da te bo naučil vsaj malo razumljivega pisanja.
Bogdan76, res se smešiš s svojo polpismenostjo. In ker pač ne razumeš napisanega, bluziš o stokrat premletih žaljivkah o Šarcu. To, da sta se SMC in DESUS Šarcu za hrbtom izdajalsko udinjala Janši, se ti pa zdi normalno??? Najbrž ne,… ...prikaži več ker ne razumeš in kot papiga ponavljaš tisto, kar so ti naročili.
Bogdan76....a si vidu zdaj kako si dregnil v ovčjo intelegenco, izpranoglavci, lopovi, lažnivci, kradljivci in kavč maherji so se postavili v bran svojega posranega šefa presvetlega klovna Sempertinška. Ha ha ha..bravo Bogdan76, samo tako naprej.
Sergeja Hadner, Hvala za vašo neobjektivno pokončnost
Polona pa še kar verjame pravljicam. Če se ti ne da uporabljati lastne pameti in ne zmoreš kritično presojati dejstev, potem pač verjameš velikemu vodji in njegovi falangi. Saj te bo mogoče enkrat srečala pamet.
Polona, mesto ti je na Nori24tv, tam bo po tvojih objektivnih merilih. B.Tomašič ima te rad 😌
Prvo,ona se je za razliko od nas treh izpostavila z imenom in priimkom... . Kot drugo je pa samo povedala svoje mnenje in ni nobenega žalila... .
Ne me predalčkat dragi(e) moji(e), v svoji eri sem slišala in preživela že ogromno pravljic, slabše so bile leve sorte
G. Šarec, vaša koalicija je bila manjšinska že od prvega dne imenovanja, pa vas to takrat ni niti najmanj motilo. Slab spomin morda?
Ena_kopriva pomladna, ki je zarad vročine podivjala!
Pred dobrim letom je Ivan označil Šarčevo vlado s temi besedami:"Vlada je politčno truplo odvisno od Jelinčiča" LOL! Po dobrem letu je on v isti godlji. A se mu kaj kolca? https://www.zurnal24.si/slovenija/jansa-sarceva-vlada-jed-politicno-truplo-odvisno-od-jelincica-340098
Ja enkica moja, pa ga je motilo in zato je odstopil. Zaradi izdajalcev in pokončne hrbtenice, ki pa jo tvoj oboževani nima. Žal, v škodo slovenskih državljanov.
Tudi aktivisti izgubljajo pomen, hitijo le z menjavo imen, da si prikrivajo svojo manjšino.
Serpentinšek še danes ne verjame daje imel toliko popravcev in kako je sploh prišev do vaškega komika je tudi vredno razmisleka.
A lahko prevedeš tale tvoj polpismeni izdelek zgoraj??
Ubogi bogdan76 ti pa s svojo nepismenostjo do popravcev sploh ne moreš priti. Daj poskušaj dobiti inštruktorja za tretji razred, da te bo naučil vsaj malo razumljivega pisanja.
Bogdan76, res se smešiš s svojo polpismenostjo. In ker pač ne razumeš napisanega, bluziš o stokrat premletih žaljivkah o Šarcu. To, da sta se SMC in DESUS Šarcu za hrbtom izdajalsko udinjala Janši, se ti pa zdi normalno??? Najbrž ne,… ...prikaži več ker ne razumeš in kot papiga ponavljaš tisto, kar so ti naročili.
bogdan76 delaš si sramoto, z vsemi imeni, ki jih uporabljaš. Kmalu ti bo zmanjkalo idej, kaj pisati, da bi branil svoje enoumje.
Saj nima nobenih idej. On bleja kot izgubljena ovca.
Bogdan76....a si vidu zdaj kako si dregnil v ovčjo intelegenco, izpranoglavci, lopovi, lažnivci, kradljivci in kavč maherji so se postavili v bran svojega posranega šefa presvetlega klovna Sempertinška. Ha ha ha..bravo Bogdan76, samo tako naprej.
Tudi če jih je imel, jih je popravil. Celo akademijo je zaključil.