Slovenija
38966 ogledov

Razkol v vladi zaradi epidemije

Komentarjev 71
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar ovca
    ovca 12:38 08.december 2020.

    "Gantar: zapreti je treba vse, sicer bom odstopil"-citirano. Torej odstopi in to takoj. Samo ne po vzgedu nepreklicnega odstopa hojsiča.

    • Avatar aron222
      aron222 16:09 08.december 2020.

      Če bi sploh ne bil minister nikoli bi bilo najbolje. Zdaj dobil revše krila ko je Erjavc izvoljen. Najlažje je odstopiti. Kdo bo pa odgovarjal.................

    • Avatar praufo
      praufo 13:40 09.december 2020.

      gantar naj ostopi, vzame naj se mu zdravniška licenca zaradi nesposobnosti, ima sicer pravico do prejemanja ministrske plače, ampak to bi moral znižat za 50% ... še vedno živimo v neki uravnilovki in nihče nič ne odgovarja ... a smo ...prikaži več še vedno v prokletem socializmu ... če nisi sposoben , briši!!!

  • Janez 12:47 08.december 2020.

    Počivalška ne imenujejo zastojn štajerski runkl. Tip je hinavec, da mu ni para, koruptiven in nesposoben. Zdaj kritizira, kje pa je bil na začetku ko smo navadni ljudje opozarjali da tako ne bo šlo! Ukrepe je potrebno dosledno spoštovati vendar ...prikaži večr morajo biti smiselni. Sedaj je vrsta ukrepov nasprotujočih si. Industrija naj dela, naj pa tudi odgovarja za okuženost, da ne morem k fizerju, razen na črno je neumnost na kvadrat, da se ne smem po kolesarski stezi peljati skoti drugo občino je oslarija

    • maresem 12:51 08.december 2020.

      Runklnom škoda dopovedovat ker enkrat butalc, vedno butalc.

    • Avatar aron222
      aron222 16:13 08.december 2020.

      Janez zmotil si se ! To je #KOZJANSKI RUNKL# ! Zdaj bo pa zbežal od Tvvitlerja in se v drugi poziciji prijel za državno korito. Runkel je runkel bil in ostal..............

  • EnaPomladna 12:42 08.december 2020.

    Z Gantarjevo izjavo se iz aviona vidi, da želi upravičiti odhod Desus iz koalicije. Včerja, po odhodu Fafagla iz strokovne skupine, ki se ni strinjal z nekaterimi uvedenimi omejevalnimi ukrepi, pa je Gantar trdil, da bo Fafangla povabil v novo, ...prikaži več preoblikovano strokovno skupino, Gantar - recite bobu bob - da želite, ds veliki Karl prevzame mandatarstvo in z njim spet vse leve stranke, ki so marca klavrno predale mandat desnici.

    • medolino 08:42 09.december 2020.

      Pa seveda se vidi, zdaj vidis kak so vse imeli naprej prpravljeno, zrezirano, zato je trebalo Pivcevo cimprej odstranit.Ze takrat je bil tak nacrt,nekdo jeli DESUS, razen teh nekaj poslancev,podkupil.Tudi Gantar je ena lepa svinja zahrbtna, prej je Pivcevo podpiral...potem ...prikaži več pa na vrat..na nos hodil po njej.Ta vsrani Erjavec pa je tako vsa leta ,,delal zgago in drzal neko vlado v sahu,,.Upam da volitve bodo dale to kar si zasluzi ta banda levicarska, z DESUSOM VRED.

  • popokatopetl 12:05 08.december 2020.

    "si moramo "enostavno priznati, da smo na strateški ravni v slepi ulici". Epidemija se je razvila predvsem v psihološko krizo zaupanja." --------------- Res je. Tako ste zavozili, da vas bodo vsak čas odstavili. Nesposobnost na takem nivoju, da sodi na ...prikaži več na takem nivoju, da sodi na sodišče!

  • migi 11:50 08.december 2020.

    Bademaister nagajana vseh koncih..njemu gere samo za hotele Sava in denar,ki se bo tja stekal...vse pogojuje s tem,ko več ne bo na oblasti,,,da bo imel vir dohodkov...pokvarjenec,da mu ni para!!!!!!!!!!!

  • jezero 13:39 08.december 2020.

    Odstopiti mora Beović.

  • Ender3 14:35 08.december 2020.

    Kriza je zdravstvena, trenutno, vso odgovornost mora prevzeti ministrstvo za zdravstvo in govorci, ki so bili politično nastavljeni in jih ni imanovala stroka. Zakaj že ? Sedaj bi se radi vsi odgovorni zaščitili, ladja se jim potaplja nastopil je čas ...prikaži več političnega kaosa. Narod jim bo pisal sadbo sam.!

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 14:42 08.december 2020.

      Zdravstvena kriza je že desetletje+ in še večja bo,dokler ne pride do njegovega zloma... .Veš,to so pa krivi honorarji, dnevnice,požrešnost,grebatorstvo levih šarlatanov specialistov brez hrbtenice in lobijev.

    • Ender3 16:13 08.december 2020.

      S strinjam, moti pa me povdarek "levih", s tem malce relativiziraš odgovornost vseh, politike, belih ovratnikov in dobaviteljskih lobijev. Dejstvo je, da preveč denarja ponikne, zdravstvo je zlomljeno, odgovornih pa ni. Dobra stran te krize je, da se vso to ...prikaži več kaotično stanje razkrilo. Bolje sedaj kot nikoli, kaj meniš?

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 17:17 08.december 2020.

      Niti ne ...,so v glavnem leva struja s prsti v marmeladi,vsaj po imensko... .Isto je v ostalih sektorjih... .

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 17:19 08.december 2020.

      Stanje je tako,da bo šlo vse v 3.p.m. in mogoče sem eden redkih,ki pravi,"Prav je tako".

    • lulibuc 17:28 08.december 2020.

      Eni res ne morete brez levih-desnih. A ne bi morda začeli vzhodni in zahodni za spremembo ker ste že ogabni. Sovražnik je pa za vse isti, razen, če eni še vedno živite v letu 45?!

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 17:44 08.december 2020.

      Moj prijatelj Piki Covid bo vse moje sosede na Žale odpeljal... .Spet so danes obesili ćrno zastavo.

  • maresem 12:49 08.december 2020.

    Debili, le kdo tako masovno krši ukrepe, kdo? Tistih par frizerjev, ki občasno koga postriže? Ne lažite in ne zavajajte nas z eno in isto lažjo že celo leto. Virus ima pač svoje zakonitosti, pa če se vi postavite na ...prikaži več glavo ali na kurac, saj je dobro sprocesiran in z znanim namenom. To si zabijte že enkrat v tiste vaše butalske glave. OK?

    • medolino 13:49 08.december 2020.

      Idi malo okoli Maribora, Ptuja, pa da vidis, v Q centru na Ptuju, prejsnji teden bil celo bife odprt, pa kar nekaj pijandur pri sanku, brez mask seveda,skoraj ko da se ,,ljubita,, nemores verjet, pa je res.V Dupleku je ena ...prikaži veča gostilna, vjutro polno ljudi, pije kavo zunaj pred lokalom, tudi 10 jih je na enem kupu...pa se bi se jih naslo, kako potem nebo tako kot je.Tudi v MB je nekje lokal, ima od znorej baje vsa steklaoblozena z kartoni in vsak vecer polno ljudi, celo kadijo lahko notri...

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 14:24 08.december 2020.

      @maresem,glede občinskih mej in glede nošnje mask v avtu in gozdu se tudi jaz ne strinjam....,ampak če se danes sprostijo ukrepi,verjamem da bo malo po novem letu katastrofa... .Jaz bi tudi rabil nov komplet trenirko,pa jo ne morem kupit,ker jo ...prikaži večo je potrebno prej probat.

    • alibaba40 17:00 08.december 2020.

      @robin, dejansko se največ trenutnih okužb prenaša na delovnih mestih, kje pa drugje, še edina panoga, ki ni popolnoma zaprta in kjer se nahaja masa. velik problem so asimptomatske osebe in peščica kretenov, ki mislijo, da so modre krvi in ...prikaži več jim nihče nič ne more. iz prve roke lahko komentiram, da se najbolj držijo pravil navadni delavci. ko jih gledam sem vsak dan bolj presenečen in razočaran nad nekaterimi sodelavci iz višjega ranga in njihovo brezbrižnostjo.

    • Mesija 17:59 08.december 2020.

      Medolino, pridružil bi se njim in jim pokazal, da si pravi dedec in ne kilava pička, posrana od riti do gležnjev. Ljudje so pač spoznali poanto tega globalnega natega in cilje, kar je tudi prav. Na zdravje.

    • alibaba40 18:15 08.december 2020.

      @medolino, to kar pišeš nima ne riti ne glave, to so totalne neumnosti- sicer mi ni jasno ali si provokator ali samo naravno neuravnovešen, Q-landije imajo svoje varnostnike in ni variante , da bi nekdo odprl lokal, to je naravnost ...prikaži več smešno in nevredno resne debate. za ostale kmetavzarske gostilne , ki jih omenjaš bi ti celo verjel, če ne bi že v prvem stavku pisal neumnosti, predlagam, da sploh več ne komentiraš,

    • medolino 08:51 09.december 2020.

      Ves MESIJA.NEBOM SE NIKOMU PRIDRUZEVAL...vidim pa kako to vse poteka in kam to pelje, nebom tudi Janse zagovarjal, je tudi on naredil kako napako..najvecja je menda da poleti ni meje zaprl, pa sedaj ti njegovi nori tviti....ali roko na srce...naredil ...prikaži več pa je sedaj v teh nekaj mesecih vec ko one tri prejsnje vlade skupaj.VES so vcasih rekli da za vse se bog ni..BAJE...

    • medolino 09:00 09.december 2020.

      ALIBABA, narobe si videl---Q CENTER na PTUJU...prejsnji teden, ce poznas ...tisti novo odprt bife v notranjosti, pred SKB. MOGOCE PA SEM TUDI TEBI STOPIL NA ,, REP.Varnosnica tista debela sicer hodi notri sem ter tja, sploh nevem zakaj, ampak tako ...prikaži večo je bilo, tudi ona prodaja mobotelov tam noter je bila odprta, tudi optika ...SICER PA SAM SEBE POGLEJ, KOLK SI TI ,,URAVNOVESEN,,..

    • alibaba40 10:37 09.december 2020.

      @medolino, to enostavno ni res. poznam Q-landijo SPAR na Ptuju in imam tam kar nekaj znancev. optika ok, big bang ok, mobiteli ok, gostilne, bifeji pa so zaprti. če pa govoriš o q centru TUŠ, pa enako, kdo si pa ...prikaži več upa odpreti lokal in kdo bi sploh sedel za mizo.

    • medolino 10:53 09.december 2020.

      ALIBABA, jaz eno ,ti drugo....Q center.....tisti bife pred SKB ...OD ZNOTRAJ V PASAZI....TAK KOT SEM REKO, sicer ni miz...pri sanku.....100 posto....

    • medolino 10:57 09.december 2020.

      Pa se tiste parfume tam v sredini pasaze....se tisto je blo odprto...

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 11:28 09.december 2020.

      Tiste male trgovinice s šalicami,čaji...,darili., to je itak odprto,s tem da je po ena stranka notri.Da je pa bife...,je pa malo čudno, ker bi po hitrem postopku prišel inšpektor...Kazni so visoke... .

    • medolino 11:45 09.december 2020.

      Glej, samo prehrana je ,,zapovedano,, a ne...ni se mi dalo ubadat s tem..drugace bi ,, jim dal malo..,,zena je e tisti parfum tam kupla poleg.....NE MORES VERJET...nekateri si se upajo.Tudi po MB, pravi zena da njeni sodelavci mladi hodijo tam ...prikaži več po mestu, kje se ,,DELAJO,, za zaprtimi vrati in celo muziko do 3..h vjutro....malo prej pa so hodili celo v Zagreb

  • mulc1 12:33 08.december 2020.

    Vi ste v slepi ulici že celo leto, bumbarji pokvarjeni

  • Avatar praufo
    praufo 13:39 08.december 2020.

    spremembe se bodo zgodile, ko bo odstopil gantar, beovič in božičet ... drugače pa čimprej na volitve ... gantarju bi vzel zdravstveno licenco in upam, da ga odpikajo iz desusa in da nikjer ne dobi službe, ker je popolnoma nesposoben, ...prikaži več verjamem, da ne marsikdo ne mara tega počivavška, ampak zapiranje vsega bo samo korak v popolni bankrot države ... tudi dohtarji rabjo plačo, ki jo dobijo od davkov ... če pa še tega ne bo, bo pa folk do konca pocrkal ... živel scenarij

  • Avatar Leon
    Leon 15:37 08.december 2020.

    Potrebovali so 9 mesecev ,da so poznali ,da nimajo pojma kaj se dogaja . Plenjenje in laži so vsak dan na dnevnem redu vlade . Kvazi strokovnjaki naj kazensko odgovarjajo za svoje zablode .

  • Avatar DagobahCitizen
    DagobahCitizen 15:45 08.december 2020.

    [ Pri tem niso krivi ljudje, ki očitno kršijo predpisane ukrepe, temveč mi, ker jih moramo z drugimi prijemi prepričati v njihovo upoštevanje," je prepričan. ] Ti baraba pokvarjena kozjanska, ki s prstom kažeš na ljudi, povej koliko kršitev policijske ...prikaži več ure, sverca mej in ostalih ukrepov je bilo v tem obdobju, da jih s tako lahkoto obsojaš.

    • mph 18:38 08.december 2020.

      Dnevno na teku ali kolesu in sicer naj ima cca. 20-30% gor masko, ostali je nimajo ali pa jo imajo na bradi, za vsak slučaj (čeprav neverjetno), če bi se kje pojavila kontrola. Od prijateljev vem, da marsikje nimajo mask ...prikaži več v pisarnah ali na deloviščih. PRAVILNA uporaba mask pa zahteva posebno poglavje, ker ljudje iste maske trpajo v žepe ali na laket tudi po teden ali več, redki redno menjamo. int int itn. TO povzroča širjenje virusa. Izigravanje na vsakem koraku.

  • cvetko 15:38 08.december 2020.

    Zej nej pa že odstopi. Z njegovimi ukrepi so ljudje brez služb, počasi bomo vsi za v Begunje ali pa britof ampak ne zarad korone. Zaradi njih

  • Avatar Elizabeta Pandurovic
    avatar2019 13:27 08.december 2020.

    Patokracija?

  • Avatar Elizabeta Pandurovic
    avatar2019 13:28 08.december 2020.

    Patokracija. Poglej na wikipedijo.

  • Žvižgač 15:07 08.december 2020.

    Saj če Gantar ne odstopi bo odstavljen, on in zdravstvo sta kot Marica in krivi kur.c

  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 14:40 08.december 2020.

    Gantar, očitno nisi dovolj sposoben oziroma cepeteš na mestu. Ukrepi, ki omejijejo gibanje in policijska ura, sta največje zlo in s tem najbolj podcenjujoč odnos do ljudi. Poskusite s tem, da to prekličete, morda pa se bo potem trend obolelih zmanjšal.

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 14:57 08.december 2020.

      Tega,kar si naštel ne bi bilo,če bi ljudje dosledno upoštevali ukrepe... .Podobno jih niso hrvatarji poleti...,zato mislim, da bojo imeli katastrofalno sliko že januarja.

    • lulibuc 17:43 08.december 2020.

      Pinko, kake ukrepe? Ne nabijaj. A so bili lani in predlani in... tudi kaki ukrepi, ko so bile razne gripe? Kaj pa je to, kot ena malo bolj sfrizirana gripa. Kdo umira? Tisti, ki umirajo vsako leto v tem času ...prikaži več in tam bi se moralo usmeriti pozornost, to so pa DSOji, ne pa terorizirat folk po dolgem in počez.

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 17:48 08.december 2020.

      Prav... .Obišči kritičen dom starostnikov,jim prinesi kavo,piškote.Pojejte kaj,zapojte malo,malo se družite,objamite se... .In ti pol to daj na internet,da nam tako vsaj malo dokažeš,da je to navadna gripica.

  • mirror 17:01 08.december 2020.

    Če človek hodi v službo, zapravi več kot polovico dneva v istem okolju in pride domov utrujen v domače okolje. Če zapremo tovarne, bodo spočiti nezadovoljni ljudje hodili povsod v različna okolja, ker bodo imeli preveč časa in bodo tudi ...prikaži veči večkrat kršili odloke. Osebno mislim, da je manj možnosti za okužbe, če podjetja delajo, kot pa če so vsi doma.

  • 277e7e0798e154efbedb78510b05597587d206c4 18:11 08.december 2020.

    Boljši predlog, ki bi lahko pripeljal do strinjanja obeh je, da se uveljavi locvkdown za poisarniške delavce, predvsem za skoraj celotno JU. Tu bo ostalo doma precej več ljudi in delo bo lahko potekalo neovirano naprej.

  • Avatar jate
    jate 20:38 08.december 2020.

    kar naj se v vladi pobijejo med sabo....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.