Slovenija
52 ogledov

Podporniki proti svoji volji

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Zoran D Raketka 01:53 10.december 2011.

    Enoumju lahko naredijo veliko, nepopravljivo škodo, saj pokažejo skrite plati, ki jih prav enotirni mediji nočejo obravnavati in jih namerno prikrivajo pred ljudmi.V najhujšem primeru te lahko nauči razmišljati s svojo glavo, hujšega greha v tej državi že ...prikaži več tri četrt stoletja ni. Seveda take nevarnosti ne pretijo ljudem npr. v "našem" v šolstvu, ki je še vedno namerno indoktrinirano.

  • smarnca 14:28 09.december 2011.

    Čakaj.. Jaz sem lahko včlanjen v skupino ampak to še ne pomeni, da se strinjam z vsem kar je tam napisano. Prav tako lahko vedno odidem iz te skupine.Aja pa ni mi jasno kakšno škodo sploh lahko naredi ...prikaži več ena taka spletna skupina.

  • samo.jst 11:53 12.december 2011.

    Hmmm, brez zamere, vendar tale Robert Sodja - zagrizeni član SDS-a je malce prešprical srednješolsko zgodovino... SD aka. rdeči aka. komunisti aka. partizani aka. antikristjani aka... še več jih je, so bili, če se ne motim in ker se zgodovina ...prikaži več na srečo ne pretirano spreminja, mislim da ne, proti belim aka. domobrancem aka. Hitlerjevi zavezniki aka. pobožnim aka. SDS. Smešno je, da se še danes špikajo s temi nebulozami namesto da bi se skupaj skoncentrirali na reševanje krize! Zanima me kdaj bo nekomu kliknilo, da ne rabimo levo ALI desno oblast, ampak da rabimo SPOSOBNO oblast, ki jo sestavljajo strokovnjaki... pa čeprav so desni, levi, rdeči, beli, bež ali vijola.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.