Slovenija
26 ogledov

Pogajanja o novi vladi se nadaljujejo

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nostradamus 07:58 07.marec 2013.

    vse dokler bomo gledali in poslusali iste obraze in iste lazi nam ne more biti bolje ljudje ki za ohranitav poslanskega polozaja cez noc zamenjajo stranko in njeno ideologijo niso vredni piskavega oreha so le dokaz pohlepnosti in nemorale v ...prikaži več vseh strankah je cel kup gnilih jajc ki skrbijo le za svojo korist mar res mislite da bodo delali v korist davkoplacevalcev - nikoli potrebujemo predcasne volitve in nove neobremenjene obraze ki vsaj v zacetku ne bodo podlegali raznim pritiskom in lobijem

  • mirko 09:13 07.marec 2013.

    Znižanje plač v javnem sektorju ja, nikakor pa dvig DDV-ja, saj bodo s tem povzročili marsikateri stečaj firme in brezposelnost bo še narasla. Največji poudarek pri konsolidaciji proračuna bi nova vlada morala naredit z debirokratizacijo javne uprave in posledično ...prikaži več zmanjšanje stroškov v javnem sektorju.Dvig DDV-ja bo imel dolgoročno in tudi srednjeročno večji negativni vpliv, kot pozitivni. Potrošnja se bo zaradi tega takoj zmanjšala, pa tudi nekaj denarja pri potrošnji bo šlo v tujino zaradi nižjih cen. Po določenem času bo zaradi tega država imela še manjši priliv v blagajno z DDV-jem, kot ga ima sedaj. Sindikati pa bodo morali tudi resno razmislit o minimalni plači. Zaradi mene lahko minimalno plačo dvignemo na tisoč evrov, imeli pa bomo 50% brezposelnost.

  • vico 09:41 07.marec 2013.

    ti pa sam tiho klincek blesav

  • ennanova 10:37 07.marec 2013.

    K psihopatologiji življenja brez idejČemu razredni boj, čeje življenje v kapitalizmu tako prijetno?http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/836-k-psihopatologiji-zivljenja-brez-idej-k-psihopatologiji-zivljenja-brez-idej

  • dragec 14:48 07.marec 2013.

    klinček, na volitve in ponovno izvolimo JJ, ha. E tu si se mal zajebal!

  • gec 18:16 07.marec 2013.

    mirko,pofafaj ga janši,bolnik

  • Scott 21:51 07.marec 2013.

    Mandatarka je v treh letih že v tretji stranki,Erjavec v četrti, Virant v drugi...

  • klincek 08:07 07.marec 2013.

    upam da jim ne uspe,da gremo lahko na volitve in o

  • Scott 21:35 07.marec 2013.

    geco; poliži jo bratuškovi, če ti bo črnogorec(njezin trenutni partner) cvijetičanin dovolil.?Bolnik!

  • mirko 09:26 07.marec 2013.

    Nov obraz v politiko ne more, če nima za sabo lobija (denar, s katerim mu nekdo pokriva stroške, da lahko sploh pride v medije). Že en sam plakat za volitve nekaj stane, da pa sploh ne govorimo o javnih nastopih ...prikaži večh v elektronskih medijih, tam so pa že cifre štiri mestne. Ne si delat utvar z neodvisnimi novimi obrazi v politiki, to so samo iluzije nevednih, naivnih množic ljudi. V kapitalizmu vladajo ljudje z denarjem preko orodja, ki se imenuje, politik. Poleg tega mora bit ta politik dober govornik, prepričljiv, razgledan, všečen ljudem, imeti karizmo pozitivnosti, biti ravno prav populist, ne premalo in ne preveč, ker temu populizmu neumna raja naseda.

  • graff 11:21 07.marec 2013.

    Kriza ni nastala v javnem sektorju, kriza je nastala v gospodarstvu in na kapitalskih trgih. Imena v SLO so znana: Zidar, Tovšak, Černigoj, Vovk, Bavčar, Šrot, Kordež, NLB, NKMB,mariborska nadškofija (milijarda e) in mnogi drugi, ki so s finančnimi mahinacijami ...prikaži več in krajami sesuli Slovenijo. Zmanjševanje plač v javnem sektorju bo v končni fazi pomenilo dodaten upad potrošnje in posledično zapiranje delovnih mest v mnogih podjetih, da o stečajih in likvidacijah tudi govorim ne. Ni tako preprosto kot govoriš a si eden izmed zaslepljenih, ki verjetno simpatizira z tajkuni, krajami ipd. vzroke pa prenaša na druge. Po tvoji logiki in tebi podobnim, se bomo še hitreje sesuli.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.