Slovenija
95 ogledov

Poklon žrtvam nacizma in domobrancem

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 10:01 07.april 2014.

    zakaj verjameš JJ, zakaj verjameš tej umazani desnici, desnici, ki je 20 let izvajala lopovsko privatizacijo in celo v levici dobila dobrega zaveznika,pridnega učenca.NAJ ŽIVI KORUPCIJA, DENACIONALIZACIJA, LOPOVŠČINA, ............!!!!!!!

  • mph 18:57 06.april 2014.

    Sicer pa se volilci SDS in ljubljenega vodje ne morejo sprenevedati, to so sami omogočili, ko so dali JJ glas. No, kmalu bodo spet volitve.

  • renemario 19:21 06.april 2014.

    Ej moja Slovenija kam si zabredla. Kdo si ti ljudje, ki so ti obesili tako breme in te ovirajo v napredku in oviranju državljanov, da zaživijo s polnimi pljuči in neobremenjeni gremo naprej in ne v mulj zgodovine.

  • Lionel 23:24 06.april 2014.

    Ekipa velikih se je preselila izpred sodišča v Grahovo. In zdej mi dragi moji vi povejte kje mi živimo. Zgodovine si ne moreš razlagat po svoje ampak po dejstvih. Če si sklenil zavezništvo z okupatorjem si okupator in nič drugega. ...prikaži več Kdo je zdej bolj reskiral partizani ali domobranci. Partizanom kapo dol in se mi zdi sramotno, da se zdaj poveličuje kvizling in zaničuje prave junake, kar so partizani vsekakor bili. Petokrako zvezdo bi prepovedal, sodelovanje z SS bi pa slavil. Bolani ljudje in nič drugega.

  • Pepe007 07:44 07.april 2014.

    Vojna je ena zgodba. Partizani so postali izdajalci s povojnimi poboji. Ni prav, da se tistim, ki so bili tam udeleženi, dajejo državna sredstva v obliki pokojnin. Še manj pa je logično, da danes nimamo pravice vedeti, kdo je sodeloval ...prikaži več pri ustvarjanju barbarinega rova in podobnih grozodejstvih. Srebrenico so bosanci hitro raziskali. Pri nas pa sami nesposobni.

  • dragec 08:06 07.april 2014.

    Glupi domobranci,jebe se janši za vas,to je bil predvolilni shod v upanju za predčasnimi volitvami

  • ennanova 08:12 07.april 2014.

    Zakaj ne verjamem Alenki BratušekZakaj ne verjamem, da je gospodarska rast za vogalom, da nam bo vsem že jutri bolje? Ne gre za to, da ne verjamem, ker sem zloben ali ciničen, brezbrižen ali neveden. Gre za to, da ...prikaži več ne morem drugače, ker sem svoboden človek. Kaj to pomeni? …http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/1561-zakaj-ne-verjamem-alenki-bratusek

  • tralala 18:18 06.april 2014.

    Kje v EU še postavljajo spomenike nacistom, kvizlingom in domačim izdajalcem? Neverjetno, kako se je ta izdajalska gamad razpasla po Sloveniji...

  • mph 16:20 07.april 2014.

    Točno tako. Ok, nekaj je fanatikov, še več pa jih dobiva pihanje na dušo iz prižnic, pa čeprav pametnim nič ne preprečuje, da se strinjajo, kar jim talar diktira, lahko bi pa še vedno volili po svoji pameti. To je ...prikaži več pa edino možno proti JJ. Kdor ne mara desnice, ima NSI in SLS, ki sta vsaj neka normalna izbira za desnico.

  • mph 18:54 06.april 2014.

    Na bruhanje mi gre. Še bolj pa to, da se KOLABORATORJI NACISTOV izjavljajo kot žrtve nacistov! Sprevrženost brez primerjave. In nerazumljivo, da to zakoni dopuščajo. Namreč vrhunska sramota Slovenije kot take je, da je to legalno dovoljeno! Mimogrede bi lahko ...prikaži več še brez škode postavili spomenik svojemu nekdanjemu vrhovnemu poveljniku Hitlerju, pa ne bi nihče nič mogel. In potem bodo nekateri nam, ki nas to zgrozi, očitali, da stalno pogrevamo.

  • Lavdan 07:24 07.april 2014.

    S tem so zabili klin v spravo in še bolj razklali Slovence.

  • mph 19:19 07.april 2014.

    Ne, ne, ... prav nič niso postali. Tudi, če bi ONI izvajali (večinoma sicer upravičene) "poboje", jih to ne bi naredilo KOLABORATORJE, jih to nenadoma ne bi postavilo izpod Titove komande pod Hitlerjeve, pod katero so bili DOMOBRANCI. Meni je ...prikaži več samo žal tistih, ki so končali na tak način ne, da bi bili krivi ali so bili samo sorodniki koga, ali niso klali zavednih Slovencev, ki so se borili PROTI okupatorju in domačim izdajalcem. Večina pa je dobila točno to, kar je zaslužila v polno za svoje zločine in grozodejstva.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.