Slovenija
2371 ogledov

V ponedeljek začetek samotestiranja za dijake, tako bo potekalo

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar jezeran
    jezeran 16:47 18.maj 2021.

    Zahtevam da je pouk komplet v šoli, ne pa pol v šoli, tisti učitelji ki se bojijo ga imajo pa od doma

    • Dusan21 18:28 18.maj 2021.

      Učitelji se bojijo blesavega rdečeritnika Pečana.Če te prav razumem mora vsaj enkomplet bešteka ostati v šolski kuhinji za Karažijo iz okolice Ljutomera. Ja super zahteva.

    • Avatar jezeran
      jezeran 18:55 18.maj 2021.

      govoril sem o učiteljih ne o bešteku. Takšen pouk kot je sedaj v Ljubljani, to ni sprejemljivo, prokleta rit od ministra naredi kaj

  • JZekspert 23:38 18.maj 2021.

    Katera prodana debilna duša je pristala na šikaniranje mladih, da se bodo ''samo-testirali''? Da vam... Spet vse samo zato, da se manipulira in podaljšuje ta nateg?? Komu sploh to služi, vsi ti ***** bodo odleteli in pristali v zaporu, to ...prikaži več so navadni najbolj odvratni kriminalci!! Kako je mogoče, da je kdo tako 'diamantno trd v glavo' TM, da tega do zdaj še vedno ni ugotovil?

  • miha038 06:25 19.maj 2021.

    Naši se sigurno ne bodo testirali. Če je moj otrok bolan bo ostal doma. Ne vem zakaj bi se moral zdrav otrok testirati. Nehajte se enkrat s tem. Ljudje nehajte se hodit testirati. To je že bolano kaj delajo. Ko ...prikaži več jih vidim ba televiziji govoriti se prav vidi kako lažejo in si sproti zmiyljujejo kaj bodo povedali. Kaj res mislijo da smo tako neumni. Qze nekdaj je starejšim ljudem ali ljudem z slabim zdravjem škodila gripa ali pljučnica. Danes je enako. Nehajte nas že enkrat farbati.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 07:10 19.maj 2021.

    Se bom kopiral ;) Spet "vrhunski dosežek, vrhunske stroke naše vlade"-Kot laik vam povem, da je to kar ste spacali skupaj povsem brez veze...Ti testi se ne smejo izvajati doma, ker potem že itak vprašljivim rezultatom merodajnost drastično pade, ker ...prikaži večr nihče ne more preveriti, kdo se je testiral, če se je sploh. In če je testiranje na prostovoljni bazi, je bolje da ga ni, ker bo zmeda še večja in ukrepi še bolj butalski..Saj človek več ne ve ali se zafrkavajo iz naroda ali pa so res tako bedasti.

  • miha038 08:39 19.maj 2021.

    Ni sans da se bodo moji otroci testirali. So zdravi. Ko vas gledam po televiziji se vam prav vidi kako lažete. Vsi govorijo isto. Glejte ljudje če bi se postavili vsi pokonci bi tega bilo konec. Samo tako je da ...prikaži več večina samo kima in se prilagaja.

  • Dusan21 18:21 18.maj 2021.

    Sigurno ma prste zraven udbaš Pečan, tako se govori po hodnikih rtv-ja. učitelji pa ovce in sledijo ovnu v Šarčevo ogrado. Butast, da bolj ne more bit. V petek pa vsi na kolesa pa ajd pozdravit v Šmarco svetnika obubožanih ...prikaži več na umu diplomiranca Šarca pri Svetem obhajilu Medvedovegs vnebovzetja in stali bodo, mislim leve učitelje v ovčjem gnoju, do pasu, da punčkam in fantičem ne bo dišalo še izpod pasu. Židan pozna te leve zanke, ki se zategujejo okoli kolen kar mu počne Violeta z rožnatimi lasmi

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.