Slovenija
42 ogledov

Pokojnine bi vezal na število otrok

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mb 07:03 18.julij 2012.

    pa naj še plače vežejo na števolo otrokeni so pa res za v umobolnico

  • Srečni Felix 06:48 18.julij 2012.

    Po tem pa naj kmečke pokojnine vežejo na število glav živine, tistim starim cerkvenim trcjankam pa na število zdravih marij in grehov, ki so si jih spovedali. Hojsk zgrešil si ministrstvo, moral bi biti minister za .... !

  • Lavdan 07:31 18.julij 2012.

    Samo še Zver jim manjka, pa adijo Slovenija. Več otrok narediš večja bo pokojnina. Seveda saj je tudi to delo, pa še prijetno. Problem nastane, ko jih je treba preživeti. Ko končno dobiš pokojnino so otroci že v službah. Morda ...prikaži več Hojs računa, da ne bo služb in se bodo otroci preživljali s pokojnino.

  • graff 09:28 18.julij 2012.

    HOJS iz NSi, bi ,,farjem,, ki imajo na ducate otrok zvišal pokojnine, rezultat je že sedaj jasen, na naslednjih volitvah, če se ne zgodijo oredčasne boste zunaj parlamentarna stranka, ki je trojanski konj OPUS DEI v Sloveniji. Pa tudi sicer, ...prikaži več bi se v Hojsovi koi ne pio;util varno in dobro, glede na njegovo po;etje lahko pri;akujemo nekoliko tr[e sre;anjesovra iki domobrancev, pete kolone in kolaborantov.

  • mirko 08:40 18.julij 2012.

    To bi bilo kršenje človekovih pravic tistim, ki iz zdravstvenih razlogov ne morejo imeti otrok, mogoče celo diskriminacija. Pa še to: če ima nekdo otroka ali več otrok, še ni garancija, da bodo ti otroci resnično prispevali z svojim delom ...prikaži več v blagajno za pokojnino. Kaj pa če postanejo luzerji, narkomani, alkoholiki ali kriminalci, ki so običajno v finančno breme tej družbi. Potem se bi zgodilo to, da bi bili za slabo vzgojo otrok njihovi starši še nagrajeni z višjo pokojnino. Tale Hojs pa resnično nima veliko soli v glavi. Kako je možno, da v Sloveniji pridejo tako plitki ljudje na tako visoke položaje. Potem sploh ni čudno, da smo tam kjer smo. Adijo pamet.

  • privat 14:07 29.julij 2012.

    dobra ideja..na št. otrok!! bravo ena pametna...in ne samo to..pokojnine na socialni minimum za vse ,dodati dodatke za otroke,dodati dodatke za st.zaposlenih v svojem življenju(podpirati zaposlovanje)dodati dodatek za domače in druge zivali,...(spodbujati človečnost)..itrd..!!!! ne pa spodbujati kraje državnega denarja ,spodbujati ...prikaži več lenobo ,birokracijo itd(primeri državne uprave,dobra plača ,dobra penzia za nedelo in nečlovečnost?? al pa primeri privatnikov za osebna izplačila in karjo dnevnic in drugo pri svojih delovcih...ja danes je vsekakor fašizem in to fašizem ki se podira sam vas...lepo glavno je da se premika na bolje in da bojo nekoč ti ljudje za to odgovarjali in bili tudi kaznovani

  • dragec 08:13 18.julij 2012.

    Potrebno je preučiti Hojsevo vplewtenost v času dela v firmi, ki se imenuje "vreča brez dna" DARS. potem ga nagnati iz politike, vse mu zapleniti in vezati višino pokojnine na vpletenost v politične neumnosti.

  • KOJAK 08:14 18.julij 2012.

    Upam da bo za duhovnike veljalo enako... res so bumbarji tile iz Nsi. Kaj pa tisti, ki ne morejo imeti otrok - njih s tem avtomatično kaznujete.

  • dragec 08:44 18.julij 2012.

    Ko oblast začne dregati po upokojencih, študentih in nazadnje po delavcih, je ta oblast sebi podpisala kolekrivno odstopno izjavo. Če je to direktiva EU se ve prihodnost te požerušno - birokratske organizacije. Z nobenim dekretom EU ne omenja varčevanje, zmanjševanje ...prikaži več števila zaposlenih v birokraciji ščiti svojo nesposobnost. Še enkrat sprašujem, ali so res pokojnine državljanov RS tako visoke, da jih je potrebno rezati?

  • Taja 09:08 18.julij 2012.

    Njemu bodo pokojnino vezali na IQ, tak da je sploh ne bo mogel dobit.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.