Slovenija
34576 ogledov

Policija bo to poostreno nadzirala, kazni so visoke

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 07:51 16.november 2022.

    Problem je ker sneg vedno preseneti cestarje. Razumel bi ,če se to zgodi julija ....ampak v zimskem času to ne bi smelo biti dopustno .

  • dizelcek 13:23 17.november 2022.

    Pozdravljeni, žal je naša zimska služba največja svinjarija v tej državi. Po nepotrebnem suhem lepem vremenu solijo ceste, zato, da od države polnijo svoje račune. Resnično ne rad vidim da zjutraj zapade 5.cm snega, saj Slovenija nastane tisto jutro do ...prikaži več 12.ure kot da je ekspkodirala atomska bomba, zakaj ? Zimska služba je tako zagnana, da uničijo vse ceste, dane govorimo o pločnikih in kolesarskih stezah, ko posujejo kamne in z prevelikimi stroji uničijo vse robnike. Žal zimska služba vse uniči.

  • dizelcek 13:27 17.november 2022.

    2.Del Največji problem je pa v tem, da nihče ne pogleda začetek in konec vsakega robnika ob cesti in na pločnikih med peš potjo in kolesarsko stezo. Lahko bi rekel, denarno nagrado tistemu ki najde 1.meter dolg robnik brez obkrušenih ...prikaži več vogalov. Ljudje, a smo res tako neumni??? Rad bi vedel zakaj se celo leto vse rihta da je lepo, zakaj urejamo državo, zato da jo zimska služba po nepotrebnem uniči . Lepo bi bilo da bi to prebral tudi minister za infrastrukturo okolje in prostor in kakšen šef

  • dizelcek 13:33 17.november 2022.

    3.Del In kakšen šef zimske službe. Prvo, kar bi bilo potrebno narediti za dobro države, takojšna prepoved kamnov in peska po cestni, peš poti in kolesarski stezni infrastrokturi. Da ne omenjam kakšno miljardesko škodo nam povzročajo s tem na naših ...prikaži več avtomobilih, na katerih menjamo vetrobranska stekla in popravljamo rjavino in menjamo gnile izpuhe in podvozje. Dragi državljani, za to vso škodo katero imamo vsako leto, je kriva samo zimska služba. Sol se posipava samo 1.dan pred sneženjem in med sne

  • dizelcek 13:38 17.november 2022.

    4.Del SOL samo SOL, se posipava 1.dan pred sneženjem in med sneženjem. Ko se ceste očistijo, se jih pusti da se posušijo. Nikoli več ni potrebno soliti. Samo med padavinami in na predelih katerih je ponoči močna megla. Če nebi ...prikaži več soli po 3.krat na dan cestišč, bi imeli suhe in čiste ceste. Da ne govorimo koliko bi prešparali na vitreksu za stekla in vsej nastali škodi. Upam da boste na 24.ur naredili tudi kakšen članek o naši nestrokovni zimski službi katera uničuje našo lepo državo. Lep pozdrav.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.