Slovenija
19371 ogledov

Policija danes začenja akcijo. Trajala bo kar dva tedna!

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jožef Koprivnikar 12:00 15.januar 2018.

    Pri nas so kazni simbolične, ponekod v tujini pa lahko ostaneš brez vozniške z visoko globo ter kazenskimi točkami.Pa naj še kdo reče da smo hudobci, posebno ko pride zaradi telefona do nesreče, saj je kriv telefon.Ponekod razmišljajo o funkciji, ...prikaži več da med vožnjo telefon nebi sprejemal klicev kar ne bi bilo nič narobe če nimamo prostoročnega telefoniranja vgrajenega v vozilo.

    • Avatar Leon
      Leon 14:39 15.januar 2018.

      V GB je kazen pri drugem prekršku telefoniranja odvzem vozniškega dovoljenja .

    • zdrej 00:11 16.januar 2018.

      Se strinjam za pisanje SMS-ov ali brskanje po netu oz telefoniranje s telefonom v rokah. Prostoročno telefoniranje pa ni nič drugega kot pogovor s sopotniki. Članki tega ne opišejo tako. Tudi ni imen raziskav, da bi človek malo preveril. Tak ...prikaži večak da metat vse v isti koš je totalna bedarija. Če se ne moreš pogovarjat in vozit, potem vrni vozniško, pa bo vse ok. Aja , od kdaj so pri nas kazni nizke??

  • Perkmandlc 14:08 15.januar 2018.

    Za : omega_v6 Omenjaš roparje bank, in ostale kriminalce, si dobro prebral, tu piše o UPORABI MOBITELA MED VOŽNJO. DRŽI SE PREDPISOV, pa ne bo nobenih problemov z POLICAJI. Kako hitro se pa nekateri izgovarjate na druge probleme, razen na ...prikaži več na tisto, o ČEMER SE PIŠE. Ali ti tudi telefoniraš, pišeš SMS-e, odgovarjaš na Facebook, pa še kaj? Mogoče boš enkrat povozil otroka, ali pa bo kak takšen STROKOVNJAK POVOZIL TVOJEGA, ali boš še vedno nekaj BLUZIL V TRI DNI, ali boš začel pametno razmišljati?

  • Pepe007 08:16 16.januar 2018.

    1. Če je akcija, potem bi morali biti neki popusti. 2. Kazni so primerne, neprimeren je način ugotavljanja prekrška, ker je premalo učinkovit. Kamere ob robu vozišča, kjer avtomatika ugotavlja sumljive primere, ki jih ročno preveri še operater in pošlje ...prikaži več primerno obvestilo. Ali pa kot v primeru nadzora pravilnega plačevanja cestnine v Avstriji, kjer avtomatika pošlje kazen, če se pritožiš, pa človek pogleda posnetek.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 11:07 15.januar 2018.

    Kaj pa tisti roparji bank ter pošt in raznih trgovin?? Seveda teh niso prijeli saj nimajo časa ie treba ubobožan narod držati na KRATKO in jim pobrati še tistih nekaj evrov kar jim ostane od plačanih davkov in trošarin!! Smo ...prikaži več na žalost policijska država,ki se ukvarja zgolj z malimi ljudmi veliki pa lahko delajo vse kaj jim paše!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.