Avto
211 ogledov

Policija ima rezervno kazen

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zlatane 09:22 23.januar 2012.

    niso storili. moj sosed je napravil pred leti za 90000 sit prekrškov, na koncu jih je plačal le za 7000sit, moj sin pa je prislužil sedaj 80 e kazni in 3 pike, na koncu je dobil kazen le 40 e ...prikaži več in brez pik, ker je samo povedal, da je šel na razgovor za službo, policaj sam je zmanjšal prekršek. pol pa sem paranoičen, ker trdim da me zafrkavajo u mozak načrtno??? in mimogrede, držim se omejitev, ne kršim predpisov, davke plačujem redno, dolžen v življenju nisem bil nikomur ničesar, sem pošten državljan, za POLICIJO PA SEM GOLAZEN...ker sem pač 5 policajem na položajih pač že leta v napoto. kako so prišli do položajev, če ne da so bili pokvarjeni in na tak način nekak uspešni v življenju???

  • DUSANJ2000 11:23 23.januar 2012.

    Zakaj pa mislite, da NOČEJO ODSTRANITI cestninskih postaj? Ker je tam najlažje kasirati: policija zaradi hitrosti, DARS pa zapre prehod, tako, da je promet še bolj "avtocestni" in išče voznike brez vinjet.

  • Filipka 10:13 23.januar 2012.

    Za moje pojme prvovrstni idiotizem! To je možno samo pri nas v SLoveniji!

  • zlatane 09:15 23.januar 2012.

    to, kaj počne slovenska policija, to pri sedanjih plačah in višinah kazni nima neke normalne meje. moja zgodba je taka...5 policajev mi je pred leti storilo največjo krivico, kar jih je in ker sem jim pri tem povzročil upravičene probleme, ...prikaži več so mi dali karakteristiko, ko jo pri današnji policijski tehniki, lahko prebere na terenu vsaka patrulja. ker je teh 5 policajev prilezlo v letih na visoke položaje, so izdali na karakteristiko še pripis, da me mora vsaka patrulja na terenu dobesedno SPRAVITI V GROB. v zadnjih 6 letih so me nekajkrat ustavili in tako živcirali, izmišljevali si kazni, ki niso imele nobenega zakonskega ozadja, jasno uprl sem se. če bi 1x samkrat naletel še polek vsega na agresivnega policaja, bi še me lahko namahali, na koncu ničesar ne bi bili krivi, ker so policaji, jaz pa bi še sedel, KER ONI SO TO STORILI V SAMOOBRAMBI, BIL SEM SAM V AVTU, POLICAJA PA 2. vsaj 5 patruljam sem izdal ukaz, da morajo javiti naprej, da se mi ta krivična kartoteka izbriše, pa tega očitno

  • Senior 17:29 24.januar 2012.

    Kaj pa naj pričakujemo od butastih politikov? Butlni postavljajo butaste oznake za omejitve hitrosti in taisti buteljni sploh ne vedo, kaj so predlagali in sprejeli.Važno je, da kasirajo, pa čeprav voziš po predpisih.Policiji in ostalemu sorodstvu predlagam, naj izdajo knjižico ...prikaži več z rezervnimi kazni za take blesarije, kot jih navaja zgornji članek.Cepci!

  • Gorazd Lipovšek 10:46 23.januar 2012.

    Pobit golazen,če sami ne vedo kdo ima prav.Sam,da kasirajo prasc...

  • Skippy 14:43 23.januar 2012.

    Enaki problem nastane, ko se ABC steza združi z voznim pasom. Po zakonu je to križišče in s tem preklicane vse omejitve.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.