Slovenija
284 ogledov

Policija ponovno v nakup vodnega topa

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:33 17.avgust 2016.

    Važn da se morajo skoraj vedno gasilska vozila kupovat preko donacij domačinov na raznih veselicah. Za tri vodne topove da se uniči vpliv navadnih ljudi; se pa takoj najde denar. V vseh teh 30 letih se je top uporabil enkrat ...prikaži več ( pa še takrat ni blo potrebe in je bil uporabljen bolj za šopirjenje z mišicami ) ; Zdej pa kr na enkrat rabmo tri!!!??? Komu na čast? Sej nimamo 2x3 = 6 milijonov prebivalcev da bi rabil 3x več topov!!!! Zakaj se delate NORCA!??

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 19:05 17.avgust 2016.

    Moja napaka; Očitno sem narobe prebal. Moj podkomentar o treh topovih prosim odstranite.

  • blueone 18:01 17.avgust 2016.

    Zakaj naj bi rabili vodni top?

  • nergač 18:05 17.avgust 2016.

    še zelo ga bodo rabili, a niti vodni top jih ne bo rešil....

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:07 17.avgust 2016.

    Zato ker bo od socialne ostala samo še država.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 19:07 17.avgust 2016.

    Sam tist komentar k se gre za vzdrževanje.

  • Avatar Leon
    Leon 18:20 17.avgust 2016.

    To je za primer požarov ...................na ulicah ! Evropa je v plamenih !

  • dezurni 18:38 17.avgust 2016.

    Samo za opozorilo, če je nejasno. Gre za eno specialno vozilo (poljudno poimenovano vodni top), ki pa bo imelo nameščene tri vodne topove.

  • miro 18:54 17.avgust 2016.

    Morda bojo pa priskočili na pomoč SLO gasilcem v boju z ognjenimi zublji. Specijalno vozilo z vodnim topom bi nemalokrat prišlo prav ob požarih v naravi kateri imajo velike razsežnosti. Stega vidika bi jih podpru , a morda se želijo ...prikaži veča se želijo pripraviti tudi na morebitno ponovno begunsko krizo jesen prihaja

  • ac-dc 19:14 17.avgust 2016.

    Za olimpijce, ki bodo preplavali Kolpo, vodni top žal ne bo dovolj.

  • moder 19:26 17.avgust 2016.

    Jesen je pred vrati prijatelji,... Se vidimo! ( pa ne pozabit na kopalke, plavutke in maske )

  • maresem 20:32 17.avgust 2016.

    Itak ga bodo prej obrnili proti nam, ki bomo želeli braniti to zemljo, kot pa proti vsiljivcem.

  • jakec1575 01:25 18.avgust 2016.

    Zato ker bomo pripravili jeseni proteste proti brezjajcnim predstavnikom JU, ki ne znajo s svojo avtoriteto narediti osnovnega reda v tej državi. v 2 letih niso sproducirali nic resnega razen to, da je financni minister stabiliziral JF s pomocjo izvoznega ...prikaži več gospodarstva. V 2 letih niti z od zdravstvene reforme. Nic. Od teh intelektualcev sem pricakoval mnogo vec realne ne samo papirnih rezultatov. Predsednik vlade bi moral vsak dan vprasati ministre kaj je novega na njihovih reformah. Brez stalnega pritiska ni nikoli nic. Jankovic ze ve. Zato se pa sprehaja po gradbiscih ljubljane. Tu mu ne morem oporekati. lahko mu za mnoge druge tudi robnokaznive in kaznive nedokazane situacije. delavnosti mu ne morem. Cerar ne razume ene stvari. predsednik vlade nima casa razmisljati. to se pocne pred mandatom. med mandatom se strogo izvaja in sprejema odlocitve. na dnevni bazi.

  • jakec1575 01:35 18.avgust 2016.

    V slovenski politiki manjka strasti do tega, da si zasluzimo vec in bolje kot imamo. tolazijo nas s statistikami in kazalci, ki ima z realnostjo povprecnega državljana bolj malo skupnega. ni strasti do doseganja boljsega zivljenja za vec državljanov. je ...prikaži več slast in strast do moci oblasti ni pa strasti doseci "neverjetnih" ciljev, ki so vedno dosegljivi ob trdem delu. Slovenska politika je prazna, votla. Nobenega zanosa in vizionarstva.

  • nostradamus 05:49 18.avgust 2016.

    kitajske gume za policijska vozilaavtomatske puske ki jih je nemska policija izlocila iz uporabe vodni top drzava je dobesedno u k...u tukaj pa preseravanja kdo potrebuje vodni top in cemu mar ne bi bilo ta denar ...prikaži več bolj smotrno porabiti drugje ................kupimo raje sodnike in tozilce da bo v sloveniji koncno zavladala pravna drzava korupcija v gospodarstvu korupcija v zdravstvu miljarde v davcnih oazah narodu pa pesek v oci pravica in postenje v sloveniji sta besedi ki bi ju morali z zakonom izbrisati le strah elite ima potrebo po vodnem topu mar ne?

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 18:17 17.avgust 2016.

    Nekaj se pripravlja, ker so vladni biriči tako panični, da kar vodni top potrebujejo!

  • jakec1575 01:30 18.avgust 2016.

    Cerar ni dorasel vlogi predsednika vlade. prav tako ni dorasel bil borut pahor. Za to moras delati nekaj let v gospodarstvu, kjer se naucis sprejemati rizike na dnevni bazi. Kjer dobis nos in obcutek za prave odlocitve. predsednik vlade pa ...prikaži več se to uci na mestu predsednika vlade. odlicno! Za udravstveno reformo, ki bo kompleksna bi se morala objavit časovnica. do tega meseca to do unega to do tega to. in rokov bi se morali vsi držati. tudi podizvajalci novega sistema javnih narocil. ne pa da vsak lahko natehuje to drzavo do obisti. Resnicno zalostno. Dajmo zacet ze verjeti, da smo vredni boljse države kar se korpucije tice in stroskovne ucinkovitosti. Samo tako bomo bogata druzba. ne rabimo socializma. rabimo stroskovno ucinkovitost in odgovornost do dela in rokov.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.