Slovenija
85 ogledov

Policija prišla, šele ko je ustrelil

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zic 22:39 19.junij 2013.

    včerajšnje tragedije, ki se je zgodila danes...a mogoče kdo prebere za seboj kar napiše..loloti!!??

  • mph 22:53 19.junij 2013.

    Resnično upam, da bodo dobili KONKRETNI krivci PRIIMEK IN IME in primerno kazen. Seveda pa imamo tudi zakone katastrofalne.

  • punca05 06:51 20.junij 2013.

    ABSOLUTNO SE STRINJAM

  • punca05 06:52 20.junij 2013.

    neeee, ko bodo župnika LE OSUMILI, bodo podali ime in priimek. Ostale je pa treba zamolčat tudi če so ŽE KAZNOVANI

  • zic 09:27 20.junij 2013.

    zgleda, da se vam res kisa v tej vročini...objavili ste anketo, kjer je možen le en odgovor in to DA...mal ste smotani!!??

  • Stolp 09:29 20.junij 2013.

    Odvisno od politične usmeritve, nacionalnosti,...

  • Stolp 09:37 20.junij 2013.

    Ja pa še dobro. da ni več kot 100% pri odgovorih DA.

  • Ivan128 23:44 19.junij 2013.

    Kaj ste pri žurnalu že včeraj izvedeli, da se bo danes zgodil zločin? Verjetno ste članek dli prezgodaj v objavo. Bom počakal še 15 minut in takrat po vsaj resničen.

  • Stolp 09:39 20.junij 2013.

    Ali ne izhaja iz tega tisto kar jaz že stalno ponavlajm, da mora vsak sam zase nekaj storiti, sam se znajti. Res, pri nas tega večina ne razume. Kar še pričakujejo da jim bo mana padala z nebes, da bo ...prikaži več država poskrbela za njihovo blagostanje, reševala njihove probleme,...Ja in to se na ekstremen način kaže tudi v takih primerih.

  • Trovlak 00:01 20.junij 2013.

    Zdravemu in normalnemu človeku gre lahko samo na kozlanje, ko bere takšne prispevke iz katerih je jasno razvidno kakšne kretene in imbecile s kupljenimi fakultetami imamo v vrstah, kjer se pišejo zakoni. Pa tudi, da ne izzvzamem policije kot same. ...prikaži več O, in tudi strokovnjake, jebene samooklicane strokovanjake ne vem kakšne psihologije. Matr vola, a imate prvič tak primer ali se vedno znova in znova učite na primerih v katerih ljudje umirajo??? In se ničesar ne naučite. Vsak preprost psiholog, ki se nima za boga in strokovanjaka, lahko ve takoj, da v kolikor so že bili takšni primeri z enakimi vsebujočimi faktorji kot jih je imel ta, je možnost 2 proti 1, da se bo zgodilo enako kot v predhodnem, tragičnem incidentu. Oni pa čakajo in čakajo. Oziroma naredijo pol kurca za varnost državljanov. Če je ženska klicala zaporedoma ves mesec, se taka ženska garant ne more izmišljevati. Oni pa čakajo dokler česa ne stori. Ja pismo no - če lahko preverjajo potencialne gojilce in preprodajalce marihuane

  • Pepe007 08:49 20.junij 2013.

    Še enkrat se je pokazalo, da če si ne moreš pomagati sam, te tudi država ne bo rešila. Bolj ali manj je tako povsod po svetu, samo da Slovenci živimo v lažnem upanju, da pri nas ni tako.

  • JanezNovak John 12:22 20.junij 2013.

    Trditve , ki jih objavlja policija v primeru umora in samomora A.A. ne držijo.Morilec je že veliko let poznan kot nasilnež. Njegova prva žena je naredila samomor, brez dvoma zaradi njegovega nasilja in groženj. Imel je dva sinova ...prikaži več in nad enil je izvajal konstantno nasilje. Prav tako nad materjo.Puška je še vedno v posesti morilčevega očeta in je del moške tradicije.Pred leti je policija odredila prepoved približevanja njegovi sestri in prav tako bivši partnerki. Pri njem je bila izvršena hišna preiskava, pri kateri so našli pištolo, s katero je velikokrat grozil bivši partnerki z ubojem, ki pa je zatočišče našla v varni hiši..Pištolo pa mu je kljub temu vrnila in prav to z prstnimi odtisi policajev je uporabil proti sedanji ženi. !!Domnevno je bil tudi tajni sodelavec policije…Ali policijo lahko pripravi do zaresnega ukrepanja le umor?Policisti so prišli le post festum.GROZLJIVO !

  • Borut 23:14 19.junij 2013.

    Ne vem, kdo bi lahko bil sploh kriv? Naša država je "GNOJ" in ne moremo pričakovati, da bi se kaj iz tega sploh naučili. Ko pa pustiš te dr. psihologije, filozofije, ... pred mikrofon, pa ne morejo končati z govorancijo.

  • Trovlak 00:01 20.junij 2013.

    , jim prisluškujejo ipd., pa ne morejo preverjati tovrstnih potencialnih morilcev??? Za moje pojme je za razplet tovrstnega primera krivih več oseb. Vse od tistih, ki pišejo butaste zakone, do tistih, ki so sprejemali klice in do tistih, na najbližji ...prikaži več PP, ki se na klice niso odzvali. Kakšno šanso za preživetje je imela ta ženska? Ajde pametnjakoviči strokovnjaki - kakšno? Brez kakršne koli možnosti je bila.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.