Svet
24 ogledov

Policija: V koncertni dvorani v Parizu ubijal tudi 29-letni Francoz.

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 11:52 15.november 2015.

    Zanimivo, nobenih masovnih demonstracij, vsaj stotisočev, če ne milijonov, dol po islamskih državah, ki bi izrazili podporo Franciji in ne radikalnemu islamu. Hja, morda zato, ker drugačen kot radikalni niti ne obstaja. Vinjete pa jih milijone spravijo na ulice s ...prikaži več smrtjo grozit vsem "nevernikom". Ah, blažena religija miru, islam.

  • slajan 13:45 15.november 2015.

    Zob za zob: v mošeje bombe, ko je ta najbolj polna. Islamisti se zavedajo, da je demokracija in sociala v Evropi voda na njihov mlin, saj ni nobene prave kazni za terorizem (samomorilcev ne štejem).

  • ojla 14:02 15.november 2015.

    Venia te popolnoma podpiram. Še več tako mislečih, kot si ti ,da se bo dalo v miru skupaj živet.

  • h3o 14:05 15.november 2015.

    in kdo je naredil te kalašnikove? a morda župniki?

  • Venia 11:33 15.november 2015.

    To pa zato, ker mi evropejci, pismeni, kulturni in solani, ne znamo v svoji drzavi reda naredit. Zgleda, da je Ahmed po luftu cez Slovenijo prisel. Bravo res! Terorist se sprehajau po SLO, a nikjer nobe registracije.V vse moseje, ...prikaži več, islamske centre, nasploh vse verske organizacije, kamere in mikrofone namestit, spremljat kaj se govori, tu se najvec perejo mozgani ljudem.Sama sem muslimanka, in nebi dovolila, svojim otrokom nobenih verskih ustanov obiskovat!

  • sprehajalec 14:06 15.november 2015.

    Sedaj bodo seveda vsi zgroženi, da nič nimajo s tem. Učinkovita metoda je tista, znana iz preteklosti, da se za zločin kaznuje najbližje svojce. Če mu že ni do svojega življenja, pa mu je morda vsaj za življenje svojcev. Druge ...prikaži več ni, milijoni in milijoni so po Franciji, tole se bo dogajalo znova in znova, dokler ne bo v Franciji pa še kje drugje, kot nekoč v Bejrutu. Bodo Francozi zbežali, pa bodo prišli za njimi, kot ekonomski migranti. Brez zahodnjakov pač ne morejo živeti, nekdo jih mora vzdrževati oziroma omogočiti zaslužek. .

  • mph 14:29 15.november 2015.

    Tukaj pa niti v sanjah nimaš moje podpore, da bi pa nedolžni plačevali za napake svojih. Dejstvo pa je, da bi morala Evropa takoj vrnit od kjer so prišli vse, ki niso upravičeni do statusa begunca ali političnega pribežnika. In ...prikaži več dobro preverit na kakšni osnovi so tisti, ki so ostali dobili državljanstvo, če upravičeno. Bi bilo dobro za Evropo in za prave begunce. Norveška jih je v 2014 vrnila od kjer so prišli cca. 7000, kriminal pa je upadel za cca. 1/3. Pa vsakemu v podpis, da mu bodo na prvem mestu vedno pravila in zakoni okolja v katerega je prišel, ne pa tega iz katerega prihaja.

  • sprehajalec 16:41 15.november 2015.

    Gre za francoske državljane, rojene v Franciji. Po nobenem zakonu, nima šans biti vrnjen v Alžirijo. Hollande je razglasil vojno stanje (tudi za Je suis Charlie ga je). Do novega napada. Vse skupaj je že patetično, Europejci v Franciji pa ...prikaži več so kot kokoši v kurniku, vsake toliko časa zakokodakajo, ko kakšno potegnejo ven, potem pa zopet po starem. Policija se zažene, polovi svojce po napadu, potem pa nastopijo advokati, pa je zopet vse po starem. kaj naj na europski strani umre tisoče nedolžnih, da slučajno ne bo kakšen nedolžen na nasprotni strani kaznovan?Jemanje Talcev po Ženevski konvenciji ni vojni zločin. Samo povezava z storilcem mora biti jasna, tako pravi konvencija.

  • mph 17:47 15.november 2015.

    To, da je nekdo rojen v Franciji ne pove nič brez ozadja. No, so pa tudi taki, ki so generacije tukaj, izvirajo iz krščanskih npr. družin, pa se jim obrne v glavi in prestopijo v islam. Takim pobrat državljanstvo in ...prikaži več jih vrnit v države njihovih staršev. V vsakem primeru s civiliziranimi metodami ni možno proti neciviliziranim pošastem, vendar pa to še ne pomeni, da bi morala civilizirana družba uporabit tisto iz časa križarskih vojn, "pobijte vse, bo že bog ločeval svoje".

  • janez 15:04 16.november 2015.

    Francoz Omar Ismail Mostefai ??Spominja me na izbrisane "prebrisane" v Sloveniji.

  • janez 15:01 16.november 2015.

    @sprehajalecGlede na vaše komentarje se mi dozdeva, da vam manjka samo še korak ali ste celo zločinec! Marš nazaj v Yugo yugić!

  • tecumseh_1975 10:36 15.november 2015.

    ja itak francoz. K uno zadnjič k si je dol pri brežicah en prostovoljec, slovenec Ibrahim našel eno švicarko.

  • erikkk 11:02 15.november 2015.

    Omar Ismail Mostefai pač ne more bit francoz ...lahko ima francosko državljanstvo ...Po tem lahko sklepati da tudi tisti tujci ki imajo državljanstvo so lahko teroristi ...

  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 12:42 15.november 2015.

    Zdaj je moment, ko bi morali po celo EU naredit racije v vseh mošejah in drugih kulturnih centrih oz. prostorih, kjer se zbirajo ljudje iz bližnjega vzhoda in preveriti kdo se tam zbira in kaj delajo.

  • Ivo 14:11 15.november 2015.

    Kaj bi rad povedal? Da je samo Franc lahko slovensko ime? Lahko, da je Ibrahim tukaj rojen, zaveden Slovenec, ki ljubi svojo deželo in govori slovensko bolje kot ti. Kaj bomo zdaj tako gledali kdo je Slovenec. Ob vseh teh ...prikaži več Tiah, Piah, Miah, pa Tinih, Vinih, Malih, Palih bo ime odločalo?

  • ski-per 14:30 15.november 2015.

    osel, ki se skoti v Lipici, ni Lipicanc......

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.