Slovenija
309 ogledov

Policija vodi postopek o prekršku

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • gec 10:26 16.oktober 2011.

    PRIVAT,IMAM IDEJO.TI KI SI TOK PAMETEN ORGANIZIRAJ DEMONSTRACIJE V POLJU,MOGOČE TI RATA.SREČNO...

  • Stolp 11:32 16.oktober 2011.

    Razumite, da ni problem v kapitalizmu. Niti v socializmu, ki smo ga imeli. Problem je ker imamo družbo, v kateri se nekateri lahko požvižgajo na pravila ne da bi zato nosili odgovornost. Neodgovornost, to je problem!Saj potem je ...prikaži več že v štartu vse narobe: če se že na začetku zanašaš na to, da bo nekdo drug nosil odgovornost potem boš slabo delal. Če pa bi vedel, da boš ti kriv za kar boš zasral potem pa bi se jasno močno trudil. Ker se nobenega ne kliče na odgovornost oz. ker to odgovornost vsak spretno prevrača na druge, potem je kar je. Namesto da bi se trudili narediti svoje dolžnosti, zapravljamo čas z iskanjem načina kako se bomo znebili odgovornosti.Davkoplačevalci pokrivamo izgube namesto, da bi se odgovorne poklicalo na odgovornost. Tako lahko direktorji delajo kar hočejo pa politiki pa ministri pa bankirji,... Saj itak ne bom jaz odgovoren!

  • mirko 17:02 16.oktober 2011.

    Stolp, razvil si svojo misel in skoz trdil, da je kriva odgovornost. Daj še malo razvijal misel naprej, še globje. Kaj pa je odgovornost? Zakaj nobeden ni klican na odgovornost pri narejeni napaki in zato kaznovan? Če zakon natančno določa ...prikaži večča kdaj je storjena napaka iz malomarnosti, zakaj nikoli na sodiščih ne pride do epiloga? Preprosto zato, ker imajo vsi oblastniški sistemi (pravni, upravni, zakonodaja...), toliko napak in nedorečenosti (lukenj), da za uspešno funkcioniranje države ni osnovnih pogojev. Torej pomankljivosti je ogromno na vseh nivojih. Tisti, ki so za to postavljeni, pa te pomanjkljivosti odpravljajo prepočasi, neuspešno in celo napačno. In zopet smo pri odgovornosti in krog sklenjen.osebno dam na volitvah svoj glas tistemu politiku, kateri je pripravljen s pogodbo za neuresničene obljube v svojem mandatu, zastavit celotno svoje premoženje, ki se kasneje proda in denar gre v državno blagajno. On torej potem postane brezdomec. To je edeina garancija

  • jurij 18:34 16.oktober 2011.

    Ma kakšni protestniki neki.Par klošarjev, ki tako ali tako spi na ulici,par zakajenih žabarčkov,kak naključni mpijanček ki ni našel poti domov.

  • privat 19:18 17.oktober 2011.

    na katerem oddelku reci...na trofaznem delu polja?? Tam so tvoji v večini..nič lažjega so lepo vodljivi..samo rečem jim za srbijo...ah da ne pozabim tam sem videl tvojega očija...samo v turškem jeziku se pogovarja ,pa ga nerazumem..

  • privat 20:25 18.oktober 2011.

    ja taki so naši borci za našo bodočnost...ja pridružimo se ,pomagajmo jim...

  • privat 07:49 16.oktober 2011.

    naj rečejo da to nič ne pomeni,samo je korak k zapletom ...zdaj so še mirne emonstracije ,počakajmo še malo..

  • Stolp 11:33 16.oktober 2011.

    Vendar roko na srce: začne se pri posamezniku. Saj lahko otroka pustim skakati okoli in tudi po cesti, saj bo voznik avta kriv če ga zbije. Saj se ga lahko napijem, sam da me kak polcaj ne ustavi. Saj lahko ...prikaži več kot kolesar ali pešec kršim predpise, saj se bom izgovoril(žal pri nas uspešno) na to, da sem "šibek v prometu". Saj lahko grem neopremljen v gore in mi ni treba paziti, reševanje je itak zastonj(samo pri nas seveda). Saj lahko enega napadem na ulici, nastradal bo oni ker se je branil! Saj lahko moj pes prosto teka okoli saj tako ali tako noben ne nadzoruje javnih površin, lovec ga več nima pravice usteliti(kot v tistem 'gnusnem' socializmu), če pa koga ugrizne se pa tako ali tako plača iz stanovanjske police(unikum v Evropi!).

  • Stolp 11:34 16.oktober 2011.

    No pa EU ni dosti boljša: namesto, da bi Grčijo v tistem momentu, ko so ugotovili, da je lagala o svojih kredencah za vstop v Evro, neusmiljeno vrgli iz monetarne unije, je Grčiji lepo uspelo odgovornost za vse grehe naprtiti ...prikaži več celi Evropi. Jasno, da bo sedaj še več takih primerov. Odgovornost bo kolektivna. To bo pokopalo Evro, ne Grčija!Tudi Jugoslavija je šla iz istega razloga zugrunt. Ne zaradi socializma!Torej vseeno je: kapitalizem, socializem, neposredna demokracij(kot jo zahtevajo ti protestniki)ali kaj četrtega. Brez sistema kjer bodo vladala neka pravila, kršitelji le-teh pa odgovarjali, ne bo nič. Žal pa si takega sistem ne želijo niti kapitalisti niti komunisti nit protestniki niti(roko na srce) navadni ljudje. Kam pa pridemo ane, če bom za svoja dejanja moral sam nositi posledice.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.