Slovenija
481 ogledov

Policist bo žensko, ki ga je snemala, tožil

Komentarjev 58
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wolf.ata 21:40 08.marec 2017.

    še malo v gajbico,pa cik-cak po stranski cesti,da jo malo prevzgojijo,malo je preveč nesramna ta gospa,če imaš dober odnos,do druge osebe,tudi policista te ne bodo zafrkavali brez potrebe,policist je delal po komandi,je v službi,kot vsak drugi in je kar dobro ...prikaži več reagiral na nesramno gospo,mogoče bi ji izdali opozorilo za prekršek,če se ne bi tako kregala,taki s telefonom v roki,kak star Mercedes verjetno,kaka krznena jakna,pa misli,da ne bo dobila kazni pa to

  • znalec 00:27 09.marec 2017.

    gospod policaj je parkiral čez tri javne - privat parkirne prostore..ob svojem delovanju ni dvignil glasu, ne pokazal rok, si ga je metal na roke ????pravi dec bi stopil iz avta in toto babo strokovno položil ..uporabil ...prikaži večl bi svoje izkušnje - tepec se je šel pa njeno igroprav mu je cepcu zmešanemu

  • zdrej 01:05 09.marec 2017.

    Pa kaj ti je človek. Policist ni reagiral napačno. Dalo bi se boljše ali to je v tej družbi pravi način. Ženska bo naslednjič premislila, če še bo s takim nepoznavanjem zakonov utrujala ljudi. Je pa res, da se je ...prikaži veče nepravilno parkiral in to je tu skoraj edino, kar mu lahko očita. Na tem bi morala ostati, samo kaj, ko je sama parkirala ko kura.

  • jakec1575 08:00 09.marec 2017.

    Youtube je poln posnetkov eu policistov v akciji in v postopkih. Ne vidim problema. Dokler je oseba v sluzbi in opravlja javno funkcijo nima zasebnosti. Videonadzor in objava je edini nadzor civilne druzbe nad represivnimi organi. Če ukinemo to, potem ...prikaži več ostane le sodisce in policistova beseda proti tvoji. sodna praksa dokazuje, da sodniki vedno verjamejo policistom. In poznam 2 primera, ko so policisti grdo lagali.

  • Papaja Popi 08:33 09.marec 2017.

    Če bi policaj tožil z svojim denarjem, bi bilo mogoče v redu.Tako pa toži z policajskim denarjem, torej našim denarjem.Upam, da ženska dobi dobrega odvetnika, ker policaj nima pravne osnove.Dobro bi bilo, da tudi ona njega toži, ...prikaži več ker ga lahko iztoži.

  • Papaja Popi 08:35 09.marec 2017.

    goldfinger Popolnoma prav imaš.

  • mačkon 08:39 09.marec 2017.

    ne policistu ne ženski ne dam prav, ženska je šla absolutno predaleč, za dejanje mora odgovarjat, jo pa vseenno razumem, da jo je razpizdlo, ko je videla policijski avto pakiran tako, da bi ga še pijanec boljše. Zato morata obadva ...prikaži več prevzeti del krivde za nastalo štalo in jima po zakonu določit kazen oz. višino kazni .....

  • Papaja Popi 08:41 09.marec 2017.

    mačkon Drug drugega bi moralo tožiti in težji prekršek bi prevladal.Mislim, da je policaj pogorel.On, kot uradna oseba bi ji moral povedati kateri je ta zakon po katerem jo kaznije, drugače je polpismen, kar se vidi in ...prikaži več sliši tudi na posnetku.

  • Zmago 08:47 09.marec 2017.

    Drži !! Ampak zakaj imamo včasih občutek, da se grejo inkasante in je*anje v mozek ??Drugič pa bravo za babnico !!Ženske so zmeraj uboge, nedolžne, pa žrtve nasilja, pa manj zaslužijo,......pa tralala, beeee pa meeeee nonstop po ...prikaži več medijih.Koliko dedov trpi pod takimi babnicami !! Hvala bogu, da se je enkrat spravila na policaja in po sliki sodeč je skoraj začel jokat ! Najbrž se ga je zaradi tega usmilila in nehala ! Če bi ji pa kaki DET dal enkrat orng gor po "gobcu" pa bi ga ta isti plavi odvlekli, kot največjega zločinca !!

  • Avatar Leon
    Leon 09:04 09.marec 2017.

    Menim,da je postopek obravnave dovoljeno snemati ! V kolikor mi tega ne dovolijo ,ne bom pokazal osebnih dokumentov in me lahko peljejo pred preiskovalnega sodnika ! Kdo je kršil zakon naj ugotovijo na tožilstvu .

  • primozzm 10:49 09.marec 2017.

    kot sm napisal 9 dni nazaj, policija bo proti njej udarila z vsemi topovi. žesnka ni mogla sprejet dejstva de dela prekrške in so jo enkrat ujeli. da pa misli da je nad državo in lahko počne karkoli si poželi ...prikaži več bo sedaj padla na realna tla. še več izmislila si je člen na licu mesta samo da bi zmedla policista to pa je še posnela. še enkrat gre za sebično in sprevrženo dejanje te ženske ki se je želela maščevati. preveč youtuba škodi, sploh denarnici.

  • fowler 21:59 08.marec 2017.

    Ne razumem, kako lahko nekateri zagovarjajo to gospo oz. pljuvajo po policistih, ki pač opravljajo svoje delo. Gospa je storila prekršek in bila za to kaznovana s kaznijo. Konec debate.Se pa čudim, zakaj je potrebno takšne stvari sploh objavljati ...prikaži več v javnem mediju, večkrat zapored objavljati sliko nekoga, ki opravlja svoje delo ( slike kršiteljice nisem zasledil ).Razumem medij, ki živi od klikov, ampak mislim, da imamo pomembnejše stvari v državi, ki bi lahko bile javno izpostavljene, pripada pa jim nek obstranski članek v spodnjem kotu, ki izgine v roku 24ur...

  • KOJAK 08:31 09.marec 2017.

    Zaradi mene lahko narobe parkira VLAČILCA. Dokler bodo lovili tiste, ki ogrožajo druge v prometu jim dam prav.

  • Zmago 08:52 09.marec 2017.

    Mislim, da je imel tremo med snemanjem. ;-))) Ni kar tak einfoh postati zvezda. ;-)))

  • tomaz 10:25 09.marec 2017.

    Ja odvisno je od sodne prakse, ki jo na tem področju praktično še ni, zakonodaja je pa nedorečena, oziroma zaostaja za tehničnimi možnostmi.....vsak dan nas posname na desetine kamer in proti temu ne moreš nič. Če se pa posnetek javno ...prikaži večnetek javno (brez privolitve udeleženca) objavi, je pa to nezakonito in tu tudi odvetnik ne more kaj dosti.

  • leonardo 07:56 09.marec 2017.

    Kar dobro jo ožemi, babnico naduto. Kaj misli, če je dobro situirana ( ne vem sicer kako, ker ima prazno glavo), da lahko ponižuje vsakogar, ki ji ni po volji. Če bi bila večina ljudi takšnih kot je ona,ki ima ...prikaži več vedno prav in ji nihče ne sme oporekati, bi se ljudje na ulicah vsak dan pretepali. Upam, da jo bodo naučili poštevanko.

  • Janko Pelikan 16:04 09.marec 2017.

    "Vendar predpisi ne določajo, da se morajo policisti kot javni uslužbenci pustiti fotografirati ali snemati več kot je potrebno v obsegu, da se lahko izvaja nadzor javnosti nad delom policista."Ja res je, a predpisi tega tudi ne prepovedujejo. :)))

  • sprehajalec 23:29 08.marec 2017.

    Naj policist toži. Babo je treba po žepu, predvsem zaradi ponovitvene nevarnosti in povzročenih psihičnih bolečin. Pa primer javno prikazati, ker je Slovenija še vedno prepolna Džekov, ki bi urejali vse okoli sebe in bi se sklicevali na Zakon takrat, ...prikaži več, ko velja za druge. Ko pa udari njih, bi pa cvilili, pa vpili kot Hlapec Jernej pa njegova pravica....

  • vodice 08:26 09.marec 2017.

    Vsekakor dam prav policistu,naj se naduta baba malo zamisli,do katere meje lahko gre.....

  • zipo 21:39 08.marec 2017.

    pajaco

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.