Avto
663 ogledov

Policist slušalko dovoli, redar ne

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar čavez
    čavez 08:21 16.januar 2014.

    Spet dvojna merila, rudeči in plavi lopovi med seboj tekmujejo kje bo kdo več pokradu.

  • maresem 08:42 16.januar 2014.

    Zdaj pa vedi kako se pravilno obnašati v tej fuknjeni džavi, če moreš... pa če bi se še tako rad.... ne gre. Sramota slovenska... in vsa nesposobna bagra, ki piše zakone, bitalci v parlamentu jih pa potrjujejo.

  • frogstomp 15:41 16.januar 2014.

    podobn primer je, ko parkiraš v okolici kliničnega centra, in je ob uvozu v ulico ena mala tabla "plačljivo parkirišče", nikjer modre cone.. NIKJER PARKOMATA!!.. kazen boš pa vseeno dobil...

  • wolfyy 15:39 16.januar 2014.

    vse litionske baterije so sprogramirane na tak način. ima določeno število ciklov in takrat je z baterijo enostavno konec. drugače ne gre. moja je zaenkrat po 3 mesecih uporabe še vedno s tretjim polnjejem, pa sem poslušal 10ur glasbe umes ...prikaži več preko nje. v povprečju pa mi 1 polnjenje zdrži mesec ali več, ker jo vedno izklapljam. ima pa tudi glasovne ukaze, tako da se lahko tudi redarji na trepalnice postavijo, je popolnoma prostoročna naprava.

  • Razor 20:27 16.januar 2014.

    Če meni to redar naredi, da me ustavi zaradi slušalke na ušesu, sploh ni kaj za razmišlat ampak takiga cepca sam pofurat za konec mu še pa bluetooth slušalko na glavo prbijem, da bo lahka pomoč poklicu, ker drugače kot ...prikaži več prostoročno ne bo sposobn tega naredit !!!!!

  • yorky 13:46 16.januar 2014.

    V nobenem primeru se ne izplača, še najmanj pa cenovno. Cenejša povzroča motnje, za dražjo pa lahko uveljavite garancijo do izteka roka, ker je sprogramirana tako, da baterija ne deluje več kmalu po garanciji. Pred dobrima 2 letoma kupil slušalko ...prikaži več plantronics za priklop 2 telefonov, plačal skoraj 70 €. Sedaj se mi je iztrošila baterija in servis ni mogoč, samo v primeru če ima še garancijo, da jo zamenjajo z novo. Tako, da odsvetuhem nakup kot uporabo in vam predlagam, ste med vožnjonedosegljivi, ker je to najceneje. Prodajalne z izdelkom pa na tak način samo zavajajo kupce, kot se sprašujem kaj dela zveza za potrošnike, da dovoli za tako visoko ceno prodajati izdelke z tako majhno življensko dobo....ljudje ne nasedajte in se odpovejte nakupu slušalke bluetooth!!!!?????

  • zdrej 16:09 16.januar 2014.

    Dragi novinarji! A obstajajo načini, da vsaj kot stranke v postopku preverimo, kateri redar je vodil postopek? Zanima me zato, da potem pošljem argumentirano pritožbo zoper redarstvo. Potem me še zanima, kaj pa njihove komunikacijske naprave? Kaj pa radio v avtomobilu?

  • Peric Mitja 19:05 16.januar 2014.

    kaj se kaznuje tudi pogovor z sovoznikom?? to tudi zna dekoncentrirat, še posebej, če maš kako tečno babo zraven, in , a v tem primeru dobi voznik kazen, al baba?torej, če mi da kazen, ker imam slušalko, mu jo ...prikaži več zabijem v glavo!pa nej me pol ovadi napada, bo vsaj mel en razlog.

  • 4krogci 00:22 17.januar 2014.

    E vidite to je pa tako ko das neizobrazenemu in brez vstreznega usposabljanja izvrševanje zakona v roke! Še orožje najbolš da jim damo pa bodo začel še za nami streljat če boš slučajno prdnu na javnem mestu!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.