Slovenija
3 ogledov

Policisti; “Država bi jih iskala tisoč”

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Sam Pejmo 17:32 04.april 2012.

    In zakaj TI ne pričakaš tistih par osebkov pred parlamentom? Ker si pač mehkužec, ane? Lahko je bit pameten pred računalnikom.. Smrkavc, pejt si rajš novo trenirko kupit!

  • mb 08:08 04.april 2012.

    te finte z nižanjem plače, lahko samo nesposobni bedaki skupaj spravijo. plače so že tako premajhne, ( kakšne bodo šele imeli ti ljudje potem pokojnine ).nižanje plač v javnem sektrju so samo populistične floskule bedakov. Gospoodarski položaj s tem ...prikaži več ne bo nič boljši, prej slabši.Dapa bi se kaj delalo na racionalizaciji poslovanja, ali pa prilagajanje zakonodaje tako, da se privabi v državo tuje vlagatelje, to pa ne.Da bi se polovilo tajkune in se jim zaplenilo premoženje tudi ne.najbolj enostavno je znižati plačo delavcu, pa naj crknein potem se čudi vesoljna slovenija, zakaj pri nas primankuje medicinskih sester, zdravnikov itd. javni sektor ni samo občina in upravna enota, ampak še ogromno drugegasicer pa, kaj ste volili to sedaj imate

  • jesetko.var 19:46 04.april 2012.

    Ja škoda ker ne vzamejo medse tudi takih ki si ze vse življenje želimo biti policisti...

  • brezdom 19:56 04.april 2012.

    pa dajte ti stari pokvarjeni komunisticni milicniki imajo po 2500 eur place sedijo pa v pisarnah in vegetirajo.pa dajmo jih .govorim kot policaj z 700 eur place in druzino.oni pa socelo zivljenje kradli in manipulirali z ljudmi,so bili poden od clovestva...

  • golob.bob 09:47 04.april 2012.

    prav nic ne primanjkuje.. poznam cloveka k je diplomiral na zdravstveni fakulteti in caka ze toliko casa, da je ze prav razmislil kako neumno it na fakulteto, saj z ustrezno izobrazbo ne zaposlijo prav nikogar, konstantno pa dajo upanje "ta ...prikaži več mesec bomo zaposlili" in je iz meseca v mesec isto. Ljudje bi radi delali kljub temu, da se plače nižajo, saj v koncni fazi je treba nekaj delat da lahko clovek sploh prezivi. Ampak vazno je, da poslanci pa imajo, enostavno ne vem zakaj so slovenci tako mehkuzni, zakaj ne pricakajo tistih par osebkov pred parlamentom? a bodo policijo poklical? ljudi katerim grenijo zivljenja in voljo do vsega? nevem, če zdej ni čas za revolucijo, dokler je policija še na "naši" strani?? nevem, mehkužci pač!!!!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.