Ta populacija (čast izjemam) razume zgolj nasilje! Čas je za energične ukrepe, take ukrepe ki jih edino razumejo! In ko policija beži pred njihovim nasiljem jim daje jasen znak da lahko počnejo kar se jim zdi!
Naslednjič ko bo pri njih gorelo naj si gasijo sami! Če znajo zakurit, bodo znali še pogasit! Goreči avto iz prispevka pa so verjetno namerno zažgali, da bi pokasirali od zavarovalnice, gasilci pa so očitno prispeli prehitro!?
Zaradi nevarnosti eskalacije so se gasilci skupaj s policisti odločili za umik. "Ko se je vse skupaj začelo, smo se zaradi lastne varnosti umaknili, da zadeva ne bi eskalirala," je dodal poveljnik. Halo....kje to živimo ? Potreben je nov zakon o policiji !
Bilo je te dane tako mrzlo samo da romorodci takrat ne gredo radi ven. Avte kurijo ko je bolj prijetno, da zraven rajajo. Zato tudi sovražijo gasilce, ki jim pokvarijo vso zabavo ;-)
Če so že obljubili, da tradicionalnih bomb do pomladi ne bodo metali, nekaj vendarle morajo metati, saj bodo sicer pozabili na svoje kulturno izročilo, tega pa si sredi Evrope ne moremo dovoliti, mar ne?
Teroristićni napad,policija bi morala takoj streljati.pika.spet so spizdili.nesprejemljivo.
Pika.šutarjev zakon ne dela.pika.golob odstop.pika.jam
Janša v penzijo.pika.
In to Policijo ni sramota dat ven - Tabornike naj pošljejo , če že Vojaška policija nima nadležnosti . Kako je leš v Braziliji , ko Vojaška policija samo strelja in nič ne vpraša !
Tudi glasbene inštrumente so tile divjaki, romorodci ukradli letos, pa še ni tukaj nič pisalo: https://slovenskenovice.delo.si/novice/slovenija/v-beli-krajini-ukradli-za-50-tisocakov-instrumentov-ne-boste-verjeli-kam-so-jih-skrili
Novo leto, novi začetki! Nikoli ne bo boljše, vsaj naslednjih 50 let, ko me že zdavnaj ne bo. Aja, tudi davke plačujem bolj švoh ker sem pustil službo. Živela gamad in prekleti levajzarji!
Ta populacija (čast izjemam) razume zgolj nasilje! Čas je za energične ukrepe, take ukrepe ki jih edino razumejo! In ko policija beži pred njihovim nasiljem jim daje jasen znak da lahko počnejo kar se jim zdi!
Čas, da specialci malo potrenirajo...tokrat z razlogom...
Se pravi, če kdaj ne bom zadovoljen s postopki policije, samo začnem metati predmete v policiste in bodo šli stran? Ali to zame ne velja?
Naslednjič ko bo pri njih gorelo naj si gasijo sami! Če znajo zakurit, bodo znali še pogasit! Goreči avto iz prispevka pa so verjetno namerno zažgali, da bi pokasirali od zavarovalnice, gasilci pa so očitno prispeli prehitro!?
Vzet državljanstvo in jih izgnat,policiji dat večja pooblastila.
Zaradi nevarnosti eskalacije so se gasilci skupaj s policisti odločili za umik. "Ko se je vse skupaj začelo, smo se zaradi lastne varnosti umaknili, da zadeva ne bi eskalirala," je dodal poveljnik. Halo....kje to živimo ? Potreben je nov zakon o policiji !
In zakaj plačujemo policijo ? Nikjer jih ni videt samo na spletu komentirajo forume !
Janšev Zroms je še vedno veljaven. In po njem mora država s posebej dragocenimi skupnostmi ravnati posebej previdno.
v teh primerih je viden manjko nekdanje milice,trda roka pa gumi strudel pa so rezultati takoj vidni
Pa smo dočakali, da tudi policaji bežijo. Politika, levičarska jih je popolnoma razvrednotila.
Bežijo oni že dolgo!
Samo cev bi obrnili v smer kepe pa bi bilo!
Aaa, torej ti si vodovodar brez službe?
Prej inženir, ki se mu ne izplača delat za miloščino!
Drugače ni slab predlog... malo bi jih namočil. Ampak kaj ko bi potem zakurili še en avto, da bi se ogreli 🤣
Škoda da ni bilo - 10 pa bi delovala tvoja ideja.
Bilo je te dane tako mrzlo samo da romorodci takrat ne gredo radi ven. Avte kurijo ko je bolj prijetno, da zraven rajajo. Zato tudi sovražijo gasilce, ki jim pokvarijo vso zabavo ;-)
Če so že obljubili, da tradicionalnih bomb do pomladi ne bodo metali, nekaj vendarle morajo metati, saj bodo sicer pozabili na svoje kulturno izročilo, tega pa si sredi Evrope ne moremo dovoliti, mar ne?
Teroristićni napad,policija bi morala takoj streljati.pika.spet so spizdili.nesprejemljivo. Pika.šutarjev zakon ne dela.pika.golob odstop.pika.jam Janša v penzijo.pika.
In to Policijo ni sramota dat ven - Tabornike naj pošljejo , če že Vojaška policija nima nadležnosti . Kako je leš v Braziliji , ko Vojaška policija samo strelja in nič ne vpraša !
A je težko imeti na voziu kamere, posneti bando in ukrepat.
Z šefa policajev je to znanstvena fantastika.nima pojma.še eden ki pravi slovenija je varna.slovenci pa nismo.
Golobovi volilci, samo še cigani so mu ostali, zato jih pa ščiti.
ZARADI KEPE SNEGA STE SE UMAKNILI........ KAJ ŠELE BI BILO ČE BI METALI KAMNE JAO KAJ JE TO ZA ENA POLICIJA MERDA :d
Ne vem ali je pobegi iz kraja dogodka v opisu nalog varuhov reda .V kolikor ne je dobro da to storijo čimprej.
In ta sramotna policija naj bi varovala prebivalstvo?
Mi pridemo pa pošpricamo ampak z bencinom.
Tudi glasbene inštrumente so tile divjaki, romorodci ukradli letos, pa še ni tukaj nič pisalo: https://slovenskenovice.delo.si/novice/slovenija/v-beli-krajini-ukradli-za-50-tisocakov-instrumentov-ne-boste-verjeli-kam-so-jih-skrili
Novo leto, novi začetki! Nikoli ne bo boljše, vsaj naslednjih 50 let, ko me že zdavnaj ne bo. Aja, tudi davke plačujem bolj švoh ker sem pustil službo. Živela gamad in prekleti levajzarji!
Neumnost. Namesto da bi se dal odpustiti in lepo prejemal nadomestilo, si pustil službo da boš lahko tukaj še bolj jamral.
Saj ne jamram, ker lepo spim 10 ur/dan. Sem pa vložil in sedaj zaslužim 6x več kot če bi delal;-) Ampak faktor še vedno raste!
Še to: za večino let sem nadomestilo že pokuril. Za teh 8 mesecev se pa ne sekiram preveč.