Slovenija
26 ogledov

Policisti napovedali referendum

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • d 16:05 23.december 2011.

    A zdej k se bojo pa politiki zmenl, boste pa vi pezdeti sral ?

  • enola 16:09 23.december 2011.

    Če pa oni ne bi, bi pa kdo drug. Eh Slovenija, nobeden (nekako logično) noče nositi bremena krize, pa bi ga morali vsi. Uskladitev? Haha, nemogoče.To je tako, ko razmišljaš o svoji riti... pa ne veš, da bo ...prikaži več v prihodnosti "ritopek" soseda posledično tudi tvoj.Pa tako malo nas je :)

  • Fertel 17:36 23.december 2011.

    @enolaPa tako malo nas je:)----------------------------------Pa še to samo hlapci, slovenceljni in konjarji!

  • Stolp 18:08 23.december 2011.

    4. Zahteva za referendum ne zaustavi izvrševanja ampak šele sam razpisNi časa za politične igrice, čas je za ukrepanje!

  • kredn 18:23 23.december 2011.

    ka spet policaji jamrajo, nič pametnega ne delajo pa dobijo več kot jurje na mesec- navadni delavci se pa fajn zajebavlejo na šihtu da dobijo malo več kot 600eur... Pa za razliko od policajev ki državni denar samo porabljajo delavci ...prikaži več ustvarjajo denar državi!!!!

  • graff 18:28 23.december 2011.

    ses strinjam

  • graff 18:29 23.december 2011.

    Veš stolp je v stoplu priviligiranih in zdaj bodo začeli provocirati in cviliti, kar je ogabno, skivali se bodo za delavskimi hrbti, kot revše ,,kredn,,.

  • graff 18:32 23.december 2011.

    Zelo slabo tolmačiš zakonodajo. Sedaj veljavnemu zakonu se izteče rok 31.12.2011 ob 23.59 uri, novi pa ne bo začel veljati, kar pomeni, da ni ovir za uveljavitev zahtev iz zakona, ki preneha veljati.

  • Stolp 18:55 23.december 2011.

    Ne gre za interventni zakon. Gre za to, da nismo sposobni izpeljati nobenega reformnega zakona. Nad vsakim visi grožnja referenduma.

  • Stolp 18:57 23.december 2011.

    Iz pepela bodo začeli znova tisti, ki bodo preživeli. Razen če nisi tajkun ali politik ali pa bajno bogat imaš malo možnosti. Ko boš jedel travo takrat se pa spomni kaj smo se tukaj pogovarjali.

  • privat 12:11 24.december 2011.

    elite bojo zdaj še bolj uživale...glede razpada takega sistema pa...imeli ste pravico ne volit in temelji za to bi bili narejeni...Za to životarjenje pa vemo kdo so krivci ...debilen narod!!

  • graff 17:34 23.december 2011.

    Že pred in med volitvami so se politična kopja lomila na hrbtih policistov, za čim večjo naklonjenost volilcev. (Hermina Krt-Hanžek) Seveda so to računi brez krčmarja, ljudje ovce pač nasedajo že vseskozi, a ne vsi. Nič niso govorili o zaplembi ...prikaži več premoženja tajkunom (čez 2,5 milijarde evrov), nič niso govorili o dokapitalizaciji bank (500 miljonov), poroštvih za mednarodni finančni sklad 900 miljonov, denarju za Grke 275 miljonov, Portugalsko, Irsko, o preplačanih funkcionarjih ministrstev ( finance, okolje in prostor, ki je rak rana in strateški krivec za gospodarske težave), nič niso govorili o nenormalno visokih plačah nekaterih gospodov iz ekonomske, pravne fakultete in univerze, kulture, o privilegijih raznih balastov v upravah podjetij v državni lasti, bankah, nadzornih svetih, direktoratih, agencijah ipd. Nič, zato čestitam policijskemu sindikatu in policistom za zahtevno, odgovorno in uspešno delo in ponosno držo. Podpiram v jih boju z kapitalsko, tajkunsko-politično mafijo,

  • Fertel 19:10 23.december 2011.

    Kot vem so policaji za to banana republiko že 91-ega marsikaj čez dali in če bi takrat vedeli, kaj bo iz tega nastalo, bi ti zdaj govoril bodočega premierja rojstni jezik, pa pel tisto "od triglava do jadrana," le malo ...prikaži več bolj žalostno bi zavijal kot pred dobrimi 20 leti.

  • Fertel 17:33 23.december 2011.

    Politiki in tajkuni so si postlali, seveda so že skoraj uničili policijo, saj za tak denar jih ne bo nihče preganjal, saj še živet ne more. Dajmo se zmenit in ukinit policijo, nato pa pokradet kar je še ostalo in ...prikaži več upam, da bodo potem politiki in lobiji iz zadnjih 20 let že imeli enkrat polno rit. Žal se bojim, da jim bo tudi to premalo, saj takšni nimajo nikoli dovolj.Absurdno se mi zdi, da je treba šparat na delavcih, tajkunom pa enostavno nočejo vzet tistih milijard evrov nazaj iz davčnih oaz. Na bruhanje mi gre ob teh politikih, le kdaj bo ljudem zavrelo.

  • Fertel 18:26 23.december 2011.

    @StolpNe napihuj se glede krize in reševanja barab - če že, potem naj država že enkrat propade, pa da gremo iz pepela na novo. Takšno životarjenje zadnjih 20 let, ko uživajo le elite, naj se čimprej neha. In ...prikaži več edina rešitev, da se to čimprej neha, je totalen propad, pa da gremo potem znova. Zato policajem dam prav.

  • graff 18:27 23.december 2011.

    Glede na tvoje nedvomne strokovne reference, ki jih izkazuješ me čudi, da nisi sekretar Virantove stranke. Če se komu godi krivica se zagotovo tebi, niti Tovšakova te za vratarja v kakem samskem domu ni hotela, ja to pa res boli, kajne?

  • kredn 19:29 23.december 2011.

    @graff zdaj mi pa povej kaj od tega ni res?moje strokovne reference so trenutno fakulteta za strojništvo in preko študentskega sem delal, ker pač vsak eur prav pride pri petih različnih delodajalcih in so bili vsi z mana zelo ...prikaži več zadovoljnidrugače je treba vse direktorje ki so kako firmo zajebal dat v arest in mu pobrat premoženje, in javni uslužbenci se nimajo kaj bunit ker jih je že itak min 25% preveč in če jim kdo hoče kaj naredit kr protestirajo in obljubljajo referendume

  • Stolp 18:07 23.december 2011.

    Tisti, ki podpirate policijo pomislite kaj bo to povzročilo! A veste kaj pomeni referendum na interventni zakon? Ne samo blokado tega zakona ampak blokado reform nasploh. To pomeni da lahko vsak lulek blokira katerikoli reformni zakon. Nič me moremo narediti ...prikaži več in lahko samo še bankrotiramo.Ne moremo se sedaj spraševati kdo je to povzročil: tajkuni, politiki,... Ni časa! Časi so taki, da si tega ne moremo privoščiti!Negativno se bodo na ta referendum odzvali tudi finančni trgi saj bo to že drugi zakon, ki bo lahko pogorel in bodo rekli točno to: niste sposobni izvesti reform! Bonitetne hiše bodo spet zniževale ocene. Strinjam se da so krivične ampak to znižanje bo pa morda upravičeno.Če so stranke skupaj stopile za ta zakon bi morali še za spremembo referendumske zakonodaje(ustavna večina):1. Poslanci ne smejo predlagati referendum.2. Zviša se število podpisov za vložitev zahteve3. Zviša se število podpisov za razpis4. Zaht

  • privat 12:15 24.december 2011.

    kako pa mi živimo ??drugače kot bogovi policaji?? Je pa to kriminal in naj policija sama red naredi... naj pohapsi te bandite ,ki sprejemajo take zakone!! mi pa jih bomo tko al tko podprli...samo da je pravica!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.