Slovenija
15 ogledov

Policisti ne znižanju plač

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Stolp 14:01 16.april 2013.

    Eeej, pulcaji! Janše ni več na oblasti. Zdaj se ne nasprotuje več. Svojim gospodarjem komunajzarskim morate z repkom pomahat!

  • graff 16:56 16.april 2013.

    VIRANT je izvedel provokacijo, naščuval je del ,,folka,, na policiste in to tistega, kamor spada tudi on s svojo DL, saj se ve. Kuštrin iz FIDESA je dejal, ne bomo dovolili posega v dodatke, Nedeljsko, nočno, praznično, sploh pa ne ...prikaži več tistim, ko vse vikende držijo noge v luft in teh je v državi več kot klopov. Podpiram policiste in ostale, medicinsko osebje, reševalce, gasilce in vse, ki zaradi narave dela MORAJO delati takrat, ko drugi veseljačijo, pohajkujejo, se sončijo ali držijo noge v LUFT. Naj gre v LUFT VIRANT in ta vlada.

  • karel 14:11 16.april 2013.

    a res, po mnenju vrlih policajskih sindikalistov policija že špara a res, ko ste lani nategnili vse sindikate in za talca vzeli ZUJF ste dobili denarja več kot vsi drugi, kam ste ga dali? Povečan obseg dela dobi policaj že ...prikaži več samo zato ker ni popolnjena sistemizacije mar ne, kdo je vsa ta leta hodil v penzion pred 50 letom starosti, pa take, pa dajte se no zresnit, edini so policaji, ki imajo v zakonu določen dodatek 60% za delo vposebni enoti, pa nič ne rečem naj ga imajo ampak tako nabijanje mi smo že privarčevali mi gre pa na bruhanje, kaj ste pa privarčevali daj no, ja pa po letu 2016 naj bi vsem policajem priznali višjo šolo pa take, res šparanje je na vidiku, ni kaj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.