Avto
97 ogledov

Policisti so gume le slabo napumpali

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • macekmuri1 17:10 09.december 2013.

    ...za malomarno vzdrzevanje avtomobila, so krivi sefi. To z gumami je namerno unicevanje dobrin in dober sef bi poslal hudica policistom v kosti. Ta dejanja kazejo kaka drzava smo?Polovico policajev odpustiti, drugo polovico pa poslat v solo in to ...prikaži več kar od zacetka. Takoj zamenjati vse sefe, brez izjeme.

  • janez 16:55 09.december 2013.

    Na mestu uvoznika oziroma distributerja bi jih tožil zaradi "umazanja" imena!

  • revizorka 16:28 09.december 2013.

    Policisti,ki vas ustavljajo in preverjajo,ali imate nameščene zimske gume,rezervne žarnice,verige,pribor prve pomoči..., v resnici niso v stanju preveriti niti,ali imajo dovolj napolnjene pnevmatike na svojih vozilih...

  • tero 17:09 09.december 2013.

    po vsej verjetnosti namenoma

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 17:09 09.december 2013.

    Ja saj zato pa so policaji, ker za kaj drugega pač niso sposobni. Sami Ljuboti na kupu!

  • Lavdan 17:27 09.december 2013.

    Imamo policaje, da se reče. Uboga beda, ki ne zna niti gum napumpat. Sramota brez primere, ki je tudi smrtno nevarna. Ta dva, ki sta jim počili gumi je treba dati h konjem, če nebi tudi ti poginili od lakote.

  • zztop 09:15 10.december 2013.

    Ojla, no, če logično razmislite, bi sigurno vsakemu tretjemu od vas pokale gume, ker večina ljudi preverja zrak v gumah dvakrat na leto (kar ni dovolj)! Te kitajske gume so za drek in to drži kot pribito. Vsi testi so ...prikaži večo jih skritizirali , v pa sedaj terate filozofijo in pametujete.

  • gasilecsamo 11:01 10.december 2013.

    zztop, pa tle sploh ni govora o kitajskih gumah, temveč o nevestnem delu osebja. Če mal pomislim nazaj v stare čase, smo imeli v firmi velik vozen park (prek 50 osebnih vozil in še tok tovornih), imeli smo vodjo voznega ...prikaži več parka (kolkr vem ma to tud policija), ki je skrbel za brezhibnost vozil (tehnični, registracija, ipd), za vsakodnevne stvari pa smo bili odgovorni sami, ko smo prejeli potni nalog, je bilo potrebno vizuelno pregledat avto, če je kar kol sumljivega pa odpeljat v mehanično, kjer so to odpravili. S podpisom potnega naloga si potrdil brezhibnost vozila. Policija še danes dela po starem sistemu, zato bi morali to tudi izvajati. Meni pa ki se mi ne ljubi stalno kontrolirati pritisk, sem si kupil pokrovčke ventilov, ki kažejo če je dovolj pritiska in samo hitro pregledam kapce, pa vidim kje smo. To ti pride v avtomatizem, če si delovno odvisen od avta in kilometrov, tako kot tudi, da je preventiva najboljše zdravilo za avto in najcenejše. Redni in pravilni servisi zagotavljajo

  • zztop 13:31 10.december 2013.

    No gasilec, nekaj sigurno imaš prav nekaj pa ne. V zgornjem članku seveda piše o Kitajskih gumah, ki so na vseh testih gum na zadnjih mestih. Pogledal sen nemške teste. Jaz si sam prekontroliram službeni avto. Uporabljam ga mogoče 5 ...prikaži več5 na leto, in skoraj vedno si ga grem na lastne stroške najprej oprat in skorajvedno še zamenjat kakšno žarnico. To ni moje delo, vendar raje uredim. Imaš pa prav , da bi to moral policijski hišnik, ali mehanik te zadeve urediti in policaj se s tem med službo po mojem ne bi smel ukvarjati. Zanima me samo ali bi počili gumi , če bi bile recimo, dunlop, conti, michelin, goodyear - po mojem ne. Zato je meni bolj oporečen nakup teh gum.

  • fordA 18:35 13.december 2013.

    Seveda bi počila vsaka guma , ki je prerezana ! Policijske gume so bile prerezane od platišča zaradi premalo tlaka v gumah !!!

  • fordA 18:40 13.december 2013.

    Lavadan : Moj +

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.