Slovenija
2024 ogledov

Policisti so že na položajih

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • pesnik51 10:16 05.april 2020.

    "rezultati 3 tedenskega dela te vlade, Janša laže o dopustu, hojs laže o policijskih sindikatih ,kacin laže o umiku vojske z meje za ta vikend, tonin laže o maskah, počivalšek laže o maskah, vlada laže o potrebnosti ukrepov in sodelovanju ...prikaži več s stroko, župani lažejo o gneči na obali, aja glede na slike ne velja več, da so tudi posamezno sposobni delati zdaj ne več eden, ampak kar trije in še več na kontrolah,,, samoločila sem postavilnamesto tebe ;) drugače se pa vse strinjam!

  • Avatar praufo
    praufo 19:52 05.april 2020.

    ja to so obvezni postopki policijske države ... migranti niso več pomembni, nobenih informacij, očitno so "poniknili", ne vem kdo se zdaj z njimi ukvarja, ki nam prinašajo mnoge bolezni ... policija je zdaj zato, da poskrbi za svoje državljane, ...prikaži več se pravi hodijo po štacunah v kontrolo, po cestah ustavljajo vozila zaradi prehoda v drugo občino, govori se pa še o prepovedi izhoda iz stanovanja, kar je pa zagotovo protiustavno ... to gre že predaleč

  • srecko53 10:03 05.april 2020.

    rezultati 3 tedenskega dela te vlade Janša laže o dopustu hojs laže o policijskih sindikatih kacin laže o umiku vojske z meje za ta vikend tonin laže o maskah počivalšek laže o maskah vlada laže o potrebnosti ukrepov in sodelovanju ...prikaži več s stroko župani lažejo o gneči na obali aja glede na slike ne velja več da so tudi posamezno sposobni delati zdaj ne več eden ampak kar trije in še več nakontrolah,,, kolko jih je obiskalo igralca in performerja na domu cela marica al kaj

  • Boris Odreitz 14:00 05.april 2020.

    tej vladi ne verjamem popolnoma ničesar,to ni vlada,to je mafija.Tile so nalagali slovenski del Jugoslavije pretrigali razprodali vse kar je bilo od ljudstva,sedaj nas pa krmijo.Nic kar povedo o tem virusu jim ne verjamem.To mi vse kaže na državni udar !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.