Slovenija
17 ogledov

Policisti trem napisali kazen

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 08:55 08.julij 2011.

    olala, to bo pa zanimivo :D te države ne spravi nič k pameti...

  • Malo_vesti 00:48 09.julij 2011.

    Se ve zakaj je Kresalova policiji obljubila višje plače.

  • privat 20:13 29.julij 2011.

    naši policisti..kaj niso oni legende?? Pa še ti ljudje se borijo za pravice a posledično imajo do danes koristi samo policisti...kaj bi pa bilo če noben nebi protestiral gospodje polcisti...tudi vi bi bili ogroženi z državno plačo. Ali je resnica drugačna??

  • lilihip 14:19 08.julij 2011.

    "podizvajalci povzročajo škodo uporabnicam in uporabnikom ac'' kakšno škodo ste pa DARSOVCI povzročili podizvajalcem ker jim niste plačali nekaj za kar moramo uporabniki vam plačati predrago vinjeto????

  • kriegmachine 08:15 09.julij 2011.

    Ivan Kramberger ali Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi ! PRAVICA DO RESNICE DANES(resnica o komunisticnih zlocinih napram "Slovenskemu" in Hrvaskemu narodu dan danes) !!! KAJ IMATA KRAMBERGER IN VUKOVAR SKUPNEGA...zakaj situacija kot je v JUGO "SLOVENSKI" DRZAVI..KDO ...prikaži več SO "SLOVENSKI" IN HRVASKI POLITIKI... http://iveksemsismovsi.blogspot.com/ or http://ivankramberger.wordpress.com/ ce povezava ne deluje, vnesite v google tekst "Ivan Kramberger ali..Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi". Nazaj na barikade !! Naj Ivekov duh zivi naprej v vseh nas !! SMRT KOMUNIZMU; SVOBODA NARODU !!!

  • Anja Banja 13:58 08.julij 2011.

    A turisti ne ovirajo na cestah..?! Samo koliko krat, na dan se zgodi na cesti Škofije - Koper ali pa tunel Dekani - Koper kolko avtov je vstavljenih sredi ceste ali pa koliko jih vozi 50km/h ali pa zadnji trenutek ...prikaži večtek sredi hitre ceste zavirajo a, da sploh ne omenjam koliko jih gre v napačno smer! Hehe, ne ker oni bojo dali denar... ...tej reveži pa ga zahtevajo..za svoje opravljeno delo...css...

  • secufin 14:41 08.julij 2011.

    DARS-ovci, politiki, uradniki....! Vi ste krivi za to stanje! Nove avtoceste so katastrofalno slabe in vse kar naredite je, da postavite omejitve hitrosti, čeprav je avtocesta še v garanciji! Ali je pa to s SCT-jem del igre da ne bi ...prikaži več vnovčili garancij za popraivlo? Za avtoceste ste na zadolžili preko vratu, narod gulite pri cestnem skladu, pri ceni goriva in pri vinjetah, posojila bomo pa itak vračali iz proračuna! Ali? Glede na to koliko ste povzročili škode, bi vas morali zapret! Ne pa da vi grozite tistim, katerim ste s svojim slabim in netransparentnim delom ogrozili eksisenco! Sram naj vas bo! Saj vem da vas ni, pa vseeno!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.