Slovenija /slovenija/crna-kronika

Policistu vzel pištolo in ga ustrelil, nato pobegnil s policijskim avtom

Komentarjev 49
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Grunf 15:56 11.september 2026.

Pa je res nenavadno vse skupaj, vsaj tako, kot nedavna nesreča naše vrle predsednice. Po zadnjih informacijah naj bi bile v službenem vozilu, ki ga je policistu odvzeli nepridiprav, tudi službene puške. Vprašati se je kako to da je vozilo ...prikaži večlo polno orožja, do katerega bi lahko prišel ubijalski norec, en sam policist, Sploh mi ni več jasno kako deluje ta naša policija.

• maček 14:09 11.september 2026.

Še enkrat več se bo pokazalo,zko rifuonjee zakone imamo.jmamo tudi tožilce na ravni osnovne šole.

• Janez_533 15:14 11.september 2026.

Maček, ali si kupi novo tipkovnico ali pa vsaj občasno preveri, kaj tipkaš. Te bomo lažje razumeli. Pa še to, kar očitaš tožilcem, malce preveri pri sebi.

• jjnj 15:14 11.september 2026.

Taborniki na delu, katastrofa

mahatma2 14:05 11.september 2026.

No ja kot kaže so ti policisti bodoči člani stranke " G. Resnica"

• tadej106 14:53 11.september 2026.

ampak zgleda da pištole pa niso našli ?

• Markovickiscic 14:19 11.september 2026.

Če postanete žrtev prevare, se lahko počutite nemočne, zlasti po izgubi denarja, za katerega ste trdo delali in ga varčevali. To bolečino sem izkusil na lastni koži in nisem vedel, na koga se obrniti. Sčasoma sem stopil v stik z ...prikaži več Trustwave.Cyberdefense @ gmail com; skrbno so preučili moj primer in me vodili skozi postopek povrnitve sredstev. Njihova podpora mi je povrnila upanje. Če ste bili žrtev prevare, ne obupajte – poiščite strokovno pomoč in preverite, kakšne so vaše možnosti.........

• Ender.3 12:12 11.september 2026.

SE na glas govori da je ena debeloritna šivilja maznila dva milijona in pol v enem dopoldnevu,, Pa ta prasica krade ko sraka , To moraš pa že z bagrom metati denar v vrečo, ker z rokami ne zmečeš v ...prikaži večv tako kratkem času toliko denarja

• Ender.3 11:29 11.september 2026.

Sigurno volilec levakov ali slobodnjakof, Samo oni so tak fuknjeni da gredo streljat policiste, Skoda da ga policisti niso napolnili s svincem

• mph2 11:52 11.september 2026.

Şamo desnuharji ste sposobni si izmišljat nicke iz nasprotne strani. Še največ pove o vas samih.

Bozo53 12:03 11.september 2026.

Desnuharji so sami "mačoti", ne reši se vsak iz Hude jame kar tko, brez pomoči, da ti nekdo odmeče trupla, ki jih maš na sebi??

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.