Slovenija
20 ogledov

Politične kupčije uvod v kaos

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jurij 22:17 05.julij 2011.

    Vsem zaposlenim v javni upravi omejit plačo na 900 € , ukinit vse dodatke in bonitete.Če je kdorkoli od njih sposoben zaslužit več, pa naj gre naj gre v realni sektor in se tam dokaže.Uvest tudi najstrožjo kontrolo porabe javnega ...prikaži več denarja in vse lopove takoj kaznovat z zaporom.

  • BenX 06:33 06.julij 2011.

    no ja, @jurij, tisto z 900€ plače je malo kilavo, res pa je da bi moral bit regres minimalen, ni trinajste plače in ni božičnice. sicer pa... v dveh letih bodo privarčevali približno 20 milijonov? vau... za NLB pa ni ...prikaži več bil problem 250 milijonov ven fuk***. in za nemške in francoke banke v grčiji tudi ne... lari fari vse skupaj. dnara je za vse dovol ampak ga dobijo le izbranci, ostali pa za njih garamo! tudi ni problem met v neki mali občini župana podžupana, treh tajnic in še kakega zunanjega svetovalca. vsi mastno plačani za delo, ki bi ga povprečno pameten lahko sam opravil. to so žalostne zgodbe. kar tak na 900€ omejitev je butasto, ker so nekateri, ki si denar res zaslužijo.

  • Reeve 06:53 06.julij 2011.

    Mogoče se Pahor boji, da bo prišlo do državnega udara. Torej lahko pričakujemo, da naslednje "povišice" dobi vojska.Poznam ogromno ljudi, ki delajo v javnem sektorju. V zadnjih letih se je njihovo število povečalo za xy-krat, kar sploh ni ...prikaži več preveč slabo kar se tiče delavcev v zdravstvu in šolstvu, mogoče še kje drugje. Problemi so nastali, ko so začele občine po državi rasti kot gobe po dežju in da ne govorim o številu ministrstev, katastrofa. Maksimalno 10 ministrstev in 50 občin pa posklrbet že enkrat za regije in tako za boljše sodelovanje občin...Seveda pri vsem tem najbolj nastradamo davkoplačevalci in če ne bo prišlo do drastičnih sprememb, tudi v prihodnje ne vidim, da bi bilo to lahko drugače, mogoče nas celo čaka dodatno obdavčenje plače? saj ne da smo že zdaj med najvišje obdavčenimi na svetu...Kar se pa tiče javnega sektorja, plače so že zdaj previsoke, tajnica na občini ali v kateri drugi javni ustanovi, dobi že zdaj v skoraj 2x več, kot fizični delave

  • idefix 22:58 05.julij 2011.

    S posiljivo celozaslonsko reklamo na vašem portalu se vam je popolnoma zmešalo. Enkrat poskusiš prebrati novico, drugič tudi, tretjič ne več in se tudi ne vračaš. Popolnoma ste izgubili kompas...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.