Slovenija
15 ogledov

"Politično nespodobno"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Marjan Valič 23:08 27.december 2011.

    usi.so.pravili.čimprej.vlado.usi.so.imeli.narot.zanorca.posebno.Gregor.Virant.mi.nismo.sposobni.vodit.države.naj.da.kar.brusel.enega.da.nas.spravi.k.pameti.ker.drugega.nam.nepreostane

  • 1111 23:20 27.december 2011.

    tri norčke rabimo, da nas vodijo...eden ne zna govort, drugi naj bi imel kmečko pamet, tretji pa je pivnik ivana...dobro nam gre...

  • se_eden 23:42 27.december 2011.

    in kdo pravi, da bomo volilci DLGV razočarani, če lista ne bo stopila v koalicijo s PS?...

  • babi 21:45 27.december 2011.

    G. Uhan tretira 28 poslancev PS za večino in skorajda določa, da mora biti tudi mandatar Janković. Ta ima trenutno s SD samo 38 poslancev, ostale so volili drugi volilci in to je bistveno več, kar 52 poslancev. Janković je ...prikaži več svojo šanso dogovarjanja zapravil na prvi seji DZ, ko je hotel biti mandatar in svojo poslanko za predsednico DZ. Ni hotel popuščati ali se dogovarjati s SD, če se ne more z njimi, ki mu stojijo trdno ob strani, kako se bo dogovarjal z ostalimi????V politiki je vse mogoče in Janković definitivno nima profila politika, kaj šele dobrega....avtokrat, to mu je povedal Pahor in bo kar držalo po vsem tem kar smo videli.

  • vladek 07:01 28.december 2011.

    Ni pomembno kdo bo mandatar,samo da je Slovenc

  • tralala 07:44 28.december 2011.

    dej nauč se pisat, tele polpismeno.

  • ak 00:17 28.december 2011.

    tudi SKORAJ tretjina je samo skoraj tretjina in ne več kot 50%, kar pa je pomembno za vladanje. Nekateri očitno še vedno niso preboleli dejstva, da sedaj živimo v demokraciji in da ne šteje samo zmagovalec. Me zanima, če bi ...prikaži več isti ljudje enako govorili, če bi bila Jankoviččeva stranka druga in Janševa prva. Se dobro spomnim pred volitvami, kako so bila usta teh ljudi polna, kako da relativni zmagovalec ni nujno da bo sklepal vlado (takrat je kazalo, da bo zmagal Janša, in to precej), sedaj je popolnoma samoumevno in se od vseh drugih strank naenkrat pričakuje, da se grejo klanjat Jankoviču... malo zgrešeno, ane!

  • mucamaca 07:25 28.december 2011.

    Od kod ste privleki Uhana? Naj raje analizira svojega Jankota, da ugotovi, zakaj nihče noče sodelovati z njim! Ljudstvo je svoje reklo, očitno niso vsi podprli Jankoviča, ne glede na to da je bil to volk v jangenčkovi preobleki in ...prikaži več dobil glasov kolikor jih je, to še ne pomeni, da jih je dobil 75%, kakor se obnaša. Če se politiki zmenijo za parlamentarno večino brez ZJ je to prav in pošteno, kot bi bilo lahko tudi drugače. Kaj je tu tako nespremenljivega naenkrat, razen da Turku ne gre z jezika, kar je prej tako vehementno obljubljal v drugačnih okoliščinah. Dvoličneži so tisti, ki to očitajo Virantu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.