Slovenija
106 ogledov

Pomemben odnos, ne spol

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Alenka 08:44 14.marec 2012.

    Saj noben ne govori o tem, da odnos med staršema v družini ni pomemben. Zagovorniki Družinskega zakonika hočete prikazati tiste, ki se borijo za boljši zakonik, kakor da jim je edino pomembno da živijo otroci v tradicionalni družini in da ...prikaži več jim ni pomembno kakšni so v tej družini odnosi! Vsi vemo, da ni idealne družine. Tudi tisti, ki se trudijo za to, da bi se DZ izboljšal, to vedo. Vedo pa tudi, da je za otroka zelo pomemben tako ženski kot moški lik v družini. Saj o tem pišejo številne pedagoške, psihološke knjige! Pa tudi, če se ne poglabljamo v pedagoško-psihološko literaturo, lahko o tem povprašamo kakšnega otroka že v vrtcu.

  • Jojo 17:44 14.marec 2012.

    Zelo me čudi,ko ljudje z izobrazbo,ki bi morala vedeti kaj se dogaja v odnosu in kje je otrok v tem odnosu podpirajo predlog zakonika. To je enostavno nesprejemljivo ali pa se jim oprosi,ker se švinglal. Za odnos je potrebno ...prikaži več garati in to z dneva v dan. Da se je spremenil čas ko sta vlogi moškega in ženske v odnosu drugačni je nesramno zavajanje,če gre za negativno konotacio.Šele sedaj vendar počasi se ženska zaveda kaj je in kako je pomenbna.tako v druźini kot v družbi. Moški ob taki gospej pa se bo razcvetel v pravega in sposobnega moža in očeta.Je bila pa ena dobra na mmc od štuhca.vredno branja

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.