Svet
2733 ogledov

Pomembno sporočilo, to se je pripravljalo več kot 25 let

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • herman3 10:12 13.januar 2026.

Normalno, da kmetje protestirajo. Uvožena hrana je mnogo cenejša od domače, pa čeprav je iz sosednje države. Morda pa kmetje precenjujejo svoje pridelke in se bodo morali malo približati konkurenci. Marsikdo res prisega na domače, ampak vse domače marsikdaj tudi ...prikaži več ni tako neoporečno, kot se nam zdi.

• rd2dmk2 10:50 13.januar 2026.

in kako bo prišel šnicel iz južne amerike v slovenijo. ga bo mogoče Scoti prežarčil ? dejte no mir s tem da se vozi živilo preko pol kugle. saj je vseeno ali jabolko obereš z drevesa ali pa mi leži ...prikaži več doma v kleti do poletja. pri meni je vseeno. tisto jabolko od tam pa gre če ne drugače preko sto rok , preko sto podgan in kaj vem kje še. je pa hecno da je bil enkrta članek kako se sadje shranjuje po par let. in dobiš v letu 2024 jabolka iz leta 2022. pa saj ni viski, ki se mora starat.

• rd2dmk2 10:53 13.januar 2026.

pa še ena stvar. ja kmete smo razvadili s subvencijami in ne znajo nič prdelat več, če ni tist njihov proizvod subvencioniran. samo malo poglejte naše čebelarje- spomnim se člankov iz leta 1960, ko je en čebelar začetnik pobegnil iz ...prikaži več JLA ker so mu doma čebele se utapljale v medu- 150 kg medu iz ene naklade. dons so pa vesel če prdelajo 20 kg. mi se ne moremo kosat z recimo havaji, kjer 12 mesecev v letu cveti in čebele nosijo 25 ur na dan. ne gre. ampak RABIMO PA ČEBELE- ne med !!!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.