Slovenija
1202 ogledov

Pop TV in Kanala A z anteno ne bo več možno gledati

Komentarjev 45
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • tomaz 10:42 08.november 2016.

  Mislim da v komentarjih gre bolj za izlivanje "žolča", kot za resno debato. Če bi tudi pri nas veljalo tako, kot je v večini EU držav, in na nacionalki nebi bilo reklam, ker se financirajo iz RTV prispevka, bi mogoče ...prikaži več, bi mogoče tudi v oglaševalskem kolaču ostalo malo več za komercialne TV. Tako so pa stroški najem pretvornikov in frekvenčnina AKOSu tako "poskočili", da se enostavno ne izide. Kar se pa programa tiče, pa lahko vsak izbira tisto, kar mu paše in nihče nikogar ne sili da gleda tisto, kar mu gre na živce, še posebno če za ta program ne gre nič iz njegovega žepa..

 • Pepe007 08:49 08.november 2016.

  Imamo multipleks, imamo standard MPEG-4, da bo lahko po njem več programov, na koncu pa bomo imeli v zraku samo javno TV, financirano z davkom in v službi vsakokratne politike (oziroma politike od leta 1991 naprej, saj nekih spremembi ni ...prikaži več bilo). Očitno so politične odločitve od tem delu infrastrukture bile zelo napačne. Kdo bo odgovarjal? Pri radiu smo šli na DAB+, verjetno smo spet ubrali pot, ki je za potrošnika dražja, manj kompatibilna s tem, kar je trenutno na trgu in ki na koncu za mini trg ne prinaša nič.

 • Igor Trček 12:42 03.december 2016.

  Najprej naj VSEM zagotovijo kabelsko al pa optiko. Potem pa naj ugasnejo VSE. In potem plačam kar gledam. Tako pa ADIJO Samo doma in podobne ponovitve ... Bomo pač še naprej gledal Eno žlahtno štorijo in ne "najbolj popularne žajfnce" ...prikaži več Usodno vino (a jo kdo sploh gleda?')

 • provni 04:42 09.november 2016.

  Sedaj ta dva kanala gledam malo, kasneje ju pa oćitno ne bom več gledal, ker kabelske pri nas itak ne bo.

 • cogocogo 20:11 08.november 2016.

  siser pa koga brigajo naj si sami gledajo svoje umotvore ,,se nacijonalko naj ukinejo pa bomo spet postali normalni ljudje ,,,bo vec casa za druzenje z familijo in starimi znanci ,,tako pa cepi vecina naroda pred tve in glada razne ...prikaži večne bedaste nadaljevanke ,,

 • cogocogo 19:58 08.november 2016.

  torej tisti ki nimajo kabelske teh programov ne bodo gledali ,upam da bodo firme dale reklame drugim televizijam izpad tolikih gospodinjstev je tudi toliko manj gledanosti teh reklam ,,,

 • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:59 08.november 2016.

  Prepoteza za kasnejše izsiljevanje."Kabelski operaterji namreč za Kanal A in Pop TV doslej niso bili pripravljeni plačevati, ker sta bila programa brezplačno na voljo "v zraku". Kabelski operaterji so sicer Pro plusu že zdaj plačevali za programa v ...prikaži več HD kakovosti in za časovne funkcije, a sta ti dve doplačili praviloma le nekaj odstotkov cene, ki se sicer plačuje za programe"Zdej bodo pa poskušal operaterje izsiljevat za denar. Če bodo operaterji popustil vsi vemo da bo šel ta denar iz denarnice vseh strank ne samo tistih ki imajo rade Pop TV / Kanal A . Torej skušajo posredno dobiti del denarja tistih ki jim je vseeno za ta dva kanala namest da bi skrbel za to da bi imel dovolj denarja iz lastnih sredstev.

 • sasquatch 10:17 08.november 2016.

  glede na programsko shemo, ne bo nobene škode, če "Kardashian TV" ugasne takoj jutri. infornativna oddaja pa je dejansko povzemanje "šokantnih" tračev, ki z informativno oddajo v pravem pomenu besede nima nobene zveze, ampak so povzetek ameriških reality showov. tristopetinštirideseto ...prikaži več ponavljanje istega filma, navajanje oz. kopiranje starih in prežvečenih trač novic kot udarnih in furanje cenenih (zanje zastonj) španskih telenovel in ultra starih kao humorističnih nanizank večino dneva,... škoda za gledalce bo takšna kot, če bi ukinili kakšno lokalno TV, ki oddaja eno uro na dan, pa še to reklame.

 • pesnik51 14:42 08.november 2016.

  Spoštovani gospod Zalaznik, saj ni samo tale naslov danes problem. Problem je v tem, da imate vaše bralce, ki vam dvigujejo branost, ki vam klikajo klike, ki vam prinašajo oglaševalce, za navadne ovce, ki bolj kot je naslov zavajajoč bolj ...prikaži več klikajo. Tu je problem. To, da ste bolj rumeni od rumenega še požremo, ker smo se navadili, da je Zurnal tak tip medija. Apmapk lepo vas prosim.. za takšne ovce nas pa spet ni potrebno imeti. Pa iskrena hvala, da ste se oglasili .. cenim to.

 • Mali Miha 14:21 08.november 2016.

  Hvala bogu! Bo ostalo več časa za kaj drugega. Butastih telenovel in političnih posiljevanj naroda je itak preveč na teh televizijah. Grem raje mal na sprehod.Čao :)

 • mrki 14:06 08.november 2016.

  odlično , bo vsaj malo manj "raji" prali možgane s svojimi umotvori!

 • Avatar AtaAufbiks
  AtaAufbiks 12:59 08.november 2016.

  Nič hudega. Bomo gledali pa kaj drugega. Itak vrtijo same žajfaste nadaljevanke in vsiljive reklame. Če bodo prešli na način plačevanja, jaz zagotovo ne bom prav nič plačal!

 • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 11:43 08.november 2016.

  naj ga takoj nehajo oddajat pri tej priči

 • micika 11:39 08.november 2016.

  saj ni niti čudno,ko pa imajo program iz leta 1991,od filmov do do.....vse skup eno starinsko ponavljajoči se pogram,3x na leto gledaš pol je dovolj,čimprej ukinmit zanič pop in a

 • tomaz 11:20 08.november 2016.

  Kabelski operaterji so dolžni po zakonu o medijih prenašati nacionalne, lokalne in regionalne ter TV posebnega pomena (sicer nikjer v zakonu ne piše da brezplačno, ker jih mora večina plačevati prisotnost) ostale programe pa izbira iz povpraševanja, nekaterim plačuujejo drugim ...prikaži večjejo drugim zaračunavajo...Če bi bilo plačevanje tudi za POP, bi pač to bilo urejeno v dodatnih paketih, na katere bi se pač zainteresirani naročili in tudi ustrezno plačevali večji prispevek. Torej ni nobene bojazni, da bi tisti, ki noče gledati POP ali Kanal A za osnovni paket kaj več za plačeval, kot danes.

 • Rumeni 11:09 08.november 2016.

  "Ubogi operaterji" pa golf igrajo na naš račun http://www.zdruzenje-kos.si/konferenca/page/fotogalerija-golf-2015/

 • deeejo 09:33 08.november 2016.

  Naslov ima skupaj z presledki 39 znakov, medtem, ko ima drugi članek na naslovnici "Po ulicah Maribora se je sprehajal bik, lovil ga je mesar" kar 57 znakov, torej je res omejeno število znakov ali pa gre tukaj morda za ...prikaži veča "udaren" naslov za privabljanje ogledov. Glede na to, da ima druga novica v naslovu kar 18 znakov več mislim, da bi bilo možno dopisati ,da je govora o dvb-t. Lahko bi v naslov napisali tisto kar piše takrat ko se novica odpre, se pravi na naslovni strani je: Pop TV in Kanal A bosta nehala oddajati Ko pa odpreš novico pa: Pop TV in Kanala A z anteno ne bo več možno gledatiZakaj to ne piše v naslovu ? Potem bi bilo že takoj iz naslova razvidno kaj točno bo Pro plus nehal oddajati.

 • francelj 16:24 18.januar 2017.

  Naj mi zaračunajo za tole Pop sranje en sam evro, pa bom z užitkom odpovedal kompletno TV in obdržal samo še internet. Karkoli na Anal A in Popu je itak nemogoče gledati, ker je reklam več kot programa, tako da ...prikaži več ju nikoli ne gledam.

 • micika 21:13 16.januar 2017.

  so what??itak so zanič kanali oboje,same stare filme ponavljajo a reklame delajo da te sr...prime

 • Pepe007 13:39 08.november 2016.

  Verjetno je ljudem težko prebrati cel članek. Gre zato, da bo po zemeljski TV, kjer smo šli na najnaprednejši standard (le zakaj?), da bi lahko imeli več programov, sameva javna TV s svojimi derivati in še kaki trije ponudniki. En ...prikaži več odhaja. Hrvati imajo denimo kakih 20 ponudnikov (tudi tujih in plačljivih). Očitno nismo za nikogar zanimivi. Razlog bo pa verjetno v tem, da javna RTV, ki se napaja iz davkov, povrhu trži še prostor na multipleksih in lahko s ceno ustavi vsakogar, ki bi bil kolikor toliko zainteresiran in konkurenčen. Sreča je, da so na zemeljsko TV povečini obsojeni ljudje v obmejnih območjih, kjer je 0 od infrastrukture in lahko spremljajo produkcijo, ki je na voljo v naših sosedah.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.