"Za začetek leta 2019 se dajmo pozabavati tudi z najmanjšimi podrobnostmi. Pa začnimo z zavistjo kritikov, tistih, ki so bili spočeti zaradi luknje v kondomu. Je**m vam mater, babice in celotno družinsko deblo. Ne dolgujem vam ničesar. Moj uspeh je… ...prikaži več predvsem zasluga boga, mene in mojih bližnjih, ki so verjeli vame. Za ostale - nepomembni ste," je zapisal Ribéry.
Dobro je povedal ! Kdo bi ga poznal in pisal o njem ,če ne bi bil tako uspešen ?
Wow, to pa je pravi vernik.
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
"Za začetek leta 2019 se dajmo pozabavati tudi z najmanjšimi podrobnostmi. Pa začnimo z zavistjo kritikov, tistih, ki so bili spočeti zaradi luknje v kondomu. Je**m vam mater, babice in celotno družinsko deblo. Ne dolgujem vam ničesar. Moj uspeh je… ...prikaži več predvsem zasluga boga, mene in mojih bližnjih, ki so verjeli vame. Za ostale - nepomembni ste," je zapisal Ribéry. Dobro je povedal ! Kdo bi ga poznal in pisal o njem ,če ne bi bil tako uspešen ?
Bleh kako lahko žre surovo meso, pfuj.
Biftek NI surovo meso. Tisto je tatarski biftek. Čisto nekaj drugega.
kakšen nateg !!!! Za navaden rozbif s hrbtenico in kompletno rebrno kostjo 1200 evrov !!?? Verjetno tu velja : "dražje je , slastnejše je "
T- bone steak. In malo neumnosti.
Zdaj bo šele biftek dobil pravo ceno....