Šport > Nogomet
13975 ogledov

Popustili živci: "Je**m vam mater in celo družinsko deblo!"

Ribery biftek PrtSc
Francoski nogometni zvezdnik je leto 2019 na družbenih omrežjih začel udarno.

Franck Ribéry je v prvih dneh leta 2019 obiskal znano restavracijo in si privoščil "zlati biftek" - jed, ki stane 1.200 evrov. Vse skupaj je delil na družbenem omrežju, kot odziv pa je prejel številne kritike, češ da je potraten in vzvišen.

Denar Prestopi Šport Legenda zapušča Bayern, ki si želi rekordno okrepitev, Barcelona krepi obrambo

Ribéryju to seveda ni bilo všeč in zvezdnik münchenskega Bayerna je kritikom odgovoril v svojem neposrednem slogu. 

"Za začetek leta 2019 se dajmo pozabavati tudi z najmanjšimi podrobnostmi. Pa začnimo z zavistjo kritikov, tistih, ki so bili spočeti zaradi luknje v kondomu. Je**m vam mater, babice in celotno družinsko deblo. Ne dolgujem vam ničesar. Moj uspeh je predvsem zasluga boga, mene in mojih bližnjih, ki so verjeli vame. Za ostale - nepomembni ste," je zapisal Ribéry.

Ribéry bo zaradi neprimernih besed, ki jih je na družabnem omrežju podal po plazu kritik, ko je bilo objavljeno, da si je privoščil pregrešno drag zrezek, delno "oblečen" v zlato, dobil hudo kazen. To je povedal športni direktor njegove ekipe Bayern München Hasan Salihamidžić v pripravljalnem kampu nemškega velikana v Dohi.

Salihamidžić medijem ni povedal natančno, za kakšno kazen gre, poroča nemška tiskovna agencija dpa. "Imel sem dolg pogovor s Franckom in sem mu dal vedeti, da bo dobil zelo hudo kazen, on pa se je s tem strinjal," je dejal Salihamidžić v Katarju.

Spodaj je posnetek, ki je zanetil burno reakcijo Ribéryjevih sledilcev.

Komentarjev 8
  • bebo2 16:06 06.januar 2019.

    Biftek NI surovo meso. Tisto je tatarski biftek. Čisto nekaj drugega.

  • mph 15:40 06.januar 2019.

    Wow, to pa je pravi vernik.

  • bojovi 15:34 06.januar 2019.

    Bleh kako lahko žre surovo meso, pfuj.