Zdravje
2757 ogledov

Porast smrtnih primerov zaradi tega virusa. Oboleli tudi pri nas.

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar TruthWillPrevail
    TruthWillPrevail 20:17 05.december 2019.

    Zakaj ne poveste, da so smrtni primeri zato, ker zdravniki uporabijo paracetamol in antibiotike pri ošpicah? Zakaj ne poveste, da preprečujejo zdravnikom dajanja vitamina A in C, da oboleli potem imajo večje komplikacije in možnost smrtnosti? Zakaj ne poveste, da ...prikaži več še nihče ni umrl za ošpicami ob aplikaciji vitamina A in C ter brez antipretikov in antibiotikov? Zakaj umirajo le tisti, ki imajo pomanjkanje teh dveh vitaminov in jim znižujejo vročino?

    • Avatar TruthWillPrevail
      TruthWillPrevail 21:04 05.december 2019.

      Zakaj ne poveste da VEDNO brez izjeme se izbruhi pojavijo tam, kjer želijo zvišat precepljenost? Zakaj ne poveste, da je cepivo le 68% učinkovito in da ogromno magari 3x cepljenih prot ošpicam še vedno zbolijo za njimi? Zakaj ne poveste, ...prikaži več da cepivo ČE deluje, deluje zgolj 15 do makimum 20 let in je vsaj 80% populacije popolnoma neimune? Zakaj ne poveste, da kljub temu ni nobenih izbruhov?

    • Rudman 14:15 09.december 2019.

      Cestitke za izčrpen komentar. Se strinjam z vsem napisanim. Ce samo se omenim otok Samoa. Pred pricetkom cepljenja nobenih ospic, 3 mesece po cepljenju vec kot 100000 primerov. Zanimivo a ne.

  • Rudman 14:39 09.december 2019.

    Ospice so bile ze iztrebljenje oz zelo omejene z izboljsanimi pogoji bivanja in prehranjevanja. Vracajo se samo na podrocja kjer je visoka precepljenost. proizvajalec cepiva v svojih navodilih priporoca 3 tedne omejitev druzenja z ostalimi, ker si potencialni raznasalec. Zakaj ...prikaži več mislite, da ne smete na obiske v bolnisnice po celjenju?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.