Svet
60 ogledov

Poročena pri 13-tih, mož ji je odrezal obe ušesi

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • blayo 00:07 03.februar 2017.

    Vsi tisti ki ste za to, prosim če se postavite v vrsto ter greste lepo v gosjem redu na mejo, se tam razporedite v "strelce" ter dežurate 24/7, če bo treba koga kastrirat! Pa ne zgubljajte časa s pisanji po ...prikaži več forumih in bednimi komentarji. Ajde dejmo, da vas vidim, akcija!

  • sprehajalec 23:38 04.februar 2017.

    Blajo, brate, poglej kaj hoče Jožica. Pa mi vsi. Če uvoziš enega, se ti 7-10x poveča verjetnost kriminalnega dejanja, kot če pride naprimer Ameriški slovenec sem. če je seveda eden, se to ne bo dosti poznalo, če pa jih bo ...prikaži več večje število, bo pa stopnja kriminala narastla. Tako so Avstrijci objavili statistiko, da je 90% kriminalnih dejanj povezanih z migranti in njihovimi potomci. Skratka tega se želimo izogniti, saj vemo da bodo grdi končali v zaporu, samo zakaj bi nedolžni plačevali z glavo, da slabi pridejo v zapor? Zakaj sirote brez očetov in mater, matere brez hčera, očetje brez žena, ker so se migrantje pač selekcionirali. Ne rabimo tega blajo, tam naj ostanejo kjer so...

  • rhombur 22:20 02.februar 2017.

    Imaš prav. Je pa res, da nekatere kulture tako reševanje sporov sankcionirajo, druge pa spodbujajo. In v nekaterih kulturah je tega več, v drugih manj.Ugodno je živeti v kulturi, kjer se tega ne odobrava in se izogibati taki, ki to spodbuja.

  • Pepe007 07:56 03.februar 2017.

    In kam bi prištel našo kulturo? Kakih pet let zapora, skrbništva nad otroci v primeru denimo koroških dečkov morilcu niso odvzeli. Ali je torej to pri nas sankcionirano?

  • jozicamurn 17:47 03.februar 2017.

    Prepolno mentalno bolanih osebkov na tej temi, ki jim čustva vodijo razum in so podporniki uvoza migrantov posiljevalcev in teroristov, ki bi nas ubijali. V bolnico prosim liberalni osebki gnili, dosti vas imamo da se mešate z vašimi čustvi v ...prikaži več politiko in v vse pore človeškega kar je ostalo in hočete to uničiti s svojo bizarno mavrično ideologijo popolnega sveta. MRŠ v Savdijsko Arabijo in tam ubijajte tradicijo dalje.

  • blayo 02:25 04.februar 2017.

    Jožica, pejt ti raje rože presajat! Kdo je po tvoje za uvoz posiljevalcev in teroristov? A si ti normalna? Se čutiš ogroženo? Bolj kot na cesti? Dajmo potem kar vse voznike deportirati na nek otok, recimo Goli otok in to ...prikaži več jasno po hitrem postopku brez možnosti obrambe (kot nekoč) ker nas pač tukaj ogrožajo! To bi bila po tvoje očitno najbolj racionalna rešitev ane?Daj se zbudi prosim in se malo zamisli, da se znaš v neki ne tako daljni prihodnosti tudi sama znajti v podobnem položaju in verjetno boš pričakovala, da ti bo moral nekdo (mogoče država) brezpogojno pomagati.

  • Plavi-mil 13:46 02.februar 2017.

    In te zveri hočejo Brglez in ostali izdajalci uvoziti v Slovenijo.

  • Avatar čavez
    čavez 16:07 02.februar 2017.

    Vse te ki serjejo po avtobusih in vlakih in se masovno kotalijo v EU že na meji kastrirat.

  • dimnikar 11:12 03.februar 2017.

    V mnogih Kristjanskih državah kot so Avstralija, ZDA in Velika Britanija (ter drugi) je še do pred kratkim veljalo, da je posilstvo žene dovoljeno. Jaka kultura.

  • sprehajalec 10:30 04.februar 2017.

    Kot drugo pa, če bi te rezalce uhljev in nosov "uvozili" sem oni pa bi s to prakso nadaljevali, bi se jim kaj hitro zgodilo isto kot bi se tebi, če bi počel to.Logika je, da žrtvujemo dva ...prikaži več uhlja in nos, na eni, da ga potem spravimo pogojno za zapahe, in še ene dva ter nos, da konča za zapahi. Poslušaj dobro NIMAMO pravice nikogar tukaj ogroziti s takšnim psihopatom. Čisto preprosto. Tam naj ostanejo.

  • Pepe007 16:10 02.februar 2017.

    Vsaka "kultura" ima svoj način reševanja sporov v zakonu. Med slovenci so bolj v uporabi motike, noži za prebadanje, strelno orožje... Nož kot sredstvo za rezanje se pri nas malo uporablja v teh primerih.Ne dvomim, da bi BBC ...prikaži več našel dovolj odmevnih zgodb nasilja med partnerjema tudi med klenimi Angleži.

  • blayo 00:02 03.februar 2017.

    No, to kar praviš ne drži, to si se zdaj zlagal. Kot drugo pa, če bi te rezalce uhljev in nosov "uvozili" sem oni pa bi s to prakso nadaljevali, bi se jim kaj hitro zgodilo isto kot bi se ...prikaži več tebi, če bi počel to. Torej kaj bi ti dejansko rad, da se te ljudi pusti tam, da še naprej izvajajo takšno nasilje nad ženskami, važno da je tebi tu lepo? Pa pojdi z vilami na mejo in dežuraj tam 24/7, ne pa da po forumih trabunjaš! S polno ritjo ni težko srati...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.