Slovenija
34 ogledov

Poročila o bloku šest ne sme videti niti predsednik vlade

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:15 20.avgust 2015.

    Ta smotan TEŠ 6. Ker debil se je spomnu tega??? Izgon iz države!

  • Senior 15:27 20.avgust 2015.

    To je očiten dokaz, da smo Slovenci prvi za bikom, saj oče ne sme vedeti, kako mu sin krade!

  • Janez_53 16:04 20.avgust 2015.

    O teh "90 mio €", ki "bi jih" prinesli Francozi, lahko le sanjaš!!! In če misliš, da bi Janković spustil iz rok 90 mio €, da bi jih namesto tega dobil le 15 od prijatelja Rastoderja, si pa res malce ...prikaži več neumna! In do sedaj ti še ni nihče povedal, da so na tipkovnici tudi VELIKE črke, ki se uporabljajo za pisanje začetnic v stavkih, pa tudi pri pisanju imen in priimkov?

  • Žvižgač 18:46 21.avgust 2015.

    in tudi če bi ga Cmerar videl, kaj pa on razume in na kaj se sploh spozna?

  • jakec1575 11:06 20.avgust 2015.

    Ene paglavce 30-40 let nazaj nekdo ni fino pretepel, pa mislijo, da lahko danes počnejo kar hočejo. Skupina HSE bo morala kriti razliko??? Porabniki elektrike bomo to krili skozi ceno. To smo govorili ze 5 let nazaj. Vsak, ki tega ...prikaži več posla ni preprecil, je kriv sodelovanja. Barabam pa: kar sejes, to zanjes. prej ko slej. prej ko slej. Sam pol ne jamrat.

  • Bogdan Binter 16:03 20.avgust 2015.

    Politika levičarjev nam je zakuhala TEŠ 6, plačniki - brez možnosti pritožbe - smo državljani Sloveniji. Vsem je jasno, da TEŠ 6 porabi za 30 % manj premoga, vRudnik Velenje pa ne odpušča ljudi....ker je to politično vprašanje, čeprav bi ...prikaži veči MORALI odpustiti vsaj 50% ljudi, da bi bili rentabilni...Čeprav so študije narejene...o izrabi plina iz Rudnika Velenja....pa nič, kot da to ni energija za uporabo. V Essnu ga uporabljajo že 70 let.....

  • valerijakregar 13:20 20.avgust 2015.

    je treba poćrnit, da se ne vidi kako so si delili naše milijone !!!!!!!!!?nić novega !zašćititi je treba hobotnico !!!!o novi kraji danes piše tudi požar :janković je po opankarsko odgnal francoske kupce stožic, ki ...prikaži več bi nam prinesli 90 mio€, da jih bo lahko ponudil prijatelju rastoderju za 15 mio € !!!!!!!!!!!!!!!!razliko bomo spet pokrili davkoplaćevalci !!!!!!!!pa o tem nikjer nić ne piše !!!tudi v tem primeru je vse črno !

  • Avatar praufo
    praufo 17:24 20.avgust 2015.

    Eno vprašanje. Kdaj točno so naslednje volitve, ne vem, ampak bodo pa. Najbrž se vsi s tem strinjamo. Vprašanje je sledeče. Zakaj bi volil nekoga (stranko ali posameznika), ki bo nekoč uradni vladar - mandatar, po drugi strani pa ne ...prikaži veče bo smel videti dokumentov, pomembnih finančnih dokumentov podjetja v državni lasti. Oprostite, ampak res je to, ne samo smešno ampak prav groteskno bizarno. Oblastniki naj počakajo vrnitev Laibacha iz S Koreje, pa naj oni poveja kako to tam funkcionira. Želim si, da bi me kdo prepričal, da bi še kdaj šel na volitve v tej bedni državi bednih slovenčkov.

  • kranjskias 20:52 20.avgust 2015.

    sama golazn v belih vratnikih, ko bodo kšnga zaprl, bom začeu drgač razmišlat, do takrt pa so zame vsi isti, lopovi na kubik.................

  • zdrej 09:47 21.avgust 2015.

    Ne vem kaj še delajo oni na vladi? Takoj bi moral priti dekret, saj je elektro državna firmain lastnik lahko dela skoraj kar hoče. In jaz kot državljan in solastnik zahtevam, da se ti dokumenti javno objavijo!! In to takoj. ...prikaži več Drugače mora nekdo letet!! In v parlamentu in v vodstvu TEŠ-a!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.