Magazin /magazin/vip
32343 ogledov

Poroka na prvi pogled: Aleš razkril, s čim mu je Jasmina grozila

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Majazmaja 09:46 19.maj 2023.

    Jasno je, da imajo sodelujoči v oddaji psihološke motnje. Pri izboru (verjetno?) sodelujejo tudi psihologi. Kje so pozabili etiko, da tako zlorabljajo nemočne?! Je res gledanost oddaje in denar, ki ga prinašajo reklame med oddajo, vreden zlorabe takih ljudi? In ...prikaži več če to gledajo tudi otroci, kot je izpostavil tale gospod - so starši popolnoma ob pamet?! To NI oddaja za otroke!

  • Tomaz_321 07:54 19.maj 2023.

    In prav mu je svetovala! Vse je samo show za rajo! DENAR, DENAR, DENAR in še enkrat DENAR!!! Pa milijardo oglasov z POMPOZNO uvodno špico v oglase!!! To je samo marketinško in reklamno trobilo!!! Nič drugega!!! Tako, da ja... tudi ...prikaži več jaz osebno sem mnenja, da je to vse zrežirano in so prav ISKALI žrtev, da jo še bolj ponižajo! Riba raca rak je 1000x boljša!!!

    • Majazmaja 09:53 19.maj 2023.

      Oddaje sicer ne gledam, ampak ko prebiram te sestavke, dejansko ni treba iskati žrtve. Veliko obupanih, tudi takih z duševnimi motnjami, se prijavi v oddajo iz različnih razlogov: redkokateri & najbolj obupani, da bi našli življenjskega sopotnika - pa ne ...prikaži več toliko v oddaji, pač pa zato, da se pokažejo obupancem izven oddaje in tako najdejo partnerja, nekaj tistih, ki jim dnevnice pomenijo dodaten, boren zaslužek ob njihovem že tako bornem zaslužku, nekateri zaradi "slave", ostali zaradi firbca.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.