Magazin > VIP
32341 ogledov

Poroka na prvi pogled: Aleš razkril, s čim mu je Jasmina grozila

aleš ciuha, poroka na prvi pogled Planet TV
Mama mu je svetovala, naj ne nadaljuje.

Komentatorji oddaje Poroka na drugi pogled so za komentatorsko mizo gostili tudi Anno in Aleša, ki je imel v šovu največjo smolo. Najprej so ga združili z Jasmino, ki ga je pred vso Slovenijo ponižala, nato pa z duhovno Anno, s katero ni imel prav nič skupnega. Celo sam se je pošalil, da je mislil, da je v filmu z naslovom Kako se v desetih dneh znebiti moža. "Imel sem stvari, ki mi sploh niso blizu. Risanje - antitalent - objemanje dreves, pika na čelu ... To ni Aleš. Aleš je športnik, poln energije. A zaradi tega mi ni bilo hudo," je povedal kandidat in razložil, da teh stvari ni odklonil, ker rad ustreže damam in rad preizkuša nove stvari. "A to ne pomeni, da bi s tem nadaljeval," je še povedal in dodal, da je Anno sprejel tako, kot je, ni pa se zaljubil vanjo. 

Nato so se v oddaji dotaknili prizora, nad katerim so bili komentatorji ogorčeni - Annin poslovilni govor. Lepotica pravi, da ni želela izpasti pokroviteljska in da na Aleša nikoli ni gledala zviška. "Čez cel eksperiment ga nisem poniževala, ampak dvigovala. /.../ Fascinantno ga je bilo gledati na pošti, saj je bil videti kot direktor. Ni bilo tako mišljeno. Hotela sem povedati, da ima fiksen delovni čas, da je zaposlen, jaz pa sem svobodna," je dejala.

"Ko sem to gledal, sem se počutil razočaranega. Preveč je bilo ti si to, ti si to...To me je zabolelo v srcu. Pogovarjal sem se s prijatelji in materjo, ki je Anno spoštovala. Potem je bila razočarana. Rekla je: 'Glede na to, da sta se dobro razumela in povezala, tega ne bi bilo treba izpostavljati.' Lahko bi rekla, da naju vidiš le kot prijatelja," je govor pokomentiral Aleš, Anna pa je odgovorila, da je hotela jasno razložiti, zakaj se ne vidi z njim. 

Seveda so se pogovarjali tudi o Aleševem prvem zakonu z Jasmino, ki jo je spet srečal na zadnji večerji parov. Špela je Aleša vprašala, kako se je počutil, ko je gledal njene napade nanj. "Iskreno povedano, sem se kar malo bal, kaj se bo pokazalo, kaj se ne bo pokazalo. Bil sem razočaran, da je šlo tako daleč. To gledajo tudi otroci. Zunaj pa sem spoznal, da me imajo ljudje radi, kar me je presenetilo," je pokomentiral dogajanje in dodal, da gledalci vsega, kar se je dogajalo na zadnji večerji, nismo videli. "Bil sem pred zlomom. Ponosen sem nase, da sem ostal miren in kulturen."

Jasmina je v šovu povedala, da je od njega na poročno noč zahtevala seks. Aleš pravi, da je hotel prespati na kavču, a ga je zvabila v posteljo. "Ne bom rekel, da me je napadla, mi je bilo pa hitro žal. Nobenega odnosa ni bilo. Le seks, moja duša je bila prazna. Ko sem prišel domov, sem se vprašal, ali mi je tega treba. Mama mi je rekla, naj ne grem naprej. A ker imam jajca, sem šel do konca ..."

Aleš je celo razkril, kako mu je Jasmina grozila. "Anna mi je povedala, da sem bil drugače prikazan in nad tem sem bil razočaran. Prikazan sem bil, kot da sem bil tudi jaz agresiven do Jasmine, ki je nekajkrat - tega niste videli - rekla, da se bo maščevala, če jo bom prišel spolno zlorabiti."

Konec dober, vse dobro. Aleš pravi, da je srečen in da mu ponudb zainteresiranih žensk ne primanjkuje. 



 

Komentarjev 3
  • Majazmaja 09:46 19.maj 2023.

    Jasno je, da imajo sodelujoči v oddaji psihološke motnje. Pri izboru (verjetno?) sodelujejo tudi psihologi. Kje so pozabili etiko, da tako zlorabljajo nemočne?! Je res gledanost oddaje in denar, ki ga prinašajo reklame med oddajo, vreden zlorabe takih ljudi? In ...prikaži več če to gledajo tudi otroci, kot je izpostavil tale gospod - so starši popolnoma ob pamet?! To NI oddaja za otroke!

  • Tomaz_321 07:54 19.maj 2023.

    In prav mu je svetovala! Vse je samo show za rajo! DENAR, DENAR, DENAR in še enkrat DENAR!!! Pa milijardo oglasov z POMPOZNO uvodno špico v oglase!!! To je samo marketinško in reklamno trobilo!!! Nič drugega!!! Tako, da ja... tudi ...prikaži več jaz osebno sem mnenja, da je to vse zrežirano in so prav ISKALI žrtev, da jo še bolj ponižajo! Riba raca rak je 1000x boljša!!!