Slovenija

Toninu odvzeli imuniteto, je plačal za Janševe poteze?

Komentarjev 28
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • groffriedrich 17:03 15.september 2026.

KDOR DRUGEMU JAMO KOPLJE,SAM VANJO PADE.

StarMačk 17:21 15.september 2026.

Dejstvo je, da se Janši hebe za Tonina, Vrtovec pa mu prikimava! NSi je stranka dveh struj, en del bi rad bil neodvisen in želi izstopiti iz sence SDS, drugi del pa misli, da brez SDS ne more. Sicer so ...prikaži več tudi tam eni so bolj, drugi malce manj zagrizeni za sodelovanje z SDS, ampak na koncu vedno potegnejo na to stran. Najbolj zagreti pa bi itak prej pasali v SDS kot NSi in velikokrat se zdi, da so v stranki po nekakšnem nalogu, kot pa zaradi sicer v statutu lepo ovrednotenih načel NSi...

tim249 13:23 15.september 2026.

Banda PRO PLUSA na 24 ur si privošči tako neumne članke, da si ne morejo privoščiti komentarjev

• Karl413 14:15 15.september 2026.

Če postanete žrtev prevare, se lahko počutite nemočne, zlasti po izgubi denarja, za katerega ste trdo delali in ga varčevali. To bolečino sem izkusil na lastni koži in nisem vedel, na koga se obrniti. Sčasoma sem stopil v stik z ...prikaži več Trustwave.Cyberdefense @ gmail com; skrbno so preučili moj primer in me vodili skozi postopek povrnitve sredstev. Njihova podpora mi je povrnila upanje. Če ste bili žrtev prevare, ne obupajte – poiščite strokovno pomoč in preverite, kakšne so vaše možnosti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.