preveč zahtevno vprašanje za ploskoglave levičarje, skromne kletne komentatorje, ste kaj komentirali , ko je vidno zadet predstavnik svobode vztrajal, da je na glasovanje vplival kozmični dež. ne,ne, to pa je strokovno vprašanje in celo zagovarjali ste ga revčki.
Jasno da lahko delajo vreme močni in bogati,,Kitajci so za svoje olimpijske igre tako zrihtali vreme da je bilo točno tako kot so želeli, Tak da je treba biti malce razgledan okoli delati vreme in seveda vplivati na vreme, Nekaj… ...prikaži več avionov pod oblake in nekaj kemije pa je zadeva rešena, Samo naš zabiti levakarsko smrdljivi gnoj za kaj takega še ni slišal,, Oni še vedno mislijo da vreme dela Tito v peklu
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.«
Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com.
To mora sedaj sprovesti Udbaš, vendar on ima druge prioritete. Tramp prisega na umazano nafto, njegov vernik Janez mu pa prikimava. Peljemo se rikverc. Ne imej me za levnuha, ker levnuhov iz katerih izhaja Udbaški Janez nikoli nisem maral, ker… ...prikaži več nikoli niso nič delali ampak samo kradli.
preveč zahtevno vprašanje za ploskoglave levičarje, skromne kletne komentatorje, ste kaj komentirali , ko je vidno zadet predstavnik svobode vztrajal, da je na glasovanje vplival kozmični dež. ne,ne, to pa je strokovno vprašanje in celo zagovarjali ste ga revčki.
Jasno da lahko delajo vreme močni in bogati,,Kitajci so za svoje olimpijske igre tako zrihtali vreme da je bilo točno tako kot so želeli, Tak da je treba biti malce razgledan okoli delati vreme in seveda vplivati na vreme, Nekaj… ...prikaži več avionov pod oblake in nekaj kemije pa je zadeva rešena, Samo naš zabiti levakarsko smrdljivi gnoj za kaj takega še ni slišal,, Oni še vedno mislijo da vreme dela Tito v peklu
Nekaj soli že mora biti v poslankijnem vprašanju, sicer Golobova sanjska vlada ne bi imela ministra za vreme in podnebje.
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com.
Je to grožnja Mijiću?
Samo vprašam kje je SUPER-DUPER Golobov računalnik, kateri NAJ BI napovedoval poplave za cel svet , ha, ha, ha,.... vas levosučne brihtneže ????
No, odgovor zahteva od desnosučnih brihtnežev. Da vidimo odgovor Udbaškega Janeza.
Sicer pa Janez ne rabi računalnikov, glede na to da nas pelje 40 let nazaj.
Jernejček ne od JJ, on ni OBLJUBIL SUPER-DUPER računalnika, tvoj lažnjivi golobček je to obljubil, ti pa nisi prav brihten levnuhar, kajne?
To mora sedaj sprovesti Udbaš, vendar on ima druge prioritete. Tramp prisega na umazano nafto, njegov vernik Janez mu pa prikimava. Peljemo se rikverc. Ne imej me za levnuha, ker levnuhov iz katerih izhaja Udbaški Janez nikoli nisem maral, ker… ...prikaži več nikoli niso nič delali ampak samo kradli.
pujsa pepa pa nič,,, enako kot minister Gregor---- pa nič